עבור לתוכן

XBOX 360: Arcade Vs. Premium - ההבדל עומד על 500 ש"ח!

Featured Replies

פורסם

ובכן, enjoystick רעננו את הדף המתייחס למכשירי XBOX 360. תקנו אותי אם אני טועה, אבל ההבדל הוא כזה:

יש ל-Arcade ואין ל-Premium:

כרטיס זיכרון 256MB

5 משחקי Arcade

יש ל-Premium ואין ל-Arcade:

דיסק קשיח 60GB

אוזנייה ומיקרופון

כבל רשת RJ45

אפשרות לשחק משחקי XBOX (דור ראשון)

אפשרות להתחבר ב-Component הישר "out-of-the-box"

המשותף לשתי הגרסאות: שתיהן פאלקון, 65 ננומטר ולשתיהן יציאת HDMI - משמע, מבחינת חומרה בלבד, שתי הקונסולות זהות מלבד היעדרותו של דיסק קשיח ב-Arcade.

בהקשר אלי, לא משנה איזו גרסא ארכוש, אצטרך את הכבל הזה כתוספת: http://www.enjoystick.co.il/Product.aspx?productid=488

לפיכך, היכולת להתחבר "out-of-the-box" ב-Component המגיעה עם ה-Premium לא רלוונטית עבורי. משחקי XBOX דור ראשון אין לי ואין לי גם כוונות לשחק; כבל הרשת זניח לחלוטין.

ברור לי שלא ניתן יהיה להוריד תכנים רציניים מ-Live עם ה-Arcade, בשל מגבלת הזיכרון; השאלה היא, האם זה מגביל אותי לשחק ב-Live עם אנשים מכל העולם? כלומר, האם מלבד מגבלת הזיכרון הזו, כל היתרונות שיש ל-Live להציע נשמרים גם בגרסאת ה-Arcade?

באשר לאוזנייה והמיקרופון, זה "הכרחי" למשחקים ברשת? אני מבין שהחיבור לבקר השליטה הוא חיבור מיוחד ולכן אין פתרון aftermarket מלבד המקורי או תואמיו. אני צודק?

האם ההבדלים הללו מצדיקים 500 ש"ח בהתחשב בצרכים שלי?

תודה!

פורסם

תראה הLive זה לא רק להורדת משחקים קטנים

אלה גם לסרטים\DLC וכו

לדעתי אם אתה הולך לשחק הרבה בLIVE ואז גם ככה קונה חוקי ומשלם מנוי שנתי

אז תלך על הפרימיום

אם אתה הולך לשחק רק בסינגל ו ... אז הארקיד יותר משתלם

פורסם

לדעתי תלך עך הפרימיום, ייתן לך אפשרות להוריד תכנים למשחקים(יש גם חינמיים אגב, לא כולם עולים "נקודות מיקרוסופט"), דמואים וכל מיני משחקי ארקייד.

חוץ מזה, בעתיד תהיה אפשרות כנראה להתקין על המשחקים על הכונן הקשיח לשיפור זמני הטעינה.

סך הכול פרימיום עדיף על הארקייד, אבל אם אתה לחוץ על ה500 שקל הבדל לך על ארקייד, חוץ מזה אין ממש סיבה לקנות ארקייד.

בקשר לאוזניה, זה לא בדיוק חובה אבל אם תשחק עם ישראלים בלייב(שמאוד מומלץ לך אגב) מן הסתם עדיף לך לתקשר איתם בעזרת האזוניה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים