עבור לתוכן

שאלה לגבי כרטיס רשת וראורטר

Featured Replies

פורסם

שלום,יש לי בבית שני מחשבים,האחד עם הראורטר ויש בו כרטיס רשת,והשני עם כרטיס רשת מובנה,חיברתי בינהם עם כבל בין שני המחשב ,בין הכרטיס רשת למחשב השני.

שאלתי אם אני אקנה כרטיס רשת אלחוטי usb ,ויחבר אותו למחשב שעד עכשיו חובר למחשב עם הראורטר ישירות עם החוט,זה ישפיע על המהירות?

או שזו תהייה אותה מהירות?

כלומר בגדול השאלה אם שני מחשבים מחוברים ישירות בכבל רשת,האם המהירות גדולה יותר,מאשר שהמחשב לא הראשי בלי הראורטר, מחובר לכרטיס רשת אלחוטי יו אס בי?

תודה לעונים

פורסם

מה שאתה שואל זה בעצם האם יהיה הבדל בין אם תחבר את המחשבים בכבל או באלחוט, נכון?

באופן תאורטי, יש הבדל מהירות בין חיבור אלחוטי לבין קווי, אבל בתכלס אתה בחיים לא תשים לב לזה.בגדול: אלחוטי זה הכי, אחי :smile1:

פורסם
  • מחבר

אני שואל האם יהיה הבדל במהירות בין החיבור בין שני המחשבים באתו כבל רשת.או בין כרטיס רשת אלחוטי, למחשב הראשח,נראה לי שזה הפוך לא?

פורסם

ואיך האלחוטי יתחבר למחשב הראשי? אתה מתכוון שלשניהם יהיה אלחוטי, ואז זה כמו שאמרתי. בכל מקרה ההבדל לא כזה גדול, בטח לא כשמדובר רק בשני מחשבים

פורסם

אתה מטעה את השואל המקורי. חיבור אלחוטי איטי מחיבור קווי בלפחות פי 3 (תקן G). ואם המחשב אם החיבור האלחוטי מרוחק מהנתב האיטיות יכולה להגיע גם לפי 10. נכון שבגלישה רגילה ודוא"ל הוא כמעט ולא ירגיש זאת, אבל בתוך הרשת הביתית -- בהעברת קבצים בין המחשבים -- הוא ירגיש זאת וגדול.

פורסם
  • מחבר

שאלה נוספת, אם הראואטר במחשב הראשי אצלי,אני לא רואה חייגן ולא כלום איך זה ייתכן?יש עוד מחשב של אחי, זה אומר שאני עדיין לא שולט על האינטרנט?

משהו פה מוזר לי., כי גם למשל שאני מוריד טורנט זה לא בירוק זה בצהוב.

האם אחי עדיין יכול לשלוט על האינטרנט?למרות שהראורטר מחובר למחשב שלי?

פורסם

ברשת שיש בה ראוטר, אין דבר כזה "מחשב ראשי" -- כל המחשבים שווים בפני הראוטר. החייגן מוגדר בראוטר וכל המחשבים מחוברים דרך אותו חייגן והנתב אל האינטרנט. תגדיר מה זה "שולט" ומה זה "ירוק" ו-"צהוב".

פורסם

שליטה בנתב היא באמצעות ממשק WEB וסיסמא, אם אתה רוצה שרק לך תהיה אפשרות לגשת לממשק הזה, אז אתה צריך לשמור את הסיסמא לעצמך.

ומה זה ירוק צהוב?

פורסם

סביר שהכוונה ב"ירוק וצהוב" היא לרמת הורדה נמוכה, כמו הLow ID של האימיול

פורסם

אם הכוונה באמת רמת הורדה נמוכה, אז הפיתרון הוא כמובן קיבוע IP ופתיחת פורטים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים