עבור לתוכן

צריך עזרה בין DDR3 לDDR2 לגבי כרסיס 9500GT, הסבר על OC ועל SILENT

Featured Replies

פורסם

מה ההבדל בין הביצועים של GIGABYTE nVIDIA GeForce 9500GT OC 512MB PCIe לביצועים של GIGABYTE nVIDIA GeForce 9500GT 512MB DDR3 PCIe לביצועים של GIGABYTE nVIDIA GeForce 9500GT 512MB DDR3 PCIe ?

למה לג'יגה בייט רשום OC ? ומזה הSILENT שרשום בכרטיס מסך של חברות אחרות ? זה קשור לאיוורור שיש להם איוורור שונה משל ג'יגה-בייט

ואם כבר אני הולך על הדגם הזה אז של איזה חברה מומלץ ?

פורסם

OC - כרטיס מומהר

"שקט" - כרטיס מסך בלי מאוורר - קירור פאסיבי.

פורסם

לגבי הזכרונות :

DDR3 מהיר יותר מ DDR2 ולכן עדיף ממנו. לגבי הכרטיס הספציפי הזה - נפח זכרון של 512MB לא ממש רלוונטי בגלל שבכל מקרה הוא לא יצליח לנצל אותו. צוואר הבקבוק של הכרטיס מגיע מהליבה דווקא ולא מהזכרון, לכן 256MB ב DDR3 עדיפים על 512MB ב DDR2. אחרי שהבהרנו את זה מגיעים לזכרון של 512MB ב DDR3 שהוא כמובן עדיף מכולם, אבל הייתי הולך עליו רק במידה והמחיר שלו זהה או ממש ממש קרוב למחיר של גרסאת ה 256MB. (שוב, בגלל העובדה שהנפח פחות קלוונטי לכרטיס הזה, אבל אף פעם לא מזיק אם יש יותר מידי).

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על ההסבר, כמה דברים נוספים שאני רוצה לדעת:

1. בחנות אמרו לי שבכל הדגמים של 9500 של ג'יגה בייט עם DDR2 הם באים עם OC מהחברה ג'יגה-בייט. זה באמת נכון מה שהם אומרים ? אז לא עדיף כבר לקחת חברה אחרת ?

קישור למוצר בחנות - http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44450

2. לגבי הSILENT יש לזה יתרונות שהוא שקט אבל מצד שני חסרון שאין לו אוורור, נכון ? אז אם ככה מה עדיף לקחת אוורור או שקט ?

3.על איזה חברה מומלץ לקחת את הכרטיס מסך הזה מהדגם 9500GT ?

פורסם

בעקרון אין הבדל.

זה לא כרטיס שמתחמם במיוחד, אז אפשר ללכת על SILENT אם זה לא יקר מהגרסה של המאוורר.

חברה כנ"ל, בעקרון אין הבדל.

יש לך ב350 שקל גרסת SONIC של פאליט. החסרון שלה זה רק שנתיים אחריות, אבל לדעתי זה מספיק

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על המענה...

1. וחוץ מPALIT יש עוד חברה מומלצת ?

2. זה נכון שה9500 של ג'יגה-בייט עבר OC בחברה ושאין 9500 של ג'יגה-בייט שלא עבר OC (אני מדבר על הדגם עם הDDR2). בגדול זה חיסרון שהחברה עשתה על זה OC נכון?

פורסם

* שים לב שפאליט לא מביאה 3 שנים אחריות...

* יש הרבה חברות מומלצות... אני אל רואה צורך להתחיל לפרט אותם....

פורסם

אם אתה לא מתכנן OC לך על גרסה עם קירור פאסיבי

אני קניתי לפני שבועיים 9500GT של SPARKLE עם קירור פאסיבי ב-340 שקל עם אחריות ל-3 שנים

פורסם
  • מחבר

1. עדיין לא הבנתי, ג'יגה בייט ב9500GT מגיעים עם OC ? כמו בקישור של החנות ?

מה לגבי גירסאות SUPER של PALIT ? שמתי לב שאם אני מוסיף עוד 45 ש"ח אני מקבל עם 1024MB, שווה את ההשקעה ?

2 הקישורים:

http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28642

http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28642

פורסם

1. חלק מהגרסאות שלהם ושל שאר החברות מגיעות עם OC - תבדוק שזה באמת רשום

2. מיותר, בטח לא כשנותנים לך רק שנתיים אחריות

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי, זה שרשום שזה מגיע עם OC זה טוב או רע ?

זה שרשום OC זה אומר שיש אופציה לעשות עליו OC או שהחברה כבר עשתה עליו OC ?

הבנתי שלעשות OC זה טוחן את הכרטיס מסך ולא בריא ולכן עדיף בלי OC, תקן אותי אם אני טועה

פורסם

כשכתוב OC אז זה אומר שהחברה עשתה,

כמובן שאתה תיד יכול להוריד אותו.

אבל תהיה בטוח שהכרטיס עבר הרבה במפעל של החברה עד שהוא הגיע לך והוא עבר הרבה בדיקות...- הוא לא יעשה בעיות...

בדרך כלל מי שרוצה עוד ביצועים ולא רוצה להתעסק עם OC יכול לקנות את הגירסה בלי בעייה... כמובן שאם אתה מבין בזה אתה יכול לעשות בעצמך.. או להמשיך את הOC של החברה...

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה.

1. פשוט כששאלתי בטלפון את החנות את אותו דגם של ג'יגה בייט 9500GT DDR2 בלי OC הם אמרו לי שלא קיים דבר כזה בארץ. זה נכון ?

קישור למוצר הזה בחנות - http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44450

2. לחברה יש את הדגם SUPER של PALIT ולא SONIC כמו שציינו פה, מה ההבדל בין הגרסא SUPER שלהם לבין SONIC ?

3. לאחר שבצעתי בדיקה ראיתי שרק לחברת CLUB3D יש 9500GT DDR2 עם SILENT וקירור פסיבי. האם יש עוד חברות עם SILENT וקירור פסיבי ? אמרתם לי פה שעדיף לי ללכת על SILENT וקירור פסיבי כי הכרטיס מסך הזה לא מתחמם . ואיך החברה CLUB3D ?

פורסם

רד מ-DDR2, לא שווה!

פורסם

רד מ-DDR2' date=' לא שווה!

[/quote']

למה DDR 2 לא שווה?

הDDR2 OC לא יותר טוב מגרסאת הDDR3 ללא הOC של גיגהבייט? (מדובר על 512 MB)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים