עבור לתוכן

טמפרטורה כרטיס מסך HD4870

Featured Replies

פורסם

ככה רציתי לדעת יש חי כרטיס מסך 4870 והוא 80 מעלות ועכשיו הבנתי שאפשר להגדיל את מהירות המאוורר מה שרציתי לדעת זה כמה דברים 1 לטווח הארוך זה יכול לפגום בכרטיס ו 2 ברגע שאני מגביר את מהירות המאוורר זה פוגם באחרויות שלו תודה.

פורסם

הטמפרטורה סביר שלא תפגע בו, כי הוא בנוי לעבוד ככה,

הגברת סיבוב המאוורר לא תבטל אחריות.

פורסם
  • מחבר

הטמפרטורה סביר שלא תפגע בו, כי הוא בנוי לעבוד ככה,

הגברת סיבוב המאוורר לא תבטל אחריות.

אתה אומר שלא תתבטל האחריות מאיפה אתה בטוח כל כך אני קניתי מ IQPC מאיפה לך הביטחון שזה לא מבטל וכמובן שאני אתקשר מחר לשאול אותם אבל עדיין מאיפה אתה כל כך בטוח תודה .

פורסם

1. זה לא משהו חומרתי, אתה לא מתעסק פיזית עם הכרטיס,

2. זה דבר שהכרטיס עושה גם לבד ברגע של חימום יתר,

3. זה לא אוברקלוק,

4 !!!!!!! גם אוברקלוק אם תעשה ותשבור לכרטיס ת'פנים והוא יהרס ? הם לא יכולים לדעת ממה הוא נשרף בכלל ויחליפו כמו גדולים... ( אבל השורה הזאת מיותרת :P )

פורסם

אתה אומר שלא תתבטל האחריות מאיפה אתה בטוח כל כך אני קניתי מ IQPC מאיפה לך הביטחון שזה לא מבטל וכמובן שאני אתקשר מחר לשאול אותם אבל עדיין מאיפה אתה כל כך בטוח תודה .

סתם שתידע - אי אפשר לבדוק את זה. ללא הCATALYST הכרטיס פועל בהגדרות המאוורר המובנות שלו. כלומר אם תסיר את CATALYST מהמחשב, ותתקין שוב - הוא יהיה בברירת המחדל שלו מבחינות סיבוב מאוורר - אותה אחת שהיתה ביציאתו מהמפעל.

פורסם

לפי מה שראיתי בכמה אתרים הטמפרטורה הזאת בסדר גמור,תדע רק שיהיה לך יותר רעש אם תגביר את המהירות המאורר,ככה אין הכרטיס עובד טוב,אני לא היית משנה את המהירות.

פורסם

אני שיניתי ל35 % מאוורר והמחשב עדיין שקט ,וטמפ 52 מעלות .

במשחקים כבדים אני שם 55 %

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים