פורסם 2002 בפברואר 1023 שנים שלום לכולם ! זאת ההודעה הראשונה שלי כאן אז...מזל טוב לי יש לי בעיה קטנה, אני רוצה לקנות מארז חדש אבל אני מתלבטת איזה: התקציב שלי עומד על בערך 800 שקל. אני צריכה מארז שיהיה טוב ל-OC, גדול ומרווח והכי חשוב, שיראה יפה (ציינתי שאני בת?) :-* חשבתי על Antec SX1030B מה דעתכם? אה אגב, אני רוצה משהו שיהיה זמין מהארץ..לא רוצה להתחיל להסתבך עם הזמנות מחול תודה רבה, -הילה- :saint:
פורסם 2002 בפברואר 1023 שנים אנטק זה נהדר......אפשר תמיד לקנות את המארז השקוף מחו"ל אבל אמרת שאת לא רוצה להסתבך.........
פורסם 2002 בפברואר 1023 שנים ברוכה הבאה! ;Dאממ..http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=enermax-fs710b
פורסם 2002 בפברואר 1023 שנים היתה איזושהי השוואה של מארזי HIGH END לאחרונה ושם התברר שדוקא ה-ENERMAX הוא הטוב יותר. ובתור אחד שיש לו מארז כזה, אני יכול להעיד שהוא ממש טוב, שני מאווררים בספק הכח ועוד שלושה בגוף המארז עצמו. זה די והותר עבור אוברקלוקינג וקירור יעיל.
פורסם 2002 בפברואר 1023 שנים מחבר אה וואלה?זה אמנם קצת יותר יקר..אבל אם אתה אומר שזה טוב יותר, אני מוכנה להשקיע...איפה הכי כדאי לקנות?
פורסם 2002 בפברואר 1023 שנים יש להם קצת בעיות בזמן האחרון באתר אז אני לא מצליח להיכנס.......אבל תיקני אנרמקס או אנטק ואם את צריכה בלי ספק אז זה יוריד את המחיר
פורסם 2002 בפברואר 1023 שנים מחבר אה נכון אתה צודק...הזול זה בלי ספק...לא ידעתי שספק עולה כ"כ הרבה כסף..הממ..אני עדיין מתלבטת בין ENERMAX או אנטק
פורסם 2002 בפברואר 1023 שנים תיקני רק את המארז של ENERMAX,הוא דומה מאוד ל ANTECאבל הוא יותר טוב,הספק שלו הוא 350W את יכולה לימצוא את המארזב זיזג חוץ מיזה שיש ביקורתעל המארז כאן באתר.
פורסם 2002 בפברואר 1023 שנים האנרמקס גם ניצח בעוד משהו:מיקום המאוררים שלו עדיף בהרבה על מיקום המאוררים באנטק וזה משפיע על קירור המארז
פורסם 2002 בפברואר 1023 שנים האנרמקס גם ניצח בעוד משהו:מיקום המאוררים שלו עדיף בהרבה על מיקום המאוררים באנטק וזה משפיע על קירור המארזשני המארזים בנויים אותו דבר,רק הספק שלהם שונה.מיקום המאווררים ב אנטק ו באנרמקס הם אותו דבר.
פורסם 2002 בפברואר 1023 שנים אה נכון אתה צודק...הזול זה בלי ספק...לא ידעתי שספק עולה כ"כ הרבה כסף.. הממ..אני עדיין מתלבטת בין ENERMAX או אנטק הספק שמגיע עם האנרמקס יקר אבל למי שרוצה מחשב יציב ואוברקלוקינג יש טעם להשקיע בזה. זה ספק עם תו תקן של מכון התקנים בכל מקרה יש את המארז הזה בלמיר, פלונטר וזיגזג שהם היבואנים וגם מוכרים אותו במחיר הגובה ביותר. אם את לא קונה אותו עם משלוח אלא נוסעת איכשהו לחנות שימי לב שהקופסה מאד גדולה וכבדה (17 קילו , וזה בהחלט כבד) אז עדיף שתקני בחנות שהכי קרובה אליך הביתה ולאו דוקא הזולה ביותר. ממילא כולם מביאים את זה מזיגזג 2000. תתחדשי !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.