עבור לתוכן

איזה הארד דיסק מהשניים לקחת?

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט בין השניים הללו:

מה אתם אומרים?? אני יודע שהווסטרן הדגם הזה נחשב תותח, הסיגייט אני לא שמעתי עליו כל כך אבל זה עוד נפח בקצת מחיר מה כדאי??

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26_565&products_id=5324

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26_565&products_id=7788

פורסם

קח מה שמתאים לציפיות שלך מנפח ההארדיסק.

חשוב על זה כך, 640GB + 640GB = 1280GB; מבחינת המחיר זה 400 + 400 = 800

1000GB אתה מקבל עם הסיגייט והוא במחיר של 600ש"ח

מסקנה: בשילוב של 640X2 אתה מקבל עוד 280GB וביצועים הרבה יותר טובים

כמו כן אם יש לך הבנה בעניין אתה יכול ליצור מערך RAID 0 שבו יהיו שני ה640GB ואז הביצועים יהיו אפילו טובים יותר.

עריכה: רציתי רק להבהיר שאני לא המלצתי דווקא על ה640GB בגלל ביצועים. הנקודה שלי הייתה שאם חשוב לך הביצועים יותר מהנפח אז שווה לך להשקיע בRAID0, אבל אם זה לא הדבר הכי חשוב בעיניך, אז ה1TB יהיה בחירה מצוינת, כמו ש-sashaefi ציין.

פורסם

הייתי לוקח את הסייגייט בגלל הנפח.אל תדאג זה דיסק נפוץ וטוב.

פורסם
  • מחבר

הייתי לוקח את הסייגייט בגלל הנפח.אל תדאג זה דיסק נפוץ וטוב.

אוקיי...מה שכן חשובים לי גם הביצועים כי אני משחק במשחקים כבדים כמו unreal tournament 3 , pure

ומתכנן גם gta ו NFS שיגיעו

אני לא אראה הבדל בין שני הדיסקים מבחינת ביצועים? כי אם אני לא אראה הבדל אני מחר אזמין את הסיגייט...אם תגיד לי שיש הבדל אפילו של 20 אחוז אז אלך על הווסטרן[br]פורסם בתאריך: 22.09.2008 בשעה 23:14:23

קח מה שמתאים לציפיות שלך מנפח ההארדיסק.

חשוב על זה כך, 640GB + 640GB = 1280GB; מבחינת המחיר זה 400 + 400 = 800

1000GB אתה מקבל עם הסיגייט והוא במחיר של 600ש"ח

מסקנה: בשילוב של 640X2 אתה מקבל עוד 280GB וביצועים הרבה יותר טובים

כמו כן אם יש לך הבנה בעניין אתה יכול ליצור מערך RAID 0 שבו יהיו שני ה640GB ואז הביצועים יהיו אפילו טובים יותר.

עריכה: רציתי רק להבהיר שאני לא המלצתי דווקא על ה640GB בגלל ביצועים. הנקודה שלי הייתה שאם חשוב לך הביצועים יותר מהנפח אז שווה לך להשקיע בRAID0, אבל אם זה לא הדבר הכי חשוב בעיניך, אז ה1TB יהיה בחירה מצוינת, כמו ש-sashaefi ציין.

שים לב לשאלה ששאלתי...אני לא מתכנן לקנות שניים של 640 בשום מצב...יש לי כבר 250 ואני מצרף לו דיסק...ואיך הגעת ל1 טרה??

הדיסק שרשמתי כאן הוא 750 של סיגייט והוא עולה 440 ולא 600 :nixweiss:

פורסם

אתה צודק התבלבלתי..

אז עכשיו לעניינינו. אני דווקא חושב שעדיף ה640GB שכן הוא יתן לך ביצועים טובים יותר (ע"ע השוואה ב-The Tech Report), וגם בשביל גיבויים אני לא חושב שעוד 100GB זה מה שיעשה את ההבדל. אבל זה רק אני, אם חשוב לך כל ג'יגה וג'יגה אז קח את ה750, ואם 100GB זה לא מה שמשנה לך ויותר חשובים הביצועים- אז 640GB. דרך אגב, הוא לא יתן לך ביצועים טובים יותר במשחקים. הוא יכול לתת לך זמני טעינה טובים יותר במשחקים וכמו כן יעלה את מערכת ההפעלה מהר יותר. העתקות של קבצים, פתיחה של קבצים וכו'.. כמו כן הביצועים הכלליים של מערכת ההפעלה ישתפרו מעט. אמנם כל הדברים האלו הם דברים לא משמעותיים, אבל בסה"כ השיפור בגדול הוא לא קטן.

פורסם
  • מחבר

טוב.

עשיתי הזמנה ל640 שלא במלאי, אני אעדכן כשיהיה חדש

;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים