עבור לתוכן

תקין ל-4870?

Featured Replies

פורסם

אני עם המפרט בצד מקבל 12K ב1024X1280 וכ11K ב1680X1050ויש לי 8800 GT ולא ATI 4850\4870...

• תגובות 61
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אחי אני חושב שאני יודע למה הארטיפקטים לי יש 4870x2 והיה לי רק בגלל הדריברים 8.9 תחזיר ל 8.8 עם יש לך לי זה פתר תבעיה

פורסם

כן הדרבירים לכרטיסים שלנו ממש חרא אני כבר מחכה שיוציאו איזה דריביר איכותי עוד איזה שנה ככה אני מאמין שהכרטיסים שלנו ממש ישפתרו ונוציא ב אלף נקודות יותר ב 3DMARK

פורסם

הביצועים של הכרטיס לא מספקים אותכם אז אתם מאשימים את הדרייברים ? אני לא מאמין ש ATI עושה דרייברים כאלה עילגים...

וזה שכולם עוברים אותך ב 3DMARK זה בגלל שרובם הגדול כאן פשוט באוברקלוק... :P

פורסם

הכרטיס 4870x2 לא מספק אותי?! חחחחח אני מנסה לעזור ואני צודק אני יודע כי בדקתי אז בבקשה אל תגיד סתם דברים

האא ורק שתדע אני מקבל 15k ב 3dmark 06 בלי אובר קלוק ובלי נעלים

פורסם

תקשיב טמבל הכרטיסים האלו הכי חזקיפם שיש והם מספקים פשוט הדריברים להם עדיין על הפנים מכיוון שהכל פה חדש תאמין לי שיצאו דריברים איכותיים עוד איזה חצי שנה ככה אז הכרטיס יראה שיפור ממש עצום אולי הכרטיס שלך לא מספק אותך הכרטיס שלי 4870 ממש ממש כן ספק אותי

פורסם
  • מחבר

טוב תקשיבו אני לא יודע מה לעשות! אני משחק קריסיס VHIGH והFPS שלי הוא על 11! שאני מסתכל על הים אז 15 גג!

רק אם אני מוריד לLOW אז אולי 25.... ניסיתי גם לעשות OC לכרטיס עד המקסימום.. לא היה שיפור בכלל! הורדתי את ה8.9 ושמתי 8.8... לא עוזר!

אין לי מושג מה לעשות, חייב לדעת מה הבעיה! תודה רבה!

פורסם

תראה אני יכול להגיד לך: "תפסיק לשחק את המשחק המטופש הזה, הוא גורם לאנשים להרגיש רע עם החומרה שלהם!"[

אבל לא, אתה יודע מה?

גם בשאר המשחקים זה ככה?

פורסם
  • מחבר

אמממ יש לי רק COD4, לא מצאתי שם ממש הגדרות חוץ מזה שהAA עומד על X2.. כאילו הגדרות בסיסיות שלו..

פורסם

מה הסיבה שהחלפת את השאפיר? ובכל מקרה נראה לי שהפעם הכרטיס פגום, בהתחלה כשקראתי את האשכול הייתי בטוח שזה בגלל ה8.9 אבל ראיתי שהחזרת ל8.8 ועדיין לא עזר, בכל מקרה לך לחנות תחזיר את השאפיר, ותנסה איתו, אגב אתה בויסטה אולי?

פורסם

שאפיר? אתה מתכוון סאפיר, ובקשר לעצה אז כן,

אם אתה עדיין יכול אז תחליף ל GIGABYTE או משהו

פורסם

תקשיב טמבל הכרטיסים האלו הכי חזקיפם שיש והם מספקים פשוט הדריברים להם עדיין על הפנים מכיוון שהכל פה חדש תאמין לי שיצאו דריברים איכותיים עוד איזה חצי שנה ככה אז הכרטיס יראה שיפור ממש עצום אולי הכרטיס שלך לא מספק אותך הכרטיס שלי 4870 ממש ממש כן ספק אותי

סתם שאלה... למי אתה אומר טמבל כבר פעמיים בשירשור הזה ?

פורסם
  • מחבר

שאפיר? אתה מתכוון סאפיר, ובקשר לעצה אז כן,

אם אתה עדיין יכול אז תחליף ל GIGABYTE או משהו

היה לי סאפיר, החלפתי אותו לאחד אחר.. ואז החלפתי מסאפיר לגיגה בייט... (בגלל הבעיה שהייתי לסאפיר עם הגיימפליי).

בכל מקרה, יש לי עכשיו גיגה ביט...

חברה, מה אני עושה?

פורסם

זה לא בעה בחברה החברה שאפיר טובה מאוד יותר טובה מגיגביט לי יש גם שאפיר ...פשוט תילך למקום שקנית ממנו ותגיד להם שהכרטיס עובד על 40 אחוז ואתה רוצה שיעשו בדיקה משלהם (אני מקווה שקנית את הכרטיס בחנות רצינית כמו פנדה או משהו בסגנון) אולי באמת יש איזה פגם או משהו בכרטיס עצמו ...

פורסם
  • מחבר

זה לא בעה בחברה החברה שאפיר טובה מאוד יותר טובה מגיגביט לי יש גם שאפיר ...פשוט תילך למקום שקנית ממנו ותגיד להם שהכרטיס עובד על 40 אחוז ואתה רוצה שיעשו בדיקה משלהם (אני מקווה שקנית את הכרטיס בחנות רצינית כמו פנדה או משהו בסגנון) אולי באמת יש איזה פגם או משהו בכרטיס עצמו ...

40 אחוז? איך הגעת למסקנה הזאת? איך אני יכול להיות בטוח שזה באמת ככה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים