פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים אז ככה יש לי שני כוננים במחשב כל אחד סוג שונה כמו שציינתי בכותרת.המקום של הכנן ntfs כבר נגמר ועכשיו נשאר לי רק תfat ובfat אי אפשר לההכניס כמות מעל 4 ג'יגה מה עושים?אין לי מקום להכניס משחקים לכונן...תודה מראש!!
פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים תהפוך FAT ל NTFS עם הפקודה מחלון של הדוסconvert X: /fs:ntfs במקום X אתה סם אות של כונן ה FAT שלך .[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים מחבר לאלא מדובר בפירמוט ופקודה זאת לא עשתה לי בעיות אפפעם.אם אפשר להסבר יותר מפורט אני אשמח..צריך לעשות מקש ימני ופורמט? ורגע אם אני משנה לntfs אז הקבצים שלי בכונן ישארו או שימחקו?
פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים אתה לא מפרמט אלא ממיר את מערכת הקבצים מFAT32 ל NTFS. נראה לי שלזה התכוונת
פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים מחבר נראה לי שלזה התכוונת כן אבל איך אני עושה את זה בבקשה? אני צריך שמישו יסביר לי עם קצט פירוט
פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים כן אבל איך אני עושה את זה בבקשה? אני צריך שמישו יסביר לי עם קצט פירוטע"ע הודעתו הראשונה של Ivan
פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים מחבר STARTRUNCMDENTERאם אני יכניס תכתובת שהבאת לי בצירוף האות של הכונן וזה ישנה לי תהגדרה לא יהיו לי בעיות כלשהם..?*** הוא רושם לי שהוא לא יכול לבצע תפעולה בגלל שיש קבצים בשימוש אני לא מבין כל התכניות סגורות מה לעשות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.