עבור לתוכן

היכן הכי טוב לשמור משחקים?

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב :)

לאט לאט מצטברים אצלי המון המון משחקים קלים. [משחקים בסגנון http://www.bigfishgames.com/],

בקרוב תיהיה לי ספריה ענקית, ומה שעשיתי זה פתחתי תיקייה ב כונן D: , ובתוך התיקייה אני מתקינה את כל המשחקונים האלה,

האם זה בסדר, או שעדיף במקום אחר, ולמה?

לא רציתי להעמיס את כונן C...

תודה.

פורסם

זה לא משנה איפה. העיקר שיש שם מקום.... :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אוקי, תודה רבה.

למישהו היה ניסיון לקנות משחקים כאלה מחו"ל? ::)

פורסם

אם יש לך שני כוננים, את כל המשחקים תוכנות שירים תשתדל לשים על הכונן\ים שאינם זה של המערכת הפעלה.

למעשה תשתדל להשאיר אותו כמה שיותר נקי ותתחזק אותו גם עם איחוי\ניקוי דיסק\בודק השגיאות.

פורסם

אם יש לך שני כוננים, את כל המשחקים תוכנות שירים תשתדל לשים על הכונן\ים שאינם זה של המערכת הפעלה.

למעשה תשתדל להשאיר אותו כמה שיותר נקי ותתחזק אותו גם עם איחוי\ניקוי דיסק\בודק השגיאות.

...

בקרוב תיהיה לי ספריה ענקית, ומה שעשיתי זה פתחתי תיקייה ב כונן D: , ובתוך התיקייה אני מתקינה את כל המשחקונים האלה,

...

פורסם

אוקי, תודה רבה.

למישהו היה ניסיון לקנות משחקים כאלה מחו"ל? ::)

אשתי קנתה כמה אני לא יודע אם אפשר למחוק ולהוריד מחדש . צריך לבדוק את זה באתר. אני חושב שבגלל שהקניה היא דיגיטאלית הם ישמרו את הזכויות שלך למשחקים שקנית אבל אני לא בטוח אז בדקתי באתר שלהם :

התקנת משחקים מחדש

Reinstall a Purchased Game

How do I reinstall a game I've already purchased?

Explanation:

You can access your order history by creating and/or logging into your account. You'll find a section in your account labeled Purchase History. Here, you can view all your orders and reinstall a game at the click of a button

Reinstalling a PC game*:

1. Sign In to your account.

2. Click My Account followed by Purchase History.

3. Find the game you wish to reinstall and click the button "Install Game Now."

4. Select to "Run" or "Open" the file.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים