עבור לתוכן

אי זיהוי נגן למרות שהדרייבר מותקן

Featured Replies

פורסם

ישלי נגן קריאטיב וברצוני לחבר אותו למחשב התקנתי את הדרייבר אני מחבר את הנגן אבל המחשב מסרב לראות אותו\לזהות אותו

חשבתי שהבעייה ב USB התקנתי את הדרייבר של המצלמה והכל בסדר.. אז חשבתי שאולי הבעייה בנגן אז הלכתי לחבר והתקנתי את הדרייבר באותה

צורה שהתקנתי אותו בבית ואצלו עבד הכל מצויין מה יכולה להיות הבעייה במחשב שלי??

פורסם

קודם כל תנשום.

אחרי שאתה נושם, כתוב הכל שוב בצורה מסודרת, עם פיסיקים, נקודות ורווחים בצורה שנבין אם אתה מתכוון לנגן או מצלמה, ושנבין בכלל מה בדיוק הבעייה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי..

ברשותי יש נגן זן ויז'ן של קריאטיב וברצוני לחבר אותו למחשב.

התקנתי את הדרייבר של הנגן אבל המחשב לא מזהה את הנגן.

אחריי שראיתי שהמחשב לא מזהה את הנגן חשבתי שהבעייה היא ביו אס בי אצלי... אז החלטתי לנסות להתקין את הדרייבר של המצלמה

שברשותי וזה עבד..

אחריי שראיתי שהמצלמה מתפקדת חשבתי שאוליי הבעייה היא בנגן עצמו.. ובגלל זה המחשב לא מזהה אותו, הלכתי לחבר והתקנתי את הדרייבר

ואצלו הכל עובד..

עכשיו השאלה היא למה המחשב שלי לא מזהה את הנגן? עם הצלחתי להתקין אותו במחשב אחר.. וגם בדקתי את USB שלי והוא עובד..

מה אני יכול לעשות?

פורסם

פתח את מנהל ההתקנים, וחבר את הנגן. משהו השתנה בחלון מנהל ההתקנים?

אם אתה רואה שהופיע משהו חדש (הנגן...), הסר אותו (קליק ימני עליו יפתח תפריט), נתק את הנגן, חבר אותו חזרה, ודריוור תתקין רק עם המחשב יבקש.

אתה מקבל הודעה כלשהי כשאתה מחבר את הנגן?

פורסם

כנס למנהל התקנים, (לחצן ימני על המחשב שלי->חומרה->המשבצת הראשונה העליונה) כשאץה מחבר את הנגן, אמור להופיע לך משו בצע צהוב, אולי סימן שאלה או משו, יש מצב שזה גם יופיע לך בחלק של הUSB שם. תעשה עליו לחצן ימני->אפשרויות->דרייבר-> התקנת דרייבר. בכל אופן, מהאפשרויות שם תעשה התקנה ידנית של הדרייבר.

תנסה לחבר לחיבור USB אחר. אולי זה יסדר את זה... =\

פורסם

בתפריט ההגדרות של הנגן עצמו שנה את ה-USB MODE ל-MSC, כרגע הוא בטח על AUTO.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים