עבור לתוכן

תקין ל-4870?

Featured Replies

פורסם

כי לי יש 4870 512 מגה ואצלי עובד על 35 FPS על VH +2 פילטר ואצלך כרטיס יותר חזק משלי אז יהיה לך בערך 45 FPS על VH תבדוק עם החברה שיבדקו תתקינות של הכרטיס (יש לך גם כנראה אחריות אז אל תהסס)

• תגובות 61
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

כי לי יש 4870 512 מגה ואצלי עובד על 35 FPS על VH +2 פילטר ואצלך כרטיס יותר חזק משלי אז יהיה לך בערך 45 FPS על VH תבדוק עם החברה שיבדקו תתקינות של הכרטיס (יש לך גם כנראה אחריות אז אל תהסס)

בעיה שהפעלתי את האחריות כבר מספר פעמיים...

בכל מקרה, אין דרך אחרת לבדוק את זה? אולי זה בעיה במשחק או משהו? :s05:

יש לי בעיה גם בהדלקה של המחשב, שאני מדליק אותו אז לוקח לו הרבה זמן לעלות אם בכלל... הוא עושה כמה פעם "ריבוט" כזה... המאורר מסתובב טיפה, 3 לדים נדלקים וזה חוזר על עצמו....

פורסם
  • מחבר

טוב הנה וידיאו של הבעיה:

עכשיו, בCOD4 יש לי FPS בין 20 ל45... זה נורמלי?

פורסם

שמע גם אם זה לא המשחק ה 3DM אומר גם שהביצועים נמוכים אז אני מציע שתחזיר תמוצר לחברה ותגיד להם שהוא לא תקין!!!

וזה לא משנה כמה פעם השתמשת באחריות כל עוד יש תוקף !!!

אם אתה קרוב איכשהוא לחנות פנדה אתה מוזמן להביא תמחשב לשם יש להם מעבדה ואנשין ממש מקצועיים (הכי טובים בארץ לדעתי מנסיון אישי)

הם עושים לך בדיקה מקיפה של כל המחשב אם ימצאו בעיה אז הם לא יקחו כסף על הבדיקה אם אין בעיה יקחו משהו כמו 120 שקל או משהו כזה אבל עושים בדיקה מקצועית ומקיפה תחת לחץ וכל הדברים שצריך!

פורסם
  • מחבר

שמע גם אם זה לא המשחק ה 3DM אומר גם שהביצועים נמוכים אז אני מציע שתחזיר תמוצר לחברה ותגיד להם שהוא לא תקין!!!

וזה לא משנה כמה פעם השתמשת באחריות כל עוד יש תוקף !!!

אם אתה קרוב איכשהוא לחנות פנדה אתה מוזמן להביא תמחשב לשם יש להם מעבדה ואנשין ממש מקצועיים (הכי טובים בארץ לדעתי מנסיון אישי)

הם עושים לך בדיקה מקיפה של כל המחשב אם ימצאו בעיה אז הם לא יקחו כסף על הבדיקה אם אין בעיה יקחו משהו כמו 120 שקל או משהו כזה אבל עושים בדיקה מקצועית ומקיפה תחת לחץ וכל הדברים שצריך!

אחי, אם סאפיר הייתי מקבל טיפה יותר... ממש ממש טיפה... אולי ב500 יותר...י

פורסם

אולי כבר ציינו זאת, אבל כשאתה בודק אתה מבטל הכל בדרייבר נכון? [AA וכדו'...]

פורסם
  • מחבר

אולי כבר ציינו זאת, אבל כשאתה בודק אתה מבטל הכל בדרייבר נכון? [AA וכדו'...]

אף פעם לא הדלקתי שום דבר בדרייבר....

פורסם

הדריברים באים בדיפולט בלי דריברים זה לא קשור....פשוט לי יש סאפיר 512 מגה ואצלי הכל רץ ממש ממש טוב

פורסם
  • מחבר

הדריברים באים בדיפולט בלי דריברים זה לא קשור....פשוט לי יש סאפיר 512 מגה ואצלי הכל רץ ממש ממש טוב

1. איזה וינדוס?

2. מה זה טוב?

עכשיו ניסיתי את קריסס בXP, וואלה עבד לי FPS 30-40 אבל על HIGH (אין אפשרות ל VHIGH)

וששמתי על AA X2 אז עבד על 30...

עכשיו נעשה בדיקות ב 3D...

עריכה:

Score: 12093

SM 2.0: 4766

SM 3.0: 5287

CPU: 3986

פורסם
  • מחבר

חברים, משהו מוזר לי מאוד...

כרגע עשיתי OC עד הסוף לכרטיס, לא עזר בFPS... אולי ב2-3....

בXP, רק נחמד אבל זה על HIGH וDRX9.

עשיתי את הOC, עשיתי בדיקה ב3D וקיבלתי רק 12053!

עם הסאפיר הקודם קיבלתי 12323 בלי שום OC ובלי שום כלום...

אולי משהו לא מוגדר אצלי נכון? אני מיואש..

בדקתי יותר לעומק, ואני מפסיד בענק לסאפיר, כאשר אני עם OC בגיגה בבדיקה של הקניון פלייט.

עם הסאפיר היה לי 70.016 FPS

ועכשיו יש לי רק 55.182 FPS

+ יש איזה קפיצה קטנה לשחור בזמן הבדיקה הזאת....

פורסם

מה המעלות של הכרטיס? אתה עוקב אחריהן? כנ"ל למעבד.

פורסם

מה הקשר מעלות הכרטיס שלנו חם מאוד והוא תמוך עיד 130 מעלות אז תאמין לי זה לא הבעיה ......

וטוב זה על 35 FPS שמע אתה סתם מתאמץ פשוט תן אותו לבידקה בחברה אני לא מבין אתה קנית מוצר 1500 שקל ואתה לא יכול להביא להם לבדיק ה שיעשו ץעבודה שלהם יש לך אחריות !!!!

פורסם

KavKazoon אני מבין שהסקת מסקנות זה לא הצד החזק שלך.... הוא אומר שהספייר היה חזק ממנו והוא חשב שגם הוא היה פגום.... בקיצור לא הגיגה בייט פגום ולא הספייר משהו אחר פגום או נמצא במצב שפוגע בביצועים.

אני שוב שואל מה המעלות? גם למעבד וגם לכרטיס.

פורסם

תגיד אתה לא מבין יש לי אותו כרטיס והמעלות שלהם אין קשר לזה תפסיק לבלב תמוח!!! אז יש לי 85 מעלות אז מה זה לא ופגם בכראטיס גם 120 מעלות לא פוגם בכרטיס וגם 50 מעלות לא ישפר תכרטיס אז תפסיק כבר להתעקש על זה ומסקנות אני מסיק מכיוון שיש לי את אותו הכרטיס

תוריד תוכנה שבודקת תמחשב בכללי כולל זיכרונות פנימיים כוננים ואז תבצע בדיקה מקיפה של המחשב תנסה תתוכנה החדשה של ל

3DPCMAR אחרי שתקבל תוצאה אתה יכול לבדוק דרך האינטרנט אם זה באמת מה שהרכיבים שלך נותים או שהניקוד שלך נמוך מה שיסביר שהבעיה לא בכרטיס אלה במחשב עצמו באחד הרכיבים?!! שווה לנסות[br]פורסם בתאריך: 29.09.2008 בשעה 13:58:39

ואתה עם המעלות אני יודע שאתה רוצה להגיד שאם המעלות גבוהות מידי אז הכרטיס מוריד אוטמטית תליבה שלו אז בכרטיס הזה זה לא קורה מכיוון שבנו אותו לעבוד במעלות גבוהות מבין?!!? יש לי כזה אז ביררתי לפני שקניתי משהו ב 1500 שקל!!!
פורסם
  • מחבר

מעלות של הכרטיס מסך זה 40-75... תלוי כמה מאמץ ומה מהירות מאורר

עריכה: ניסיתי לעשות UPDATE לביוס...

ניסיתי את F6 שצריך לפתור בעיות התאמה בין כרטיסי מסך ללוח אם, לא פתר..

גם הF11 האחרון לא עזר...

ואו זה יותר מידי... אני מקווה שזה בעיה בהגדרות בביוס או משהו.. בCOD4 במספר מקומות יש לי רק 10-20FPS!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים