עבור לתוכן

נייד 13" לסטודנט, כרטיס מסך חשוב, עד 7000

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מה אתה מצפה לעשות איתו (מעבר לשימוש הבסיסי של משחקים/סרטים)?

עוד לא התחלתי את הלימודים אז אין לי מושג כל כך מה אעשה איתו, אבל אני מניח שארכז בו את הסיכומים ואת כל החומר של הלימודים

גם לי נראה שאני אסגר על הלנובו, אבל העניין של האחריות הבינ"ל מפריע לי,

האם ידוע לך מתי המחשב יגיע לרכישה בארץ?

ואם אקנה היום את המחשב ובעוד נניח 3 חודשים מתחילים לשווק אותו גם פה בארץ, האם תהיה לי אחריות בחברה בארץ?

פורסם

גם ב-C1 הסוללה בולטת,חבל.

9-22-08-f6v-pepcom.jpg

פורסם
  • מחבר

מה שאומר שנשארתי עם הSL300,

והאם מישהו יודע לענות שאם אקנה את המחשב וזמן לאחר מכן יתחילו לשווק אותו בארץ אז האם האחריות שלי תתפוס או לא?

פורסם

אתה לא ממש תשמש בו בלימודים, שנה ראשונה היא כולה מתמט' עם 2 קורסים ( אני בבר אילן, זה משתנה ) בתכנות/אלגוריתמיקה, זה שני הקורסים היחידים שתצטרך בשבילהם מחשב, או שתוכל בכלל להשתמש בו.

בכל השאר, בגלל שזה כתיב מתמטי, לא נראה לי (ולא ראיתי אחרים) שיש דרך נוחה לכתוב על המחשב, בין עם זה לפטופ או טאבלט.

באזשהו שלב יתווסף לך קצת MATLAB אבל גם זה, לא בכמויות, שנה ראשונה אנשים השתמשו בלפטופ ששעמם להם לצורך הקורסי תכנות שדורשים הרבה זמן, אז הייתי ממליץ על מסך\מקלדת נוח\נוחה, מעבר לזה... לא חושב שיהיה לך הרבה שימוש בזה.

ושוב, אני בהנדסת מחשבים, נדמה לי שלחשמל היה רק קורס אחד תיכנותי, אבל זה תלוי אוני'.

מה אתה מצפה לעשות איתו (מעבר לשימוש הבסיסי של משחקים/סרטים)?

כל הרעיון בטאבלט זה שתוכל לכתוב בכתב ידך גם את הכתיב המתמטי ולשרטט על המסך. אם זה נוח ? אני לא יודע.

אני גם מתחיל הנדסה באוניברסיטה ואני דווקא כן נוטה לכיוון הטאבלט.

לא נראה לי שיש יותר מדי מה לעשות באוניברסיטה עם מחשב רגיל בהנדסה - אין יותר מדי קורסים מילוליים לדעתי.

פורסם

לכל הסטודנטים החדשים, שמתחילים ללמוד בעוד חודש וחצי -

ברוכים הבאים לאוניברסיטה, ובהצלחה.

ועכשיו- לענייננו:

רוב הסיכויים שאין לכם מושג לקראת מה אתם הולכים ואיזה סוג של סטודנטים תהיו (אלו שכותבים בשיעור, אלו שמצלמים אחר-כך, אלו שלא עושים לא את זה ולא את זה). ייקח לכם כמה חודשים עד שתתאפסו על עצמכם ותדעו לאן נושבת הרוח, ואז, כבעלי נסיון - תדעו בדיוק איזה מחשב אתם צריכים.

הדברים נכונים ביתר שאת לגבי תלמידי הנדסה או מחשבים למיניהם - בשנה-שנה וחצי הראשונות, את רוב שעות היום (והלילה) תבלו בספריה בנסיון לפתור תרגילי מתמטיקה עם דף ועפרון, כמו פעם.

יכול גם להיות שבכלל תחליטו אחרי סמסטר שהלימודי הנדסה האלה לא בשבילכם ותלכו ללמוד ארכיאולוגיה ומדעי המדינה - מה לעזאזל תעשו עם מחשב טאבלט בשיעור על התרבות הפיניקית?

ובכן - עצתי לכם היא כזו:

חכו שלושה חודשים ועשו את שיקולי הקניה שלכם (שלפעמים יכולים להגיע לכדי הוצאה של 6000-7000 ש"ח) כשאתם באמת יודעים מה אתם צריכים. מובטח לכם שלא תחטפו ראומטיזם מלשבת ולכתוב בנייר ועפרון כמה שבועות. יתרה מכך - מובטח לכם שתשקיעו את כספכם בצורה נאותה, ואפילו תחסכו מעצמכם כל מיני הוצאות מיותרות דוגמת מחשבים בתצורות שונות ומשונות, שיתגלו כחסרי שימוש במקרה הגרוע, או סתם מיושנים כשסוף-סוף יבואו לידי ביטוי בעוד שנתיים.

ושוב, בהצלחה בלימודים מכל הלב, בלי טיפת ציניות הפעם.

פורסם

^ עצה טובה :goodposting:

פורסם

כל כך מסכים.

פורסם
  • מחבר

לכל הסטודנטים החדשים, שמתחילים ללמוד בעוד חודש וחצי -

ברוכים הבאים לאוניברסיטה, ובהצלחה.

ועכשיו- לענייננו:

רוב הסיכויים שאין לכם מושג לקראת מה אתם הולכים ואיזה סוג של סטודנטים תהיו (אלו שכותבים בשיעור, אלו שמצלמים אחר-כך, אלו שלא עושים לא את זה ולא את זה). ייקח לכם כמה חודשים עד שתתאפסו על עצמכם ותדעו לאן נושבת הרוח, ואז, כבעלי נסיון - תדעו בדיוק איזה מחשב אתם צריכים.

הדברים נכונים ביתר שאת לגבי תלמידי הנדסה או מחשבים למיניהם - בשנה-שנה וחצי הראשונות, את רוב שעות היום (והלילה) תבלו בספריה בנסיון לפתור תרגילי מתמטיקה עם דף ועפרון, כמו פעם.

יכול גם להיות שבכלל תחליטו אחרי סמסטר שהלימודי הנדסה האלה לא בשבילכם ותלכו ללמוד ארכיאולוגיה ומדעי המדינה - מה לעזאזל תעשו עם מחשב טאבלט בשיעור על התרבות הפיניקית?

ובכן - עצתי לכם היא כזו:

חכו שלושה חודשים ועשו את שיקולי הקניה שלכם (שלפעמים יכולים להגיע לכדי הוצאה של 6000-7000 ש"ח) כשאתם באמת יודעים מה אתם צריכים. מובטח לכם שלא תחטפו ראומטיזם מלשבת ולכתוב בנייר ועפרון כמה שבועות. יתרה מכך - מובטח לכם שתשקיעו את כספכם בצורה נאותה, ואפילו תחסכו מעצמכם כל מיני הוצאות מיותרות דוגמת מחשבים בתצורות שונות ומשונות, שיתגלו כחסרי שימוש במקרה הגרוע, או סתם מיושנים כשסוף-סוף יבואו לידי ביטוי בעוד שנתיים.

ושוב, בהצלחה בלימודים מכל הלב, בלי טיפת ציניות הפעם.

אני מניח שבזה סגרנו את הנושא ;)

תודה

פורסם

החלטה נבונה, כל הכבוד ובהצלחה.

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים