עבור לתוכן

צריך עזרה בהרמת Website תחת IIS7

Featured Replies

פורסם

אני דיי noob בכל הקשור לשרתים... קיבלתי "משימה" להרים דף בית בויסטה , מאחורי router. (שלושה מחשבים מחוברים לנתב זה)

התקנתי IIS7, יצרתי דף בית, קישרתי \ הגדרתי - עכשיו אני יכול להכנס אליו מה-localhost או ה-IP הפנימי שלי,

אבל מהחיצוני אי אפשר ! (לפחות לא דרך המחשב עליו אני מקים את האתר)

עשיתי port-forwarding לפורט 80 ל-IP הפנימי שלי ... לא עזר. פתחתי DMZ ליתר בטחון... לא עובד.

מה אני צריך לעשות ע"מ שיוכלו לגשת לאתר הזה מבחוץ ? הוא אפילו לא מבקש שם\סיסמא שהגדרתי ונתתי הרשאות (לאחר שהוספתי את היוזר בויסטה).

צאו מנקודת הנחה שה-IP שלי קבוע. (אחרכך אני כבר יארגן את ה-dynamic DNS)

זה דיי דחוף, תודה מראש.

פורסם

עריכה:

די התבלבלתי, בכל מקרה, תוודא שהפורט משוחחר גם ברוטר וגם בפיירוול שמותקן לך על המחשב!

פורסם
  • מחבר

:kopfpatsch: איך שכחתי לכבות firewall... בכל מקרה יש עכשיו גישה מבחוץ אבל אני רוצה שישאל שם משתמש וסיסמא... שלא כל אחד יוכל להכנס.

די הסתבכתי עם עניין היוזרים...

עריכה: לא משנה מחר יפתרו לי את כל הבעיות. יש דברים שהם מעבר לפתיחת פורטים :) כנראה שזה לא המקום לדון בעניין.

פורסם

למה לא המקום?

סתם נחמד לדעת מה הייתה הבעיה ומה היה הפתרון.

פורסם
  • מחבר

אההה בעיות יוזרים והרשאות למיניהן (לא יודע איפה להתחיל)

בנוסף הסתבר שלא התקנתי את כל כלי האבטחה של IIS7 (לא מסומנים בברירת מחדל :pissed: )

אבל עכשיו הכל עובד נהדר - דף האנטרנט עולה רק עם שם משתמש וסיסמא שקבעתי וה-FTP בהתאם

(מרגיז שאני לא מצליח לגשת ל-FTP חיצונית דרך IE7 אבל זה עובד טוב מכל תוכנת FTP יעודית)

פורסם

אפרופו אבטחה - הייתי בכל זאת ממליץ על Apache אבל לא משנה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים