עבור לתוכן

עזרה בקניית כרטיס מסך חדש סביבות 2000-2500 שקל

Featured Replies

פורסם

אנשים תעזרו לי בבקשה אישית אני מעדיף כרטיס של nvidia המלצות ונימוקים בבקשה

תודה :yelclap:

דרך אגב יש לי מסך 19 אז רזולוציה של 1600 1200 תספיק לי

פורסם

אחלה שהרזו' הזו תספיק לך פשוט חבל שהמסך שלך מוגבל ל-1280x1024 ולכן אין שום צורך בעצם ביותר מ-4850 או 9800GTX+ אם אתה מתעקש (בלי סיבה ברורה או הגיונית) על Nvidia

פורסם

יכול בסכום הזה (ב2500 ש"ח) לשלב ולקנות כבר מסך יותר גדול (22 אינטש) וכרטיס מסך מכובד.

ישרת אותך הרבה יותר מסתם לקנות כרטיס מסך בסכום הזה שיבוזבז על מסך 19.

פורסם

לתקציב שלך אין סיבה לקחת NVIDIA

יש לך את ה4870*2 ב2500 שקל וזה הכרטיס הכי חזק היום

אם אתה מתעקש על NVIDIA תחכה קצת עד שיגיעו הGTX260 + |(או המשופרים) לארץ לפי ביקורות בחול

הוא כמעט מגיע לרמה של GTX 280 ויותר זול וזה גם ישאיר לך כסף לשדרוגים אחרים בעתיד

הדעה שלי בנוגע למסך היא שזה לא ממש משנה איזה מסך יש לך כל עוד אתה חושב קצת קדימה ורוצה כרטיס שיחזיק לפחות 3 שנים

ד"T לא הבנתי מה יעזור לו לקחת מסך גדול יותר אם כרטיס חלש יותר מה יצא לו מזה ? למסף גדול (מ20 ומעלה) צריך כרטיס חזק יותר שיהיה מסוגל לעבוד ברזולוציות גבוהות בצורה טובה ולאורך זמן

פורסם

זה ממש מצחיק אלה בדיוק הפריטים שחשבתי עליהם , מסך 22 של סמסונג וכרטיס 4870 או 9800GTX+...

Great Minds Think Alike... :)

פורסם

רעיון נחמד אם כבר אז 4870 אבל עדיף לחכות לGTX260 החדש שיהיה יותר טוב וצפוי להיות במחיר קצת יותר גבוהה ולקחת מסך 20 איכותי או 22 אם יכנס לתקציב

9800GTX בכלל לא באותה קטגוריה וגם לא יריץ משחקים לטווח הארוך כמו שצריך

פורסם

זו גם אופציה , השאלה היא מה הדחיפות שלו.

אפשר לקנות היום GTX260 באזור ה-1500 ש"ח , הוא יכול לחכות לחדש (שיש לו 216 shaders ) ואז המחיר ירד או לרכוש כעת רק כרטיס מסך ולחסוך עוד קצת ולקנות מסך נורמלי.

הכרטיסים האלה הם אוברקיל למסך 19...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים