עבור לתוכן

בעיה ב Steam - לא מתחבר ליוזר

Featured Replies

פורסם

הוא מראה לי את התמונה הזאת:

16263610ky6.jpg

וככה זה יכול להישאר שעות.

מה עושים ? :'(

פורסם

כנ"ל, כל היום זה ככה, אם אני זוכר נכון היה לי את זה גם אתמול [אני לא תמיד מתחבר לסטים :nixweiss: ]

אני מניח שהבעיה בשרתים של סטים.

פורסם

גם לי יש את אותה הבעייה.

כשמפעילים את המחשב הסטים יכול לעבוד פעם אחת בלבד, אם אני אכבה אותו וארצה אח"כ להתחבר שוב - לא מתחבר, נשאר תקוע, הפתרון היחיד הוא להפעיל מחדש את המחשב.

זה ככה מאז העדכון האחרון אני חושב :pissed:

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

גם לי זה קורה. בעיה בשרתים של STEAM

פורסם

לי זה קרה לפני יומיים ורק אחרי כיבוי והדלקה של המחשב זה נפתר לצערי...

פורסם

לי זה כבר יותר מחודש לא עובד..

כשאני מדליק לפעמים הוא מתחבר ומופיע החלון לשנייה, ואז נסגר.

פירמוט לא עזר, מעבר לויסטה לא עזר, התקנה מחדש לא עוזרת.

any clue?

פורסם

ראוטר?

דיברת עם הספקית?

פורסם

אין ראוטר, זה לא בעייה בספקית ככל הנראה.. כי אז הרבה היו מדווחים על בעייה. (012)

פורסם
  • מחבר

אם יש לכם מספיק זיכרון(יותר מגי'גה, שאני מאמין שלרובכם יש) תבחרו באפשרות שהסטים יתחבר אוטומטית עם הדלקת הוינדוס.

לי זה פתר את הבעיה.

פורסם

^^זאת האפשרות היחידה.. נורא מתסכל, במיוחד לאלה שסטים היא ספריית המשחקים העיקרית שלו

פורסם

בגלל זה עדיף שהתוכן יהיה מגובה על דיסקים, או ליתר דיוק, מקורי על דיסקים ;)

אני לפחות מעדיף את המשחקים על דיסקים מאשר קניה\הורדה דיגיטלית.

פורסם

אם יש לכם את הבעיה הזאת תנסו למחוק את הקובץ X:\Program Files\Steam\ClientRegistry.blob (כשסטים כבוי) ולהפעיל מחדש את סטים.

הרגע פתר לי את הבעיה...

פורסם

למען האמת היא שהיום התחברתי לסטים לאחר שלא הייתי מחובר מספר ימים והתחברתי במהירות :nixweiss:

פורסם

מה שעדיין לא מצאתי לו פתרון זה שההתקנה של משחק נתקעת לי על preparing XXXXXX files for install... (פעם אחרונה שזה קרה לי זה לא זז מהמצב הזה ליומיים שלמים! עד שלבסוף נמאס לי וביטלתי את ההתקנה.. יום אחרי הצלחתי להתקין... עכשיו שוב זה קורה לי, אבל במשחק אחר...)

אם אני משלם על משחק אני אמור להצליח להתקין אותו, לא? :s07:

פורסם

אם יש לכם את הבעיה הזאת תנסו למחוק את הקובץ X:\Program Files\Steam\ClientRegistry.blob (כשסטים כבוי) ולהפעיל מחדש את סטים.

הרגע פתר לי את הבעיה...

לא עזר.

Don't you just love DRM

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים