פורסם 2008 בספטמבר 2617 שנים בכל אופן אני לא רוצה להעמיק, מי שיש לו ספר כח חזק ואין לו חיבור 8PIN בשביל זה יש ADAPTERS של 2 6PIN ל 8PIN למשל
פורסם 2008 בספטמבר 2617 שנים גם לדעתי זה לא מגיע בשום באנדל חוץ מ"ספאייר"..עשיתי הזמנה מחו"ל מהאתר הזה שהזמנתי ממנו בעבר:http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=34_186&products_id=21721בארץ לא ניתן להשיג את זה? ממש מדינה שמפגרת בזמן כמעט בכל דבר...מעצבן.תוך כמה שבועות יגיע?
פורסם 2008 בספטמבר 2617 שנים אני בזמנו גם הזמנתי מחו"ל (ספק ישן בלי חיבור 8) זמן ההמתנה בין שבועיים לשלוש...המתאם הוא פשוט מ- 6 ל8 - אפשר להיות חורניים בינתיים ולעשות קומבינה - אבל להיזהר
פורסם 2008 בספטמבר 2617 שנים תוך שבוע-שבוע וחצי...יש לי ברירה? לא נראה לי.. תגיד אם אתה מזמין אחד כזה תזמין לי גם ואני ישלם לך
פורסם 2008 בספטמבר 2617 שנים מחבר אני בזמנו גם הזמנתי מחו"ל (ספק ישן בלי חיבור 8) זמן ההמתנה בין שבועיים לשלוש... המתאם הוא פשוט מ- 6 ל8 - אפשר להיות חורניים בינתיים ולעשות קומבינה - אבל להיזהר על איזה קומבינה אתה מדבר? כי שום חיבור אחר לא עובד.. *אם אתה משלם עמלה אני מזמין לך
פורסם 2008 בספטמבר 2617 שנים תשתמש בפינים עצמם (המתכת) מחיבור אחר (לא מהספק - סתם מתאם ישן) - ותדחוף ישירות ל- 2 הפינים הנוספים - זה אותו המתח
פורסם 2008 בספטמבר 2617 שנים מחבר ניסית לחבר ככה 4870X2? אולי על ה9800GX2 זה עובד אבל ניסתי תאמין לי..אני מקבל את ההודעה האדומה של ATI כשאני מדליק את המחשב,שאומרת שהכ.מסך לא מחובר כהלכה לספק כח..אתה מתכוון לחבר PCI E מודולרי ולהשתמש ב2 פינים ממנו? אם תפרט אולי אני יבין..
פורסם 2008 בספטמבר 2617 שנים 2 הפינים הנוספים אלו אותם פינים שחוריםתכף אני יעלה תמונה.. מטעין את הסוללות
פורסם 2008 בספטמבר 2617 שנים מחבר ניסיתי בפעם ה5 אולי..ואפילו בזמן שכתבת את ההודעה ניסיתי לחבר שוב את הכרטיס ושוב ללא הצלחה,אגב,זה היה די טיפשי ומיותר מבחינתי,כי זה לא יעבוד בשום פנים ואופן ללא מתאם 6ל8 PCI E וזה בדוק! זה יעבוד בשאר הכרטיסים של ATI אבל לא ב4870X2 ואם תעשה חיפוש בגוגל תבין,כי אנ ילא היחידי עם הבעיה הזו..
פורסם 2008 בספטמבר 2617 שנים אין לי ולא מכיר את ה- 4870X2 ויכול להיות שאתה צודק...ניסיתי לעזור כי לי הייתה אותה בעיה והיא נפתרה על הכרטיס מסך שלי - לפי דבריך אתה צריך ספק כוח מיועד עם 8 פינים שיהיה בעל יותר עוצמה..
פורסם 2008 בספטמבר 2617 שנים מחבר תודה על הנסיון .. אני לא צריך ספק חזק יותר..הספק בסדר גמור,צריך מתאם..אם למישהו יש מיותר אני מוכן לקנות ממנו..
פורסם 2008 בספטמבר 2617 שנים כנראה אתה לא הבנת אותי - המתאם זה קומבינה של חוטים רק שיש להם כיסוי פלסטיק בקצוותעל הכיסוי פלסטיק אתה משלם המון אבל המון כסף (משלוח, מכס...)מה שהצעתי זה ללא הפלסטיק - סתם כמה חוטים חשופים שהולכים ישירות לחיבור כרטיס מסך - אם זה לא עובד לך אתה טועה איפשהו...
פורסם 2008 בספטמבר 2617 שנים אינני מבין למה צריך להזמין מחו"ל כאשר יש את הכבלים הללו בארץ...ובכלל להחליף ספק??יש כבל MOLEX עם 2 POWER CONNECTOR עלה לי 50 ש"ח בחנות מחשבים בשם ENTER
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.