פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים טוב אז ככה..קניתי לפני איזה 4 חודשים עכבר MX518והוא התחיל לעשות לי בעיות מוזרות לפני איזה חודש הוא זז לי במהירות ענקית ופותח לי את כל החלונות במחשב ולפעמיים נתקע ואי אפשר להוזיז אותו, יש מצב שזה וירוס כי התקנתי איזה משהו ואחרי איזה חצי שעה כל הבלאגן התחיל ולא נראה לי שזה בעכבר..עוד משהו.. אני עכשיו במחשב של אבא שלי ואני עם העכבר עכשיו והוא עובד פיקס (למרות שאני איתו רק 3 דקות ככה) קיצור תעזרו לי בבקשה =\
פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים אם הוא עובד טוב במחשב של אבא שלך, אז כנראה הבעיה במחשב שלךתנסה לסרוק נגד רוגלות
פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים פרמוט תמיד עוזר אבל אין טעם סתם לפרמטאם אתה אומר שיכול להיות שיש ווירוס על המחשב שלך תעשה כמה סריקות כמו שאמרתי ואולי הבעיה תיפתר בלי פרמוט
פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים סתם שאלה, הדרייבר שלו מותקן?ניסית להסיר ולהתקין שוב? (את הדרייבר של לוג'יטק, כן?)כשאתה משנה DPI עם הכפתורים שמעל ומתחת לגלגלת העכבר - המהירות משתנה באמת, או שאין הבדל?
פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים מחבר סתם שאלה, הדרייבר שלו מותקן?ניסית להסיר ולהתקין שוב? (את הדרייבר של לוג'יטק, כן?)כשאתה משנה DPI עם הכפתורים שמעל ומתחת לגלגלת העכבר - המהירות משתנה באמת, או שאין הבדל?לפי מה שידוע לי אני לא התקנתי את הדרייבר כי המוכר (מחנות מוכרת) אמר לי שהדרייבר לא כל כך משמאותי.. אבל שני לוחץ על הכפתורים אז זה משנה..עוד משהו שזה עושה לי את ה"שגעון" הזה זה מעלה לי את הDPI כאילו את המהירות או שזה מוריד אותה..
פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים מחבר תתקין את הדרייבר.אתה יכול להביא לי לינק לדרייבר כי אני לא מוצא את הדיסק.
פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים מחבר יש שמה אפשרויות של ביט וזה אני לא מבין כל כך סליחה על החפירה אבל אם תוכל להסביר יותר זה ירחיב לי את המידע תודה שבוע טוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.