פורסם 2008 בספטמבר 2117 שנים שמעתי ש175.16 בעניין אבל אני לא ידוע, אני מחפש דרייברים שיעבדו לי טוב עם קרייסיס וורהד, אני עם סוג של בטא דרייברים (הראשונים לפיזיקה).תודה!!!!
פורסם 2008 בספטמבר 2117 שנים מחבר עוד שאלה קטנה.יש לי פה בDriver sweeper דרייברים של Ageia PyshX למחוק את זה?, אני צריך את זה בכלל?.
פורסם 2008 בספטמבר 2117 שנים האמת היא שה AGEIA יתחלף לבד לNVIDIA PHYSX, אין לך מה למחוק, עם התקנת הדרייבר הכל יסתדר..מן הסתם אתה צריך את ה PHYSX
פורסם 2008 בספטמבר 2117 שנים מחבר האמת היא שה AGEIA יתחלף לבד לNVIDIA PHYSX, אין לך מה למחוק, עם התקנת הדרייבר הכל יסתדר..מן הסתם אתה צריך את ה PHYSXהאמת שאני מעולם לא התקנתי אותם, הם ככל הנראה הותקנו עם משחק כלשהוא.אני רוצה למחוק אותם עם הSweeper כי זה ינקה אותם גם מהRegistry.הדרייברים שנתת לי באים אם פיזיקה בעצמם, לא?.
פורסם 2008 בספטמבר 2117 שנים :kopfpatsch: הפיזיקס זה מנוע שחשוב שיהיה מותן לך במערכת, זה לא איזה טפיל
פורסם 2008 בספטמבר 2117 שנים :kopfpatsch: הפיזיקס זה מנוע שחשוב שיהיה מותן לך במערכת, זה לא איזה טפיל מה חשוב? הוא צריך nVidia PhysX לא Ageia.
פורסם 2008 בספטמבר 2117 שנים * תעיף את ה-Ageia PhysX ותנקה שאריות עם driver sweeper או driver cleaner מעודכן.* תתקין nvidia physx אחרון 8.09.04 * כשאתה מתקין משחק והוא מנסה להתקין שוב ageia physx - בטל את ההתקנה (כשהוא שואל שפה).אחרת יכולים להיות התנגשויות ובעיות. ה-Nvidia PhysX מכיל בתוכו את כל מה שצריך.
פורסם 2008 בספטמבר 2117 שנים מחבר * תעיף את ה-Ageia PhysX ותנקה שאריות עם driver sweeper או driver cleaner מעודכן.* תתקין nvidia physx אחרון 8.09.04 * כשאתה מתקין משחק והוא מנסה להתקין שוב ageia physx - בטל את ההתקנה (כשהוא שואל שפה).אחרת יכולים להיות התנגשויות ובעיות. ה-Nvidia PhysX מכיל בתוכו את כל מה שצריך. נעשה.סתם שאלה.איך אני בודק איזו גרסא של Nvidia pyshx מותקנת אצלי?, כי אני יודע בוודאות שיש לי גרסא 8 (ומעלה?).
פורסם 2008 בספטמבר 2117 שנים איך אני בודק איזו גרסא של Nvidia pyshx מותקנת אצלי?, כי אני יודע בוודאות שיש לי גרסא 8 (ומעלה?).all programs \ Nvidia Corporation \ Nvidia PhysX Propertiesיפתח חלון - צד ימין למעלה רשום מס' גרסא באפור.
פורסם 2008 בספטמבר 2117 שנים סליחה שאני נידחף לדיון הזה אבל יש לי כרטיס מסך 8600GTS עם דרייברים 175.19כשאני מנסא לעדכן אותם ל177.92 אני מקבל מסכים כחולים על בעיות דרייברים של כרטיס מסך למה זה ככה והאים הכרטיס שלי תומך בפיזיקס ?כי עדין לא התקנתי אותו
פורסם 2008 בספטמבר 2117 שנים כל כרטיס מסדרה 8 ומעלה תומך physx (זה כולל את הכרטיס שלך)לפני שאתה מתקין דריבר חדש, תסיר את זה שמותקן ותנקה שאריות עם driver cleaner ליתר ביטחון. בצע restart ואז נסה להתקין שוב.
פורסם 2008 בספטמבר 2117 שנים מחבר איך זה יכול להיות ששחרור 177.98 שוקל 35 מגה ושחרור 177.92 שוקל 84 מגה?.משהו פה לא מסתדר לי, במיוחד כשגרסאת מנוע הפיזיקה שם מעודכנת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.