פורסם 2008 בספטמבר 1917 שנים http://pc.ign.com/dor/objects/14261964/need-for-speed-undercover/videos/nfs_copchase_091708.htmlדומה מאוד ל MW, אני מרוצה.
פורסם 2008 בספטמבר 1917 שנים אני לא מבין איך יש עוד אנשים שמחוברים לסדרה הזאת שחקו את האימא של הסדרה הזאת בזה שיש גרסה אחת לשנה
פורסם 2008 בספטמבר 1917 שנים אני לא מבין איך יש עוד אנשים שמחוברים לסדרה הזאת שחקו את האימא של הסדרה הזאת בזה שיש גרסה אחת לשנה אני לא מסכים איתך, לדעתי הסדרה הזו מצויינת למעט שני כותרים מעפנים, PS וCARBON. והיא נותנת לך כל שנה טעם של עוד
פורסם 2008 בספטמבר 1917 שנים לא טעם של עוד ולא בטיח שעה ראשונה אחת טובה ואז הכל חוזר על עצמו יש משחקי מרוצים הרבה יותר מגוונים וטובים NFS זה המקביל של FIFA כל שנה אותו דבר אם כמה שינוים לא חשובים
פורסם 2008 בספטמבר 1917 שנים לא טעם של עוד ולא בטיח שעה ראשונה אחת טובה ואז הכל חוזר על עצמו יש משחקי מרוצים הרבה יותר מגוונים וטובים NFS זה המקביל של FIFA כל שנה אותו דבר אם כמה שינוים לא חשובים זו דעתך, אני ממש לא מסכים איתך.
פורסם 2008 בספטמבר 1917 שנים לא טעם של עוד ולא בטיח שעה ראשונה אחת טובה ואז הכל חוזר על עצמו יש משחקי מרוצים הרבה יותר מגוונים וטובים NFS זה המקביל של FIFA כל שנה אותו דבר אם כמה שינוים לא חשובים כמו מה?בשביל מחשב אישי אין עוד משחקים טובים...ואין משחק מרוצים שלא חוזר על עצמו..המשחק מחשב מהסגנון שהיה לו פוטנציאל היה STREET LEGAL .
פורסם 2008 בספטמבר 1917 שנים נראה מעולה...זה באמת נראה כמו MW2. מה שכן יש עכשיו נזק למכונית שזה הדבר היחיד בערך שלקחו מPS נראה משחק ממכר
פורסם 2008 בספטמבר 1917 שנים נראה טוב...מה שאני מקווה שעשו את המשטרות חכמות יותר בMW הם הוי קלות מאוד...
פורסם 2008 בספטמבר 2017 שנים מי שאומר שהסדרה הלכה למקום טוב הוא פשוט צעיר מדי...אני עוד מדבר מהתקופה שקניתי את Need for speed 1 כשהוא יצא לחנויות, עכשיו זה היה משחק!המשחק הכי טוב בסדרה הוא ללא ספק Need for speed 5: Porsche unleashed...המשחק האחרון שהיה באמת מושקע מהסדרה... אחריו מבחינת הרמה בא Need for speed 4:High stakes שהיה מעין גירסא משופרת של NFS3...מה שהפך אותו למשחק מ-ע-ו-ל-ההבא אחריו ללא ספק זה Underground 1 ואחריו מיד בא Most wanted...שכבר הספיק לספוג את הרדידות של הסדרה מה"דור החדש", אבל עדיין הצליח להיות סבבה.משחקים שעדיף לשכוח בסדרה: Underground 2, Carbon, Pro street ו-Need for speed 6מקווה שהמשחק הזה יצליח לשחזר בצורה מוצלחת את Most wanted...שהוא משחק סבבה ומלא אנדרנלין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.