פורסם 2008 בספטמבר 2317 שנים היי, יש לי מודם מהסוג הנ''ל שמחובר בUSB, לאחר חיפושים רבים אני פשוט לא מוצא דרייבר שלו לויסטה, בלי זה אני פשוט לא יכול להתחבר... :-\אני ממש אודה לכל מי שיעזור, זה לא הצד החזק שלי
פורסם 2008 בספטמבר 2417 שנים מחבר אוקיי, אבל שוב :s07: :s07: גם כשאני מחבר את'רנט למחשב הוא לא מזהה שום דבר והאינטרנט לא עובד לי
פורסם 2008 בספטמבר 2417 שנים אתה לא ברור. חברת את מודם הכבלים למחשב על ידי כבל רשת? הגדרת חייגן במחשב?
פורסם 2008 בספטמבר 2417 שנים מחבר לא, אני לא משתמש בחייגן, אני לא מבין, זה לא אמור להתחבר אוטומטי או משהו?
פורסם 2008 בספטמבר 2417 שנים אם ספק האינטרנט שלך לא מחייב אותך בחייגן, כאשר אתה מחבר את המודם לכרטיס הרשת וכרטיס הרשת מוגדר כמו שצריך, החיבור צריך להיות אוטומטי. תעלה פלט של ipconfig /all כאשר המחשב מחובר למודם ונראה מה הבעיה.
פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים מחבר אוקיי באיחור אופנתי הנה הפלט:Windows IP Configuration Host Name . . . . . . . . . . . . : lior-PC Primary Dns Suffix . . . . . . . : Node Type . . . . . . . . . . . . : Hybrid IP Routing Enabled. . . . . . . . : No WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : NoEthernet adapter Local Area Connection: Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected Connection-specific DNS Suffix . : Description . . . . . . . . . . . : Realtek RTL8168/8111 Family PCI-E Gigabit Ethernet NIC (NDIS 6.0) Physical Address. . . . . . . . . : 00-1D-7D-A2-7B-AF DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Yes Autoconfiguration Enabled . . . . : YesTunnel adapter Local Area Connection* 6: Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected Connection-specific DNS Suffix . : Description . . . . . . . . . . . : isatap.{CC3A1082-5E02-48EA-BA86-505DBDEC2A32} Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0 DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No Autoconfiguration Enabled . . . . : YesTunnel adapter Local Area Connection* 11: Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected Connection-specific DNS Suffix . : Description . . . . . . . . . . . : Teredo Tunneling Pseudo-Interface Physical Address. . . . . . . . . : 02-00-54-55-4E-01 DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No Autoconfiguration Enabled . . . . : Yesאני ממש עובד עצות לגבי חיבור המודם בUSB ואשמח אם תעזרו לי גם בקשר לדרייברים
פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים על חיבור ב-USB אתה יכול לשכוח כאשר יש לך VISTA כי אין דרייבירים.על פי הפלט שלך, כרטיס הרשת אינו פעיל -- תבדוק במנהל ההתקנים מה מצבו ואם יש צורך תפעיל אותו.
פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים מחבר טוב, בכל אופן בדקתי כמעת בכל דרך אפשרית, אתמול הזמנתי דרייבר לדואר, הם אמרו עד 6 ימי עסקים אז ביינתים אני מסתדר עם XP שיש לי אליו דרייברים
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים מחבר למה להתעקש להישתמש בUSB?מאוד פשוט, אח שלי מחובר באת'רנט עם כבל 10 מטר לחדר שלו ומהודם ליידי, זה המקום היחיד שהמודם יכול להיות בו כך שהוא מחובר עם האת'רנט ואני צריך להסתדר עם ה USB של המודם
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים מחבר אתה גם יכול לקנות מתג ב60 ש"ח ולא לעבוד עם הUSB כללמתג? מה הכוונה? (שוב מצתער על הבורות זה פשוט ממש לא התחום שלי)
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים מתג (switch) בפשטונות זה מכשיר שמחלק לך את החיבור LAN לכמה חיבורים חדשים וממתג בינהם. למשל http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2105
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.