פורסם 2008 בספטמבר 2117 שנים החלפתי דרייבר והכרטיס מסך יותר לא עובד כל דרייבר שאני שם ושהוא אמור להתאים זה מה שרשום וגם פתחתי פה אשכול והביאו לי וזה לא טוב אז איך אני יכול לדעת אם הכרטיס מסך שלי נשרף? ויש מצב כזה שהוא מכובה או משהו כזה?והוא לא פעיל?תודה
פורסם 2008 בספטמבר 2117 שנים אין דבר כזה "כרטיס מסך כבוי". אם אתה רואה תצוגה טובה מספיק כדי לנסות ולהתקין דרייברים, הייתי אומר שהבעיה אינה בכרטיס המסך פיזית.כמובן שהיה עוזר אם היית משתף אותנו בסימפטומים. אתה לא רואה כלום? רואה, אבל התצוגה נראת כמו VGA מלפני 10 שנים? רואה בסדר באופן כללי אבל יש פגמים מסויימים בתצוגה? רואה הכל מצויין אבל הביצועים ירודים? מה בדיוק הבעיה שלך?
פורסם 2008 בספטמבר 2117 שנים מחבר לא הבנתי כלום ממה שאמרת חוץ מאין דבר כזה דריבר כבוילא הבנתי כל כך אם תוכל יותר לפרט אני לא מבין בזה כל כך
פורסם 2008 בספטמבר 2117 שנים אתה יכול להסביר את עצמך יותר טוב?אתה רואה משהו על מסך כשאתה מדליק את המחשב? (אם כן הכרטיס מסך לא נשרף)(אם אתה לא רואה אז איך החלפת דריברים?)
פורסם 2008 בספטמבר 2117 שנים מחבר ברור שרואה כןאבל רואה חשוך טיפה כאילו אין בהירות והמשחקים לא עובדים יותר= \
פורסם 2008 בספטמבר 2117 שנים אוקיי, אז הכרטיס מסך לא נשרף.עכשיו, למה אתה מתכוון בחשוך? ניסית לשנות את ההגדרות של המסך? להאזן שם את הבהירות וכו'?בקשר לשמחקים - מה הם כותבים?וגם-תכנס להתחל - הפעלותכתוב שםDXDIAGואז תעבור בלשוניות ותראה אם כתוב שיש ארורים, וגם תעשה שם בדיקה לDX.
פורסם 2008 בספטמבר 2517 שנים מחבר לא נשרף? טוב זה כבר טוב..חשוך זה יותר חשוך זה לא בהיר כמו שזה היה לפני שהדרייבר היה מותקן ובמשחקים זה כותב שאני צריך דרייבר משהו כזה של הכרטיס מסך היה לי משחק שעבד יום אחרי שהחלפתי ולא היה דרייבר זה לא עבד יותרונכנסתי למה שאמרתה בהפעלה אבל לא הבנתי םא אתה יכול להשאיר לי תאיסקיו שלך יהיה יותר קל תודה רהעשיתי תבדיקה וזה היה הכל מה ששזה אמר ובסוף זה אמר למטה המערכת משתמשת במנהל מסך כללי. נא התקן מנהל מסך המסופק על-ידי יצרן החומרה.תוצאות הבדיקה של DirectDraw: כל הבדיקות הצליחו.תכונות Direct3D אינן זמינות. עליך לוודא שמנהל ההתקן הוא בגרסה סופית מיצרן החומרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.