פורסם 2008 בספטמבר 1917 שנים כנ"ל, כל היום זה ככה, אם אני זוכר נכון היה לי את זה גם אתמול [אני לא תמיד מתחבר לסטים ] אני מניח שהבעיה בשרתים של סטים.
פורסם 2008 בספטמבר 1917 שנים גם לי יש את אותה הבעייה. כשמפעילים את המחשב הסטים יכול לעבוד פעם אחת בלבד, אם אני אכבה אותו וארצה אח"כ להתחבר שוב - לא מתחבר, נשאר תקוע, הפתרון היחיד הוא להפעיל מחדש את המחשב. זה ככה מאז העדכון האחרון אני חושב
פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים לי זה כבר יותר מחודש לא עובד..כשאני מדליק לפעמים הוא מתחבר ומופיע החלון לשנייה, ואז נסגר.פירמוט לא עזר, מעבר לויסטה לא עזר, התקנה מחדש לא עוזרת.any clue?
פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים אין ראוטר, זה לא בעייה בספקית ככל הנראה.. כי אז הרבה היו מדווחים על בעייה. (012)
פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים מחבר אם יש לכם מספיק זיכרון(יותר מגי'גה, שאני מאמין שלרובכם יש) תבחרו באפשרות שהסטים יתחבר אוטומטית עם הדלקת הוינדוס.לי זה פתר את הבעיה.
פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים ^^זאת האפשרות היחידה.. נורא מתסכל, במיוחד לאלה שסטים היא ספריית המשחקים העיקרית שלו
פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים בגלל זה עדיף שהתוכן יהיה מגובה על דיסקים, או ליתר דיוק, מקורי על דיסקים אני לפחות מעדיף את המשחקים על דיסקים מאשר קניה\הורדה דיגיטלית.
פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים אם יש לכם את הבעיה הזאת תנסו למחוק את הקובץ X:\Program Files\Steam\ClientRegistry.blob (כשסטים כבוי) ולהפעיל מחדש את סטים.הרגע פתר לי את הבעיה...
פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים למען האמת היא שהיום התחברתי לסטים לאחר שלא הייתי מחובר מספר ימים והתחברתי במהירות
פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים מה שעדיין לא מצאתי לו פתרון זה שההתקנה של משחק נתקעת לי על preparing XXXXXX files for install... (פעם אחרונה שזה קרה לי זה לא זז מהמצב הזה ליומיים שלמים! עד שלבסוף נמאס לי וביטלתי את ההתקנה.. יום אחרי הצלחתי להתקין... עכשיו שוב זה קורה לי, אבל במשחק אחר...) אם אני משלם על משחק אני אמור להצליח להתקין אותו, לא?
פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים אם יש לכם את הבעיה הזאת תנסו למחוק את הקובץ X:\Program Files\Steam\ClientRegistry.blob (כשסטים כבוי) ולהפעיל מחדש את סטים.הרגע פתר לי את הבעיה...לא עזר.Don't you just love DRM
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.