פורסם 2008 בספטמבר 2117 שנים חוץ מPS אהבתי תאמת הכלכמה פחות כמה יותרPS אפילו לא טרחתי ממש לשחק בזההגעתי לשלב ה2 שם וזהואגב מישהו יודע מה זה יוצא?אמצע נובמבר אני לא זוכר במדוייק ,פרסמתי לא מזמן...אולי ה16
פורסם 2008 בספטמבר 2117 שנים אני אישית אהבתי את כל הסדרה ( כמובן, חוץ מ-PS - הוא היה פשוט מוזר.).לא אכפת לי אם זה חוזר על עצמו ואם הגרפיקה לא מדהימה, זה פשוט משחקים שכיף לשחק בהם, ועכשיו שיש לי שלט של XBOX אני עוד יותר מת לשחק בזה :]זה טוב, בנתיים יצא PURE שיעסיק אותי קצת עד שזה יצא :]
פורסם 2008 בספטמבר 2117 שנים נראה פצצה!שובו של ה MW =] דרך אגב הNFS הכי טוב לדעתי זה ה MW וזה שיפור שלו..אז אני מסבוט ואני עוד יותר מבסוט שהמשחק יוצא ביומולדת שלי... טנקס NIKILLER
פורסם 2008 בספטמבר 2117 שנים אני אישית אהבתי את כל הסדרה ( כמובן, חוץ מ-PS - הוא היה פשוט מוזר.).לא אכפת לי אם זה חוזר על עצמו ואם הגרפיקה לא מדהימה, זה פשוט משחקים שכיף לשחק בהםלדעתי אתה קצת נוגד את עצמך...כי מי כותב כזה דבר אומר שהוא לא באמת שיחק בכל הסידרה.כי אני אחד ששיחק בכמעט על הסדרה (NFS3 ואחריו) ואני יכול להגיד לך שלפעמים המשחק הזה היה מוציא לי את כל המיץ במיוחד NFS 3\4\5\6 עם המסלולים של ה שמונה סיבובים!!!! למען ה' למה לעשות עוול כזה לבן אדם?!?!?!? והייתי ממשיך משתי סיבות: -שיעמום -להתקדם בקריירה במשחק(כמו מפגר)
פורסם 2008 בספטמבר 2117 שנים נכון, היו דברים הזוים לפעמים, אבל אז מה? זה כמו שב-GRID יש את המירוץ 24H, ראבק, למי יש כוח 20 דקות להסתובב במעגלים... זה הופך את המשחק ללא טוב, או לא לאהוב אותו? אהבתי תסדרה, מה לעשות, SUE ME :] החל מה-UNDERGROUND היא הייתה בכלל סבבה
פורסם 2008 בספטמבר 2117 שנים לדעתי המישחק דומה מידיי ל mw ו אני לא מבין למה כולם שונאים כל כך את ה carbon שלדעתי היה מישחק חמוד (לא כמו mw אבל נחמד ).
פורסם 2008 בספטמבר 2117 שנים אלוהים! EA מתחילה לנהוג כלפי NFS כמו שנוהגת כלפי משחקי הספורט שלה למחשב כבר שנים רבות!זה פשוט MOST WANTED! זלזול חסר בושה מצד EA..
פורסם 2008 בספטמבר 2217 שנים גראפיקה מסריחה. ומה הרעיון עם כל הדברים שעל המסך הספידומטר וזה זה ניראה כאילו משחק מלפני 70 שנה.נקווה שלפחות יהיו מכוניות טובות ומרוצים טובים.אין כמו UNDERGROUND 2 וMOST WANTED.
פורסם 2008 בספטמבר 2217 שנים וואו.. כמה שהכבישים מבריקים, גם אחלה פיצ'רים(אהממ..BURNOUT אהממ).. כל זה הופך משחק למצויין!
פורסם 2008 בספטמבר 2217 שנים נראה פצצה!שובו של ה MW =] דרך אגב הNFS הכי טוב לדעתי זה ה MW וזה שיפור שלו..אז אני מסבוט ואני עוד יותר מבסוט שהמשחק יוצא ביומולדת שלי... טנקס NIKILLER אהמ אהמ, מישהו אמר פה NFS PORSCH? מקום ראשון, נקודה. הלוואי והיו עושים עוד סגנון כזה של משחק, על פרארי או למבורגיני או על קבוצה שלמה של מכוניות שונות ופשוט עושים עליהן מועדון ספורט כזה, זה יכול להיות רעיון גאוני.
פורסם 2008 בספטמבר 2317 שנים וואי זה נראה ממש אכזבה.. אבל את זה נדע כשהוא יצא.וזה ממש מפליא אותי שאנשים לא אוהבים את PS .. אני ממש ממש אהבתי אותו! סיימתי אותונהנתי מכל דקה ודקה! ממש מוזר לי...גרפיקה מצויינת תנועות כיפיות שיפורים מוצלחים ובאמת הגיעו לרמה שכל שינוי משנה התנהגות וכו'.. ממש מושקע!הDRAG מצויין דריפים מהנים.. משחק מאוד מגוון!שיחקתי בכל הסדרה מהראשון והיו הרבה יותר גרועים מPS הלוואי והיו מחדשים את NFS 5..
פורסם 2008 בספטמבר 2317 שנים MW היה המשחק הכי טוב בסדרה לפי דעתי..ואם מביאים אותו דבר עם גראפיקה יותר טובה וקצת שינויים אז מה צריך יותר..PS היה פשוט נפילה לא מהעולם הזה אנלא מבין איך זה קרה להם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.