עבור לתוכן

איך להגביל משחק לעבוד על 30 פריימים לא יותר ולא פחות?.

Featured Replies

פורסם

מדובר ב mercanries 2 ברוב רובו הוא עובד על 30 פריימים (בחלקים הכי כבדים), זה סבבה לשחק ככה אבל אני רוצה את כל המשחק, גם אם אני מפעיל VSYNC וגם אם לא, יש קפיצות FPS חדות בין 30 ל60-80 וזה ממש מעצבן, מה לעשות?.

פורסם

מעצבן אותך שזה קופץ לרמה טובה יותר של פריימים?

פורסם
  • מחבר

לא, המשחק עובד חלק על 60 ועל 30, על 30 הוא פשוט זז קצת יותר מגושם, אבל מתאים לי לשחק ככה כי אין קפיצות או לאגים, איך שלא קוראים לזה.

לכן אני רוצה לגביל את המשחק ל30, לא פחות ולא יותר, בצניעות.

פורסם

לא חושב שזה אפשרי, וזה גם לא ממש הגיוני.

פורסם
  • מחבר

לא חושב שזה אפשרי, וזה גם לא ממש הגיוני.

שמע C&C 3 משום מה מוגבל לי ל30 פריימים והוא עובד חלק לגמרי, אפילו שלא הפעלתי VSYNC או משהו.

פורסם

תגדיר את המסך שלך ל30HZ. נכון, זה נמוך מאוד אבל כשאתה מפעיל VS המשחק מגביל את הFPS למקס' HZ של המסך. אם תשים אותו על 30HZ אז המשחק ישאר ב30HZ.

פורסם

אני לא מבין את ההיגיון מאחורי מה שאתה רוצה

ואין שום הבדל בקפיצות FPS רק מתי שזה יורד לפחות מ-30

אז מה אכפת לך לשחק על FPS שהוא לא קבוע אבל רץ יותר חלק?

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין את ההיגיון מאחורי מה שאתה רוצה

ואין שום הבדל בקפיצות FPS רק מתי שזה יורד לפחות מ-30

אז מה אכפת לך לשחק על FPS שהוא לא קבוע אבל רץ יותר חלק?

עובדה שאני רואה הבדל, אם לא הייתי רואה גם לא הייתי שואל, זה מעצבן שהביצועים יורדים מ70-60 פריימים במכה אחת ל30 (בחלקים מוסיימים של המון פרטים תודות לתכנות הלקוי של המשחק וערמות הבאגים שבו).

[br]פורסם בתאריך: 19.09.2008 בשעה 10:43:36

תגדיר את המסך שלך ל30HZ. נכון, זה נמוך מאוד אבל כשאתה מפעיל VS המשחק מגביל את הFPS למקס' HZ של המסך. אם תשים אותו על 30HZ אז המשחק ישאר ב30HZ.

איך עושים את זה?

פורסם

אתה חושב שאתה מבחין בהבדל בגלל שיש לך את מד ה-FPS בצד

אני משחק המון זמן בהרבה משחקים ואף פעם לא היה הבדל כזה משמעותי שאפשר להבחין בעין שמציק כל כך

פורסם
  • מחבר

אתה חושב שאתה מבחין בהבדל בגלל שיש לך את מד ה-FPS בצד

אני משחק המון זמן בהרבה משחקים ואף פעם לא היה הבדל כזה משמעותי שאפשר להבחין בעין שמציק כל כך

גם בלי המד.

מה אני אגיד לך, בני אדם דומים אבל שונים. :nixweiss:

פורסם

אוקי לא משנה נחזור לנושא

אני לא חושב שיש אפשרות נורמלית (דרך הגדרות של המשחק או הכרטיס מסך) להגביל את ה-FPS

אולי תנסה לחפש איזה הגדרה בקונסול (אם יש בכלל כזה במשחק)

פורסם

אני נתתי את התשובה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים