עבור לתוכן

שאלה לגבי הוספת סאב וופר|פרטים בפנים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם..

יש לי מגבר 230W ישןןןןן..אני משתמש בו עכשיו למחשב..כאילו מחבר אותו למחשב

יש לי 2 רמקולים של אותו מגבר החברה זה TELEFUNKEN אני לא יודע כמה וואט הרמקולים לא כתוב בשום מקום..

אבל הם ישנים מאוד נגיד במגבר יש רק חיבור לזוג רמקולים אני לא יכול לחבר יותר מזה

אבל לא יודע למה...הוא ממש טוב חחחחח כאילו אני לא מעיז להגיע איתם למקסימום ווליום...ואני שומע בווליום מאוד מאוד גבוהה..

אוקיי אז השאלה שלי זה ככה..אני רוצה לקנות סאב וופר וגם לחבר אותו.. עכשיו כמו שאמרתי המגבר ישן אז אין לו כניסה של סאב וופר..

אני כמובן משתמש בשתי יציאות של ה LINE OUT יש לו רק עוד כניסה של LINE IN ו PHONO כל אחת מהיציאות הם זוג יציאות..ימין ושמאל..

עכשיו אז רציתי לדעת אם בכלל אני יכול לחבר סאב? אני חשבתי על דרך המחשב כי יש לי עוד כניסה של אודיו למחשב מקדימה...

ואז הסאב לא יהיה קשור בכלל למגבר..או שיש איזה דרך לחבר את הסאב למגבר עצמו? אם כן זה לא ישרוף את המגבר או את הרמקולים?

וגם אם דרך המחשב..לא יכול לקרות משהו למחשב? איזה גודל של סאב?זאת אומרת כמה VATT אני צריך לקנות?

חשוב לציין כמו שציינתי למעלה..אני מגיעה לווליום מאוד גבוהה אז כמובן צריך משהו שלא יישרף לי..

טווח מחיר אני לא יודע משהו בין 500-1200 זה בסדר?

חחחחח חפרתי...תודה למי שיענה לי :)

נ.ב.

בגלל שהמגבר ישן המגעים של הווליום לא כמו שהיו פעם...רק שהוא על הכי חזק הם בסדר..מה שאומר שאני מגביר ומחליש דרך המחשב...אז חשבתי שאם הסאב יהיה מחובר למגבר אני פשוט יחליש את הרמת באסים של הסאב עצמו כדי לאזן את זה..זה לא אמור להיות בעיה? שכאילו הסאב יקבל מהמגבר להיות על הכי חזק אבל הרמת כח באסים של הסאב עצמו יהיו לא על גבוה.

פורסם
  • מחבר

מישהווו??

פורסם
  • מחבר

בבקשה חברה שמישהו יעזור לי..ניסיתי להפעיל סאב קטן דרך המחשב וזה עבד...אני רוצה לדעת עד איזה כח סאב אני יכול לקנות???

וכמובן על כל השאלות שלמעלה

זה דיי דחוףףף

פורסם

פעם הבאה, לפני שתכתוב משהו, תעשה טיוטה, ואז תכתוב. קשה מאוד להבין מה אתה רוצה.

לחבר למגבר שלך סאב במידה ויש לו line-out אפשר. משרשרים את הסאב לחיבור הזה, ובמידה והווליום הוא מהמחשב אז זה ישלוט גם על העוצמה של הסאב.

תדאג שיהיה לך cross-over עם אפשרות לכוון את התדר שלו בסאב ושיהיה סאב אקטיבי (מגבר פנימי).

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

מה זה cross-over?

סאב אקטיבי סבבה..רשמתי לפניי

פורסם

הקרוס-אובר משמש כ"מסננת": הוא מעביר רק חלק מסוים מתדרי השמע המתקבלים מהאות המוגבר הלאה אל הממברנה (וופר, במקרה המדובר כאן).

פורסם

הקרוס-אובר משמש כ"מסננת": הוא מעביר רק חלק מסוים מתדרי השמע המתקבלים מהאות המוגבר הלאה אל הממברנה (וופר, במקרה המדובר כאן).

כמו שאמר קודמי. בשבילך זה חשוב כי אתה מחבר ישירות ליציאה של line בלי שום פילטור אקטיבי לפני כן, לכן אתה חייב סאב עם קרוס פנימי, וחשוב לך מאוד שיהיה אפשר לבחור את התדר של החיתוך (כדי שתוכל להתאים אותו ליכולות של הרמקולים שלך).

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אז גם הקרוס-אובר וגם הבחירה של התדר של החיתוך...זה דברים שאני צריך לבדוק שהם מורכבים בתוך הסאב?

פורסם

כן. ברוב הסאבים האקטיביים יש את זה לדעתי.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה...יש איזה דגם של סאב שאתה ממליץ?

פורסם

לא ממש יודע מה הדגמים שיש במחיר הזה. אני לא בטוח שיש במחיר הזה דברים של חברות נורמאליות חוץ מאולי שלל וורפידל.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים