עבור לתוכן

ניתוקים ברשת אלחוטית , בין הנתב לכרטיס רשת

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ,

יש לי ניתוקים כל 15 שניות בין הראוטר לכרטיס רשת . המודם כבלים: sb5100 (של מוטורולה) , נתב: 3com 3CRWER100-75

כרטיס רשת אלחוטי: Edimax EW-7317Ug

העוצמת אות של הנתב :טוב מאוד - מצויין , של הכרטיס רשת : 90%-100%.

החייגן שלי הוא : L2TP .

עשיתי כבר עידכון לנתב, אבל בכל זאת ממשיכים הניתוקים.

השאלה שלי היא:

אם אני אעבור לחייגן PPTP תיפתר בעיית הניתוקים?

תודה מראש.

פורסם

הנתב הזה בעייתי ברשת הכבלים. תנסה PPTP ואם זה לא יפתור את הבעיה, תבקש חיבור ללא חייגן.

דרך אגב -- אתה בטוח שהניתוק הוא בין הנתב למודם? אולי המחשב מתנתק מהנתב ואז מדובר בבעיה אחרת לגמרי?

פורסם
  • מחבר

הניתוקים הם בין הנתב לבין הכרטיס רשת , אשמח לעוד תגובות מעוד אנשים.

איזה נתב מומלץ לכבלים?

תודה מראש

פורסם

אם הניתוק הוא בין כרטיס הרשת לנתב, הרי שאין קשר למודם עצמו. הבעיה יכולה לנבוע ככל הנראה מהפרעה אלחוטית שיש בסביבה -- טלפון אלחוטי, נתב שפועל באותו ערוץ וכד'.

רשימת נתבים מומלצים לכבלים (למרות שבמקרה שלך זו לא נראית מקור הבעיה) -- http://www.netcheif.com/Articles/L2TPRouters/L2TPRouters.htm

פורסם

בקשר לנתב וחיבור לכבלים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=362689.msg3135490#msg3135490

מתן, איזה זה מין חיווי אתה מקבל לניתוק? הרשת מוצפנת?

האם הכרטיס מחובר דרך HUB USB? האם הוא מחובר לאותו בקר USB (החיבור שלידו בצד) יחד עם משהו נוסף כמו מצלמת אינטרנט?

אם אתה יכול אני מציע לך לנסות להתקין את הכרטיס על מחשב אחר ע"מ לבדוק האם בעיה היא בכרטיס עצמו או לא.

פורסם
  • מחבר

הניתוקים מפריעים לי במשחקים , כאשר מתנתק לי האינטרנט הפינג קופץ לי ורק אחרי איזה 8 שניות הפינג מסתדר.(כמו c.s.s)

באינטרנט אין לי בעיית גלישה.

הרשת הייתה מוצפנת -WPA (עדיין היו ניתוקים) , כרגע הרשת לא מוצפנת.

האם הכרטיס מחובר דרך HUB USB? לא.

נסיתי כבר את הכרטיס רשת EW-7128 PCI ועדיין המשיכו הניתוקים, אין בעיה בכרטיס רשת.

לגבי עידכון גרסא לנתב , הורדתי את הגירסה האחרונה : 1.3

תודה רבה

פורסם

הניתוקים, אני מבין, קורים רק בזמן משחקים. כך שאם אין אף פעם בעית גלישה אז כנראה שאין ניתוק ממש.

יש עוד מחשבים ברשת?

אם יש לך אפשרות תחבר את המחשב עם כבל או מחשב אחר באלחוטי לבדוק אם התקלה חוזרת גם ככה. לי זה נשמע יותר כמו בעיה של המחשב ממה שאתה מתאר, אבל קשה להגיד ככה.

ד"א, אם אתה משתמש בתוכנה של וינדוס להתחבר ברשת, תעבור להשתמש בתוכנה שבאה עם הכרטיס. זה עדיף, אבל אם אתה כבר משתמש בה תנסה לעבור לתוכנה של וינדוס. בנוסף, תגש למנהל ההתקנים ותוריד מכל הUSB HUS CONTROLLER את האפשרות ניהול צריכת חשמל.

פורסם
  • מחבר

רק המחשב שלי מחובר לרשת האלחוטית .

אני אעדכן ...

תודה רבה על העזרה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים