פורסם 2008 בספטמבר 2517 שנים החלטתי לעשות דיסק אוסף שיהיה מורכב מגרסאות כיסוי שנשמעות טוב של שירים ידועים, אספתי כמה והייתי שמח עם תוכלו להמליץ לי על עוד.הנה מה שאספתי על כה וזה בערך סיגנון השירים(שירים לועזיים בלבד):Alon Geva - Modern LoveGary Jules - Mad WorldJennifer Warnes - First We Take ManhattanMary J Blige & U2 - OneRufus Wainwright - HallelujahSagi Rei - Rythm Is a DancerSinead O'connor - Streets of LondonThe Corrs - Everybody Hurts
פורסם 2008 בספטמבר 2517 שנים Ugh, אין פה אף גרסה (אולי חוץ מ-Mad World) שנשמעת טוב.גם להללויה יש קאברים הרבה יותר מוצלחים (הגרסאות של ג'ון קייל וג'ף בקלי).הביצוע של First We Take Manhattan מזוויע במיוחד...
פורסם 2008 בספטמבר 2517 שנים לREM יש ביצוע מעולה של First We Take Manhattan, וכן רוב הקאברים דיי גרועים..
פורסם 2008 בספטמבר 2517 שנים מחבר Ugh, אין פה אף גרסה (אולי חוץ מ-Mad World) שנשמעת טוב.גם להללויה יש קאברים הרבה יותר מוצלחים (הגרסאות של ג'ון קייל וג'ף בקלי).הביצוע של First We Take Manhattan מזוויע במיוחד...על טעם ועל ריח אין מה להתווכח....אבל נשאיר את זה לפעם אחרת כי זה לא נושא הדיון פה!
פורסם 2008 בספטמבר 2617 שנים אז ככה, הנה הרשימה (החלקית) שלי:Nirvana - The Man Who Sold The World (חידוש של דייויד בואי, שתי הגרסאות מצויינות)Pet Shop Boys - Always on My MindThe Communards - Don't Leave Me This Way Guns & Roses - Knockin on Heaven's Door (במקור של בוב דילן)Wheatus - A Little Respect (במקור של Erasure)יש גם הרבה שירים שגרסת הכיסוי שלהם הרבה יותר מוכרת מהמקור, עד כדי כך שאנשים כבר לא מודעים לעובדה שזו גרסת כיסוי.
פורסם 2008 בספטמבר 2617 שנים מחבר יש גם הרבה שירים שגרסת הכיסוי שלהם הרבה יותר מוכרת מהמקור, עד כדי כך שאנשים כבר לא מודעים לעובדה שזו גרסת כיסוי.כמו" WITH A LITLE HELP FROM MY FRIENDS" שעד לאחרונה חשבתי שהמקור הוא של גו' קוקר(שנות הקסם) אבל אז פול מקרטני בא להופיע בארץ והרס לי את קו המחשבה הזה! ;D
פורסם 2008 בספטמבר 2617 שנים cemetery gates - dream theaterבמקור של פנטרה, אמנם דייב מוסטיין רצח את הסולו, שאר ה-cover דווקא בסדר.
פורסם 2008 בספטמבר 2617 שנים cemetery gates - dream theater במקור של פנטרה, אמנם דייב מוסטיין רצח את הסולו, שאר ה-cover דווקא בסדר. Mustaine also paid tribute to Dimebag at a 2005 Gigantour show in Dime's hometown of Dallas as he joined Dream Theater, Burton C. Bell, and Russell Allen on stage for a rendition of "Cemetery Gates"[27], for which Mustaine played the song's guitar solo. dimebag ענק
פורסם 2008 בספטמבר 2617 שנים מחבר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=356243.0 מעולה תודה אני אעבור על מה שיש שם מתישהו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.