עבור לתוכן

קניית מחשב נייד מNewegg דרך שירות Mustop הישראלי

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש שישמש אותי גם לעבודות כלליות שקשורות ללימודים, גלישה וכ'ו. וגם לGaming

בהתחלה רציתי מחשב נייח, בעיקר בגלל שבארץ אין אפשרות לקנות מחשב נייד שיכול לשמש גם לגיימינג, אבל אז ראיתי שיש אפשרות לשלוח מחשב נייד מארה"ב לארץ והחלטתי שאני רוצה נייד.

ולפה אתם נכנסים (:

אני מעוניין במחשב הזה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220377

כיוון שnewegg לא שולחים מחוץ לארה"ב, יש אפשרות שהמחשב יגיע אליי דרך השירות של mustop.co.il

עלות השילוח דרכם + מע"מ וכל שאר העמלות מסתכם ב400$ לפי מה שחישבתי, זאת אומרת הסכום הכללי של המחשב יהייה 2200$ = בערך 7700 שקל.

כמה שאלות לי אליכם:

1.האם שוה לקחת את הסיכון של אי-מימוש אחריות וכביכול "קניית חתול בשק" (למרות שזה מחשב חדש לגמרי)?

2. מישהו שמע\קנה דרך mustop? יכול לחוות דעה.

3. האם בסופו של דבר מחשב כזה משתלם בכמעט 8,000 שקל?

תודה.

פורסם

1.האם שוה לקחת את הסיכון של אי-מימוש אחריות וכביכול "קניית חתול בשק" (למרות שזה מחשב חדש לגמרי)?

אף אחד לא יכול לענות על זה בשבילך. באופן עקרוני מחשבים ניידים זה מוצר שיש לו סיכוי לא רע להזדקק לתיקון/ שירות כלשהו בשנה הראשונה. זה שיקול שלך האם אתה רוצה לקחת את הסיכון הזה, מחשב שמכיל רכיבים יקרים כמו זה מהווה בעיה יותר גדולה במקרה של תקלה כמובן.

2. מישהו שמע\קנה דרך mustop? יכול לחוות דעה.

רכשתי דרכם מוצרים מכל מיני סוגים בעבר והכל עבד בצורה חלקה.

3. האם בסופו של דבר מחשב כזה משתלם בכמעט 8,000 שקל?

מבחינה כספית מפרט כזה עם כרטיס מסך מהרמה הזו וכונן Blu-ray יעלה הרבה יותר בארץ כך שזה משתלם. תכלס, נייד גיימינג זה באופן כללי לא קניה הגיונית לדעתי אלא אם כן אתה חייב להיות מסוגל לשחק מחוץ לבית. באותו מחיר אפשר לקנות לפטופ לשימושים בסיסיים שיהיה הרבה יותר נייד ולהשקיע את שאר הכסף בדסקטופ למשחקים שסביר להניח עדיין יהיה חזק יותר מלפטופ של גיימינג.

אם אתה בכל זאת רוצה נייד לגיימינג ואתה מוותר על אחריות בינלאומית אז תבדוק גם את ניידי Gateway שמייצרת סדרות גיימינג זולות יחסית ואת ניידי Sager שנותנים תמורה טובה למחיר וניתן לקנות אותם דרך Resellers שאפילו שולחים לארץ, אולי זה יקצץ לך קצת בעלות.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך :xyxthumbs:

חשבתי על זה שאני לא ממש אשחק עליו הרבה, אבל ארצה בכל זאת שיהייה בו יכולות לgaming סביר. מהסיבה הזאת אני לא רוצה סתם להשקיע גם במחשב נייח וגם בנייד (אפילו אם זה ייצא לי באותו מחיר).

המחשב בעיקר יהייה בבית (מסתובב בבית יותר נכון) וגם אם ארצה לקחת אותו לבחוץ הוא לא כזה גדול (מסך 15) ושוקל יחסית מעט לניידים בעלי מפרט דומה.

מה שמונע ממי להזמין אותו כבר עכשיו זה המשלוח שהוא אמור לעבור ובסופו של דבר יגיע אליי תקין. (דרך המחסנים של mustop למכס הישראלי, שיש לי ניסיון ממש מר איתו)

ראיתי את הניידים של Gateway, זה כמו פיאט פונטו עם מנוע של פרארי. אפילו באתר היצרן אין עדיין דרייברים למחשב עצמו O_o

אם אני כבר קונה אני מעדיף להוסיף עוד טיפה לקנות מוצר של חברה איכותית.

דבר נוסף, זה שוב אי-מימוש האחריות =\

כאילו שאני חושב על זה, זה מחשב חדש לגמרי שאמור לעבור בדיקות מסויימת לפני שאורזים ומוציאים אותו. אז למה דווקא אליי מרפי רוצה להטפל?

למה שיהיו בו תקלות חומרה רציניות?

זה מעצבן שכדיי לקנות מחשב נייד בארץ שמגיע לחצי מהכוח של המחשב לדוגמא שהבאתי צריך להשקיע מעל 10,000 שקל.

אני בחיים לא אקנה נייד בארץ!

פורסם

כמה סוללה של מחשב עצמתי כזה תחזיק?

פורסם
  • מחבר

כמה סוללה של מחשב עצמתי כזה תחזיק?

אני מעריך שבשנה הראשונה גג שעתיים (כמו שמצויין במפרט הטכני, 6 תאים גג שעתיים).

אחרי שנה החיים שלה יקוצצו לפחות ברבע

ואני מאמין שאחרי שנתיים אני אצטרך לקנות חדשה.

אני לוקח את זה בחשבון

פורסם

וואללה.. טוב אני מאמין שרוב המחשבים לפחות עם כרטיס של 9600 ומעלה יחזיקו אורך חיים דומה, בכל אופן מפתה מאוד הקנייה שאתה מתכנן לבצע , אני גם הרבה זמן חושב איך להביא נייד חזק מח"ול כנראה שאעשה את זה גם, נראה אמין סה"כ אתקשר לחברה מחר לשאול אותם כמה שאלות , נראה מה היא מידת האמינות שלהם

פורסם
  • מחבר

וואללה.. טוב אני מאמין שרוב המחשבים לפחות עם כרטיס של 9600 ומעלה יחזיקו אורך חיים דומה, בכל אופן מפתה מאוד הקנייה שאתה מתכנן לבצע , אני גם הרבה זמן חושב איך להביא נייד חזק מח"ול כנראה שאעשה את זה גם, נראה אמין סה"כ אתקשר לחברה מחר לשאול אותם כמה שאלות , נראה מה היא מידת האמינות שלהם

וואי אחלה (:

תוכל לעדכן אותי איך התרשמת מהם בטלפון?

פורסם

זהו אחי ביצעתי את ההזמנה , דיברתי איתם לפחות 5 פעמים קראתי עוד ביקורות עליהם בכמה פורומים , בכל מקום הלקוח קיבל את המוצר בשלמותו תקין ארוז כמו שצריך , החסרון היחיד הוא שאנשים טענו שלא יכלו לברר מה עם ההזמנה למרות שכולם קיבלו אותה בסופו של דבר, החברה עצמה נראית אמינה מאוד והנציגים בהחלט עזרו לי בכל שלב של הרכישה, הזמנתי את המוצר מהאתר הזה : http://www.ecomelectronics.com/

כי NEWEGG מבקשים עוד 130 דולר על מיסים ועוד 20 דולר על משלוח,

המחשב אמור להגיע בע"ה עוד שבועיים מקווה שלא יהיה תקלות בדרך :)

פורסם

ואוו זה בדיוק מה שאני מתכנן לעשות רק שפה המליצו לי על מחשב של Sony Vaio

אשמח לשוחח איתך בפרטי למידע על אופן הרכישה ואיך ניתן לעשות זאת

אולי אקנה את אותו הדגם :D

פורסם

תודה רבה אחי.. אני מאמין שהוא יגיע בעוד כשבועיים בע"ה , אם הכל ילך חלק.. תתכוננו לביקורת נוסח ישראל :)

ותודה על הביקורת , בהחלט ביקורת איכותית :)

ומאור הקרדיט מגיע לך , אתה הבאת את הדרך הזו

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אחי.. אני מאמין שהוא יגיע בעוד כשבועיים בע"ה , אם הכל ילך חלק.. תתכוננו לביקורת נוסח ישראל :)

ותודה על הביקורת , בהחלט ביקורת איכותית :)

ומאור הקרדיט מגיע לך , אתה הבאת את הדרך הזו

אתה יכול לומר "באתי לחזק ויצאתי מחוזק" ;)

אני רק צריך לקבל מחברת האשראי חריגה מעבר ל5,000 שקל מסגרת שיש לי ואני מזמין. אני משלם דרך PayPal אז אני לא צריך כרטיס אשראי בינלאומי נכון?

תתחדש!! ובקרוב גם אני :xyxthumbs:

זה טוב שלשנינו יהייה את אותו מחשב ככה נוכל להיות התמיכה טכנית של עצמנו P:

פורסם

זו בדיוק הבעיה שלי עם המסגרת חחחח

אני צריך גם..

נראה איך אתם מסתדרים ובנוב נזמין

תודה רבה לפותח האשכול

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים