פורסם 2008 בספטמבר 2517 שנים היום התקנתי תכרטיס רציתי לדעת איך אפשר לבדוק תטמפרטורות שלו..ולמה שאני משחק הוא עושה רעש מוזר כזה? כמו צרצור כזה...
פורסם 2008 בספטמבר 2517 שנים מחבר אני משתמש ב GPU-Zיש לך מושג למה הוא מרעיש? צריך להוריד את מהירות המאוורר אולי?ואם אפשר לינק לתוכנה אני אשמח
פורסם 2008 בספטמבר 2517 שנים היום התקנתי תכרטיס רציתי לדעת איך אפשר לבדוק תטמפרטורות שלו..ולמה שאני משחק הוא עושה רעש מוזר כזה? כמו צרצור כזה...אתה יכול לתת את השם המלא של החברה והדגם של הכרטיס?ובקשר לתוכנה, תשתמש ב -Everest.
פורסם 2008 בספטמבר 2517 שנים יש לי גם אותו כרטיס ולא מראה לי טמפרטורות באוורסט..אני משתמש בGPUZמז"א, יש לך את אותו כרטיס, אתה יכול לתת קישור לכרטיס שקנית? איזה חברה, משהו..באוורסט חייב להיות טמפרטורה, תנסה לראות ב- sensor.
פורסם 2008 בספטמבר 2517 שנים יש לך כרטיס עם קירור מאוד טוב של AC, אני מאמין שהטמפרטורות צריכות להיות טובות.פשוט תבדוק ותעדכן אותנו.
פורסם 2008 בספטמבר 2517 שנים אם זה הכרטיס עם הקירור של הAC אין לך מה להיות מודאג בכלל 8) גם ככה הכרטיס עמיד עד 140 מעלות ואצלך ה בטח 45 במנוחה ו65 במאמץ , אני משער..
פורסם 2008 בספטמבר 2517 שנים מחבר אם זה הכרטיס עם הקירור של הAC אין לך מה להיות מודאג בכלל 8) גם ככה הכרטיס עמיד עד 140 מעלות ואצלך ה בטח 45 במנוחה ו65 במאמץ , אני משער..צודק הטמפרטורות אחלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.