פורסם 2003 ביוני 1222 שנים אני מדבר באופן כללי.אני עורך כ-10 סרטים לחודש בערך.זה אמור לגרום נזק כלשהו לקשיח?כדאי להשקיע בדיסק נוסף קטן לצרכי העריכה בלבד?תודה.
פורסם 2003 ביוני 1222 שנים זה פשוט בלאי, כמו כל דבר, מתבלה משימוש...נ.ב.אתה צוחק?דיסק קטן ? לעריכת ווידאו ? ? ?
פורסם 2003 ביוני 1322 שנים מחבר אני לא צוחק.יש לי דיסק של 180 ג'יגה. חבל להשבית אותו.אני אקנה 10 ג'יגה ב-100 ש"ח ואריך אותו במקום.
פורסם 2003 ביוני 1322 שנים ..אל תיעלב, אבל זה ממש מצחיק. כל לחיצה על POWER להפעלת המחשב, מזיקה לדיסק.. הכי טוב לעטוף אותו בצמר גפן ולשים במגירה..בתכל'ס, עריכת וידאו=שמיעת מוזיקה=משחקים=גלישה באינטרנט=עיבוד נתונים כלשהו.אם אתה רוצה להקטין סיכונים ולשפר יעילות, לך, כמו המקצוענים, על דיסקי SCSI, שבנויים ל-heavy duty, עם צירי יהלום/נוזל ואחריות יצרן ל-5 שנים לפחות (סיגייט למשל). רק תהיה מוכן לשלם את המחיר.אתה לא יכול לדרוש מדיסק IDE זול בעיקרו, שנועד לחיים קצרים וסאבביים כאלה (בבית בד"כ) עבודה קשה..
פורסם 2003 ביוני 1322 שנים דיסקים IDE לא כאלה מסכניםהם יכולים לעבוד 5 שנים בתנאי לחץ ועריכת וידיאו בלי שום בעיההצירים שהוזכרו משמשים למהירות סיבוב גבוהה יותר של הדיסק 10,000 ומעלה ולא קשורים לאורך החיים של הדיסקבסך הכל מדובר במוצר מאוד אמין
פורסם 2003 ביוני 1422 שנים מחבר חברים, השאלה לא הגיעה ככה out of the blue...תוך חודשיים נדפק לי פעם שניה דיסק קשיח שנחשב מכובד מאד WD1800JB.נשאלתי ע"י היבואן לפני ההחלפה אם אני עוסק בעריכת וידאו ולכן התעוררה השאלה.גם אני חשבתי שדיסקים IDE - אמורים להיות אמינים מאד... אז זהו שלא.. או שזה אני והמזל שלי....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.