עבור לתוכן

בעיה| HARD DISK OVER HITED

Featured Replies

פורסם

יש לי שני מחשבים והורדתי תוכנה בשם HD SENTIAL שבודקת את הטמפרטורה של הדיסק קשיח. שמתי אותה על המחשב החדש והוא מראה לי טמפ של 35-40 שזה נורמלי. החלטתי לנסות אותה על המחשב הישן(מבין השנייה) וראיתי שהטמפ' היא 54 מעלות!

רציתי לדעת מה לדעתכם הבעיה במחשב... אני אישית חושב שזה מאווררים פגומים ואני ייקח אותו ליתקון, אבל אני רוצה להתייעץ קודם פה.

פורסם

יש מצב שזרימת האויר במחשב הישן ממש גרועה, ובאמת יש מצב שהמאווררים שם תקולים (או שבכלל אין לך מספיק מאווררים באותו מארז).

פורסם

צריך להחליף את המאורר שבתוך המארז בחזית המחשב הוא בטח סתום ותקוע באבק.

זה הוצאה קטנה ושלא יקרעו אותך כספית . :nono:

פורסם
  • מחבר

יש מצב שזרימת האויר במחשב הישן ממש גרועה, ובאמת יש מצב שהמאווררים שם תקולים (או שבכלל אין לך מספיק מאווררים באותו מארז).

מה הכוונה? שאם אני אפתח את המארז הוא לא יתחמם כל כך?

פורסם

יותר סביר שהוא לא יתחמם כל כך אם תנקה את המארז מאבק, ואם תסדר בו זרימת אוויר נכונה (סידור מאווררים, סידור כבלים).

פורסם
  • מחבר

שלחתי את המחשב לתיקון ואמרו לי שאחד הכבלים של לוח האם מנופח O.o לא הבנתי מה זה אומר...

קיצר אמרו שצריך לחליף לוח אם, אבל בגלל שהמחשב בן 6 שנים אי אפשר למצוא יותר לוחות כאלו...

העצה שלהם הייתה פשוט לגבות את המידע.

פורסם

לא כבלים, קבלים. רכיבים אלקטרונים קטנים שמודיעים על התאבדותם הקרובה ע"י התנפחות.

אני מאמין שאחרי חיפוש נרחב תמצא לוח מתאים, אבל במצב כזה (רכיבים בני 6...) כבר עדיף לקנות מחשב חדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים