פורסם 2003 ביוני 1222 שנים Norton Internet Securityשלי שנמצאת על המחשבלאחר שאני מתקין, ומסייםאני הולך לתקיה של איפה שזה נמצא וזה נמחקםעמיים זה קרה ליטוב שיש לי את זה על דיסק..למה זה מוחק את זה לעזאזל?
פורסם 2003 ביוני 1222 שנים כתוב הודעת שגיאה או משהו? תבדוק ברגיסטרי אם יש שמה כבר משהו שייך לזה (לפני זה תמחוק את זה (UNINSTALL) ) ודבר אחרון אל תבדחר לזה מיקום משלך תן לזה להתקין את זה לאן שהוא רוצה. אני אישית ממליץ לתת לדברים חשובים כמו זה להתקין את עצמם איפה שהם רוצים (ראיתם התקדמנו שלב אחד קדימה עכשיו גם לתוכנות יש רצון משל עצמם :lol: )
פורסם 2003 ביוני 1222 שנים מחבר לא הבנתהתוכנה מותקנת והכל סבבהאבלתיקית ההתקנה של התוכנה נמחקת מעצמה לאחר ההתקנה..
פורסם 2003 ביוני 1222 שנים מזאת אומרת תיקיית ההתקנה?אתה מתכוון לאיפה שמתקינים? אם זה נמחק איך התוכנה עובדת?
פורסם 2003 ביוני 1322 שנים תזכור שם של קובץ מסוים מההתקנה (לא SETUP.EXE אלא משהו שיש רק להתקנה הזאת) ותעשה לו חיפוש בכונן הווינדוס שלך...יכול להיות שזה מעתיק את ההתקנה לתקיית ה-TEMP במחשב שלך
פורסם 2003 ביוני 1322 שנים מחבר כן, כבר ניסיתיזה נמחקואםילו יש לי סל מחזור של נורטון וזה לא מופיע שם..
פורסם 2003 ביוני 1322 שנים משהוא פעם התקין עדכונים מהאתר של מיקרוסופט עדכונים ? כן ? יופי גם הם נעלמים ! ברגע שזה מותקן , בסיום ההתקנה ממש שניה ליפנה הסקריפט של התוכנה מוחק את הimage שהוא יצר בתחילת ההתקנה. זו הגנה מפני אלה שרוצאים לדעת איך התוכנה כתובה כדי להעתיק , לגנוב את הרעיון והתוכן . זה תהליך רגיל . dont worry
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.