עבור לתוכן

[עזרה] ראוטר NETGEAR WGT624 בעיות היתחברות ל2 לפטופים ב-WIFI

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם .

רכשתי לפני כמה ימים ראוטר של חברת NETGEAR מדגם WGT624V4

וברצוני לעבוד איתו אלחוטית כמובן .

אני נסיתי עשרות פעמים לקנפג' את הראוטר שיעבוד בשני המחשבים שברשותי ( 2 לפטופים ) .

הבעיה היא שבמחשב אחד יש אינטרנט ויש גלישה ואיסקיו ומסנג'ר ובמחשב האחר אפשר לתפעל רק את איסקיו ואת המסנג'ר וללא גלישה באינטרנט .

נסיתי כל מיני דרכים ולא הצלחתי שהמחשב השני יעבוד כמו שצריך מול האינטרנט .

עשיתי ריסט לראוטר והתקנתי הכל מחדש גם אותה בעיה - זה מתחבר כאילו ל-LOCAL AREA או משהו כזה .

אני עובד במערכת הפעלה וויסטה - אז קצת היסתבך לי העניין .

הייתי רוצה לדעת מה בדיוק הדרכים להגדיר את הפעולות האלה שהכל יעבוד כמו שצריך + להגדיר אבטחה וסיסמא לראוטר שלא יהיה פתוח לאחרים בבניין שלי .

נ.ב האינטרנט מחובר ב-CABLE ואני נמצא ב-USA ולא בארץ אז ככה שאין למי לפנות גם לא תמיכה .

הנושא לטיפול די דחוף לי - אז בבקשה מי שיכול לעזור לי אודה לו !!

תודה ולילה טוב .

פורסם

במחשב שבו אין אינטרנט, כנראה שכתובת ה-IP מוגדרת ידנית, ולא מוגדר DNS.

אם אין צורך בכתובת ידנית-קבועה, ז אתה יכל פשוט להגדיר לו שיקבל IP אוטומטית מהראוטר, אם יש צורך בכתובת ידנית-קבועה אז פשוט תגדיר את ה-DNS של הספק שלך. וד"א, גם בארה"ב קיימת תמיכה טכנית לא :nixweiss: פשוט תתקשר לספק שלך . . .

פורסם
  • מחבר

במחשב שבו אין אינטרנט, כנראה שכתובת ה-IP מוגדרת ידנית, ולא מוגדר DNS.

אם אין צורך בכתובת ידנית-קבועה, ז אתה יכל פשוט להגדיר לו שיקבל IP אוטומטית מהראוטר, אם יש צורך בכתובת ידנית-קבועה אז פשוט תגדיר את ה-DNS של הספק שלך. וד"א, גם בארה"ב קיימת תמיכה טכנית לא :nixweiss: פשוט תתקשר לספק שלך . . .

אז התיקשרנו והתמיכה עולה כסף לא משנה .

אני לא מצליח לאתר את הDNS שלי , איפה אני אמור למצוא אותו ?

אם אני מגדיר ידנית

פורסם

תעזר במדריך הזה (http://www.netcheif.com/Articles/FixedIP/FixedIP.htm) רק תעשה הפוך ממה שכתוב בו ותוודא שבמחשב הבעייתי ששני הסימנים הם באוטומטי ולא בידני.

פורסם
  • מחבר

Cheif

תודה רבה !!! :yelclap:

עזרת לי מאוד .

כל מה שנותר הוא לתת DNS לכתובת הראוטר או מה שזה היה צריך להיות ולהשאיר הכל AUTO ולא ידני .

טוב נו - אם לא מנסים איך יודעים - לפחות למדתי משהו :) .

:xyxthumbs:

בנתיים זה עובד פיקס !

עד לפעם הבאה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים