פורסם 2008 בספטמבר 2317 שנים כשאני מנסה להתחבר לסטים, התוכנה נתקעת (ולא חוזרת לעצמה, גם אחרי זמן מסוים)הבעיה נמשכת כבר כמה ימים, וניסיתי לרסט את המחשב ואת הראוטר, אך זה לא עזר לבעיה.למישהו יש פתרון?צירפתי תמונה של המצב שבו התוכנה נתקעת תמיד.[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בספטמבר 2317 שנים זה לא התחיל מהיום, כבר תקופה.תמיד קורה אחרי הצהריים, נסה להתחבר בערב-לילה תראה שיעבוד.זה הולך וחוזר, מעניין מה מקור הבעיה, היום חשבתי על זה, ולצערי אני חושב שאולי הבעיה היא אצלנו, בארץ.מהי הספקית שלכם?
פורסם 2008 בספטמבר 2317 שנים הסטים שלי גם דפוק זה מתחיל להוריד, מסיים,מגיע ל100% מתחיל בטעינה של היוזר ואז נסגר/ממשיך להתקע עם הטעינה של היוזר שאם עושים CANCEL כלום לא קורה, אז חייבים לסגור את התהליך.. תוכנה מחורבנת :bash:
פורסם 2008 בספטמבר 2317 שנים לי זה חזר, זה לקח לי רבע שעה באותו מסך התחברות ואז התוכנה התחברה.וגם קורה לי לפעמים שאני מפעיל משחק והוא לא עולה וצריך לעשות ריסטארט לתוכנה.
פורסם 2008 בספטמבר 2317 שנים ספקית 014 תשתית בזק.אתמול בצהריים לא הייתה לי שום בעיה להתחבר..עריכה:החליט להתחבר.
פורסם 2008 בספטמבר 2417 שנים תנסה למחוק את ClientRegistry.blob מהתקייה , זה יכול לעזור.. אבל מצד שני , זה ידרוש לעשות עידכון ארוך כשאתה מפעיל את סטים , ככה שיעילות של זה מוטלת בספק :-X
פורסם 2008 בספטמבר 2417 שנים גם לי זה קורה וגפ פירסמתי פה תרד כמוך, לבסוף מה שפתר לי את זה ששמתי את הסטים שידלק ביחד עם הוינדוס וזהו וזה תמיד עובד, אם אם אני מנסה להדליק את זה לבד אז מתחילות הבעיות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.