עבור לתוכן

מחשב נתקע/קורס בזמן משחקים

Featured Replies

פורסם

כבר שלושה חודשים שאני לא מסוגל לשחק בשום משחק..

ניסיתי את כל הדרייברים האפשריים של ATI ועדיין 2-3 דקות אחרי כניסה למשחקים ( הכל מלבד FIFA או משחקים ישנים ) המחשב נתקע / עושה ריסט מעצמו.

אין לי בעיה של חום כי התקנתי על הכרטיס מאורר של TT והוא לא עובר את ה60 מעלות.

הדרייברים שעובדים לי הכי טוב הם בגירסה 7-12.. הם היחידים שבמשחקים הכבדים נתקעים אחת ל 3-4 משחקים, אבל כשאני משחק איתם יש מלא הפרעות ומריחות של קווים על המסך.

בינתיים אני מוגבל למשחקים כמו הדמו של FIFA 09 .. חחח.. אבל בקרוב יוצא NFS חדש, GTA, RA3 ועוד ואם המצב מממשיך אני לא אוכל לשחק גם בהם..

מה עושים ? :s05:

תודה.

פורסם
  • מחבר

אני מקפיץ..

למישהו יש רעיונות ?

פורסם

אולי המעבד מתחמם ? או שהספק חלש?

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שיש קשר לחימום של המעבד.. ובקשר לספק אני לא יודע איך לבדוק..

אני יותר חושב על כיוון של דרייברים כי הקריסות משתנות בהתאם לדרייברים.. נגיד בגירסה 7-12 כמעט ולא קרס לי אבל בכל הגרסאות 8-1 ומעלה זה כן קורס

פורסם

תוריד 3dmark ותריץ אותו פעמיים - שלוש, אם הכרטיס קורס שוב, לך לחנות ותנצל את האחריות.

פורסם
  • מחבר

האחריות נגמרה .. :-[

רק לי יש בעיות עם הדרייברים של ATI ? כל הגירסאות מ 8-1 עד 8-9 קורסות בכל המשחקים חוץ מהמשחקים הקטנים כמו פיפא או משחקים ישנים..

פורסם

אם מצאת דרייברים שאיתם אין לך קריסות/קפיאות.. אז מצאת פיתרון לבעיה.

אך אם גם הדרייברים הללו גורמים לך בעיות, אפילו אם זה פחות, אז... מה השתנה לפני שלושה חודשים כשזה התחיל? התקנת משהו חדש /עדכנת דרייברים? הוספת רכיב כלשהו למערכת?

פורסם

אוקיי.

תנסה להתקין דרייברים של אומגה ותעדכן מה קורה.

(http://www.omegadrivers.net/)

פורסם
  • מחבר

Nike, הדבר היחיד שאני זוכר ששיניתי זה שהתקנתי SP3.. שום שינוי בחומרה.

Slax, כרגע שיחקתי 30 דקות עם הדרייברים של אומגה.. בינתיים בלי קריסות/קפיאות אבל לא מעט קווים מעצבנים שמפריעים באמצע המשחק ( פחות או יותר מה שהיה לי עם הדרייברים 7-12 של ATI ).

באתר של אומגה רשום שהדרייברים הם מהתאריך 1.1.08, אין משהו יותר חדש?

פורסם

קווים מעצבנים - ארטיפקטים.

ככל הנראה הכרטיס גוסס.

פורסם
  • מחבר

יש לי את המחשב רק שנתיים :s05:

יש עוד משהו שאפשר לבדוק ?

פורסם

תנסה לפרמט, ולהתקין מחדש אבל הפעם עם הדרייברים החדשים ביותר.

אם גם זה לא עוזר - הגיע הזמן להיפרד מהכרטיס.

פורסם

כדאי מאוד מאוד שתבדוק את המאווררים (ואת המגע שלהם עם הצ'יפ). אני סבלתי בדיוק מהבעיה הזאת חצי שנה, ואחרי ששלחתי את הכרטיס הגראפי לתיקון התברר שהבעיה במאוורר. לכאורה הכל נראה בסדר, אבל יש גם תקלות שאי-אפשר לראות בעין. נסה גם למרוח משחה טרמית טובה. אני בטוח ב-90% שהבעיה קשורה לחימום.

מאיזו הפצה כרטיס המסך שלך?

פורסם

אחי גם לי יש את אותה הבעיה עם כרטיס חדש HD4850 שקניתי לפני שבועיים אז תהיה בטוח שזה לא מהכרטיס עצמו ..

פורסם

פותח הת'רד.. תבדוק טמפרטורות במאמץ עם GPU-Z.

אם הטמפ' לא גבוהות מידי ואתה בטוח שזה החל לאחר התקנת SP3, אז תסיר את חבילת השירות ותראה אם הבעיה נפתרה.

(וכמובן שתסיר את כל נסיונות הדרייברים ותתקין את הדרייברים העדכניים ביותר מאתר החברה)

http://support.microsoft.com/kb/950249

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים