פורסם 2008 בספטמבר 2018 שנים שלום יש לי קירור נינג'ה פלוס..ואני מעוניין להוסיף לו עוד מאוורר..יש למישו מושג איפה אני משיג קליפסים כאלו של המאוורר? שאלתי בסקיי אין להם ..
פורסם 2008 בספטמבר 2018 שנים http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1813http://tms.co.il/product/4305http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23375&catid=903http://www.imperia-pc.com/he-IL/ProductDetails.aspx?pid=1361http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=188
פורסם 2008 בספטמבר 2018 שנים מחבר תודה רבה רבה עזרת לי רצחהזמנתי באינטנרט מנועה...הם סבבה ובטוחים נכון?
פורסם 2008 בספטמבר 2018 שנים כן, רק לא חבל לך לשלם כ-50% יותר מהמחיר ב-TMS? חוץ מעניין המחיר שתיהן חנויות מעולות.
פורסם 2008 בספטמבר 2118 שנים מחבר אין לא לנועה ולא לTMS למה הם שמים את זה באתר אני לא מבין??? מישו יכול להמליץ לי על עוד חנות? שאלתי התקשרתי לכל החנויות שנתת...ואין להם את זה במלאי...מה עושים??
פורסם 2008 בספטמבר 2118 שנים לכל החנויות שהבאתי אין במלאי? תחפש בגוגל תפסן מאוורר או FAN CLIP ותמצא אולי עוד חנויות.. בהצלחה, אולי תזמין מחו"ל נ.ב. אתה יכול לחסוך את הכסף ואת ההמתנה למשלוח וכו' ופשוט לקמבן משהו עם אזיקונים או חוטי מתכת.
פורסם 2008 בספטמבר 2118 שנים אין לא לנועה ולא לTMS למה הם שמים את זה באתר אני לא מבין??? מישו יכול להמליץ לי על עוד חנות? שאלתי התקשרתי לכל החנויות שנתת...ואין להם את זה במלאי...מה עושים?? תברר ב-PSEE, אני יודע שחבר שלי קנה מהם זוג לפני כחודש..אולי יש להם במלאי.
פורסם 2008 בספטמבר 2118 שנים דבר עם התמיכה של Scythe, ישלחו לך זוג חדש דנדש תוך שבוע מגרמניה, חינם! פשוט מעולים Scythe, אני דיברתי איתם והסברתי להם שהפלטה שלי נהרסה (אמת) ותוך שבוע קיבלתי פלטה חדשה, בלי לשלם ולהציג מסמכים. מה מסתבר גם? ששכחתי לציין שישלחו לי ברגים מכיוון שגם בורג אחד איבדתי.. דיברתי איתם, ותוך יומיים קיבלתי בורג חדש במעטפה. מרוצה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.