עבור לתוכן

עזרה|בקשר לכרטיס מסך שלי (8800) לא מריץ CRYSIS טוב! דחוף!

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

היום התקנתי את ה CRYSIS WARHEAD ואני צריך לדעת משהו בקשר לכרטיס מסך שלי.

שמתי את הגראפיקה על הכי גבוהה והמשחק לא רץ הכי טוב וכנ"ל גם בגבוהה.

בהגדרות הבינוניות זה רץ טוב וזה גם מה שה CRYSIS עצמו ממליץ בהתאמה לנתוני המחשב שלי.

אני מתפלא כי יש לי מחשב שאמור להריץ על ההגדרות הכי גבוהות או על הגבוהות חלק והוא לא מריץ.

הכ.מסך שלי הוא 8800GTS 640MB, זכרון 2GB ומעבד 2.66 CROE 2 DUE.

וכמובן שיש לי ווינדוס ויסטה...

המשחק הוא על רזולוצייה של 1280X1024.

מה אתם אומרים הכרטיס מסך שלי יכול לעבוד על ההגדרות הכי גבוהות או גבוהות או שהוא יכול רק על הבינוניות?

ואם הוא יכול רק על הבינוניות, אם אני אעשה OC לכרטיס המסך, המשחק יוכל לעבוד על HIGH או VERY HIGH?

OC ישפר לי בהרבה את הביצועים של הכרטיס מסך?

פורסם

תראה, CRYSIS זה דבר שקורע כרטיסי מסך, גם את החזקים ביותר, ומה לעשות ה 8800GTS שלך הוא לא החזק ביותר

אבל עדיין יש לך כרטיס מעולה פשוט אין מה לעשות תשחק בהגדרות מעט יותר נמוכות אתה עדיין תהנה :xyxthumbs:

עוד דבר זה שאם תעשה OC לכרטיס מסך שלך אתה ממש לא תראה הרבה הבדל, בטח שלא תוכל לעלות הגדרות במשחק אחרי דבר כזה

פורסם

גם אובר קלוק במעבד לא נותן הכי הרבה שיפור, אמנם יותר טוב אבל עדיין לא משהו שקריטי.

פורסם

גם אובר קלוק במעבד לא נותן הכי הרבה שיפור, אמנם יותר טוב אבל עדיין לא משהו שקריטי.

תתפלא חפלי, זה דווקא נותן המון שינוי ובתור אחד עם מעבד כזה בOC לתדר כזה אתה בטוח שם לב

פורסם
  • מחבר

אז גם אם אני אעשה OC זה לא יעזור לי להריץ את המשחק על הגדרות HIGH או VERY HIGH?

אז מה בעצם ייתן לי OC?

פורסם

OC ייתן לך שיפור ממש מינורי של FPS נגיד מ 20 ל22 או 23, לא יותר...

טוב להחלקה, אני לא ישר הייתי רץ להעלות הגדרות...

וחוץ מזה איך הכרטיס מתפקד בשאר המשחקים? סוס נכון? יפה זה מה שאתה צריך!

קרייסיס זה משחק שמאוד מרגיז אותי כי הוא מערער אנשים ולעיתים קרובות גם גורם להם לרצות לקנות כרטיסים מסך חדשים למרות שיש להם כרטיסים טובים

פורסם
  • מחבר

נכון צודק אחי!

תודה רבה!

אני אראה מה יהיה במשחקים החדשים שיצאו ונראה איך המסך יתפקד.

תודה רבה!

פורסם

מוזר אחי לי יש 8800GTS 320mb את שאר המפרט אתה יכול לראות בצד,

והוא מריץ לי תמשחק על HIGH חלק לגמרי על הרזולוציה הכי גבוהה...האמת היא שגם על VERY HIGH הוא מריץ לי טוב אבל משום מה המשחק יוצא כל כמה זמן לווינדוס על ההגדרות הכי גבוהות.

נסה אולי להוריד רזולוציה ולשים על HIGH תראה אם זה עוזר,ואל תפעיל AA, אצלי עם AA המשחק מקרטע לגמרי.

פורסם

אגב עוד דבר שמשפיע רבות על קירטועים במשחק ההארד דיסק, אנשים לא תמיד שמים לב איך הוא מתאמץ בזמן משחק על טעינה של דברים.... אחת הסיבות למה אני קונה בקרוב SSD

פורסם

תתפלא חפלי, זה דווקא נותן המון שינוי ובתור אחד עם מעבד כזה בOC לתדר כזה אתה בטוח שם לב

אלקטריק תראה אני עשיתי מ 1.8 ל 2.7, כמובן שיש שיפור אבל לא כזה משמעותי...כמה FPS בודדים במעט מאוד בקרייסיס!

במשחקים אחרים כמובן שכן יש שיפור, גם ב 3DMARK06 קיבלתי 5980 שבעבר זה היה 5400.

התכוונתי ספציפית ל CRYSIS אחי.. [=

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים