עבור לתוכן

דמו - Sacred 2 : Fallen Angel

Featured Replies

פורסם
Sacred 2: Fallen Angel German Demo
פורסם
  • מחבר

לי לא מפריע בדמו שזה בגרמנית, לא ראיתי שיצא עדיין באנגלית [כרגע לא יכול לחפש יש לי עומס של הורדות על מהחשב ולכן האינטרנט לא זז]

למי שזה לא מפריע ... יוריד

פורסם

באמת שאין טעם לפרסם לינק להורדה של דמו בגרמנית.. אבל המשחק כבר נכנס להדפסה המונית (gone gold) אז כנראה שבקרוב תגיע גם הגרסה האנגלית.

פורסם

באמת שאין טעם לפרסם לינק להורדה של דמו בגרמנית.. אבל המשחק כבר נכנס להדפסה המונית (gone gold) אז כנראה שבקרוב תגיע גם הגרסה האנגלית.

כן,ואז כווווולנו נוכל לראות עד כמה שהמשחק הזה על הפנים! יוהוווו!! =]

פורסם

ממששששש אהבתי את הראשון, סיימתי אותו כמה וכמה פעמים, מקווה ש-2 לא יאכזב :]

פורסם

תודה תודה תודה :]

פורסם

אחרי משחק של שעה~ אני רק בטוח בדבר אחד

יש למשחק הזה את הממשק הכי קטן בעולם

פורסם

ולא מאוד אינטואיטיבי.

הגרפיקה בינונית מאוד.

האנימציה דיי רעה.

אוף, ציפיתי למשהו הרבה יותר טוב

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

ולא מאוד אינטואיטיבי.

הגרפיקה בינונית מאוד.

האנימציה דיי רעה.

אוף, ציפיתי למשהו הרבה יותר טוב

בחיי שאני לא יודע על מה אתם מדברים.

שיחקתי בו אמנם בינתיים מעט מאד, ויש לו מעט באגים. הממשק לא הכי נוח, זה גם נכון.

עדיין, תראו לי diablo clone אחד שנראה יותר טוב ממנו (וכבר יצא). אחד! אז האנימציה של הדמויות לא היסטרית. אבל בעיניי, המשחק נראה פשוט נהדר.

בנוסף, עולם המשחק עצום ומפורט הרבה יותר מהקודם, ובהחלט יש תחושה שיש המון מה לעשות. העולם מרגיש דינמי וחי יחסית, יש אפילו חיות קטנות שמתרוצצות. אז נכון, זה לא OBLIVION, זה כולה ההמשך של SACRED (או יותר נכון, PREQUEL), אבל הוא די משמר את מה שעשה את הראשון טוב ואהוב, עליי לפחות. ואפילו מקבל ביקורות טובות, מהמעט שיש עליו כרגע.

פורסם

בגרמניה הציונים שלו עומדים סביב ה - 80, אולי ייצא משחק לא רע.

למי ששיחק בו, איך הוא לעומת TITAN QUEST ?

הקודם היה משעמם מאד ורפטטיבי (DS לא גרם לי להרגיש ככה) למרות שבבסיסו לא היה משחק רע.

פורסם

בגרמניה הציונים שלו עומדים סביב ה - 80, אולי ייצא משחק לא רע.

למיש שיחק בו, איך הוא לעומת TITAN QUEST ?

הקודם היה משעמם מאד ורפטטיבי (DS לא גרם לי להרגיש ככה). למרות שבבסיסו לא היה משחק רע.

לדעתי, הרבה יותר מעניין מטיטאן קווסט.

ניסיתי הרבה דיאבלו CLONES מאז דיאבלו 2, וכמעט ולא אהבתי אף אחד, הרגיש לי משעמם ורפטטיבי די על ההתחלה. כך הרגשתי עם DS2 (אבל בעיקר בגלל מערכת ה-AUTOSAVE הנוראית), כך הרגשתי עם SILVERFALL, ואת טיטאן קווסט מחקתי כמעט על ההתחלה - הכל הרגיש לי שוב ושוב אותו הדבר. איכשהו, SACRED מצליח להיות שיבוט מאד נאמן לדיאבלו (אחרי פאטץ', אפילו כפתור ה-ALT חוזר לתפקודו הרגיל...), ועם זאת קצת לחדש, ובעיקר לתת אווירה שונה. ומה אני אגיד לך, ישבתי על SACRED 2 אתמול עד 1 וחצי בלילה, כשאני צריך לקום ב-7 וחצי. זה ממקרקר. :)

פורסם

המשחק הזה די ממוצע, אבל מאוד ממכר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים