פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים אין לי שמץ של מושג מה אנשים מוצאים בITUNES. תוכנה מסורבלת, מעצבנת שיש לה נטיה להתרסקות. הייתי איתה (לצערי) עד לא מזמןבשביל הIPOD, אחרי שראיתי ששרירותית יש שירים שהיא לא מוכנה בשום פנים ואופן להעביר שירים מסויימים למכשיר (שירים חוקיים למהדריןשאת הריפ מהדיסקים שיש לי בבית עשיתי בעזרת הITUNES עצמו!) נשברתי ועברתי לMEDIAMONKEY. כרגע נראה נחמד מאודלמרות שלדעתי אפשרויות סידור הספריה שם עדיין לוקות בחסר.
פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים אני לא יודע על איזה נטיה להתרסקות אתה מדבר...אני כבר כמה שנים טובות משתמש באייטיונס ועדיין לא חוויתי קריסה אחת!
פורסם 2008 בספטמבר 1917 שנים itunes, ועל אף הדפיקות הטכנית הלא כל כך קלה שלו, עושה את העבודה נאמנה. (וגם בגלל האייפוד)
פורסם 2008 בספטמבר 1917 שנים VLC פותח הכל ומאוד נוח, לא צריך יותר מזה. הם גם "שדרגו" את העיצוב, זה ניראה כמו תוכנה מחלונות 98 ולא חלונות 95.
פורסם 2008 בספטמבר 1917 שנים winamp למוזיקה BS player לסרטים עריכה: עכשיו עברתי על התרד והחלטתי לנסות את ה foobar2000 ומה אני יגיד לכם... winamp OUT foobar IN למה: סוף סוף אקוליזר שימושי ומדויק....יתרון ענק טאבים של פלייליסטים נורא קלה...יתרון ענק וזהו בנתיים( אחרי 20 דקות של שימוש)...זה הספיק לי כדאי לעבור לתוכנה הזאת. עריכה 2: תמונה של הקונפיג הראשוני:
פורסם 2008 בספטמבר 1917 שנים לסרטים WMP11 , או VLC במיקרה וה WMP לא יכול לנגן את הקובץלמוסיקה Song Bird 0.7.0
פורסם 2008 בספטמבר 1917 שנים או, סוף סוף מישהו שמתמש בסונג בירד, תוכנה מעולה במיוחד 0.7, אבל אני משתמש באיטונס שקצת יותר עדיפה בסנכרון עם האיפוד, מה שגם סונג בירד יכולה.
פורסם 2008 בספטמבר 1917 שנים WMP11 הכי נוחה הכל מסודר בספריית מוזיקה עם תמונות וג'נרים.. הכי נוחה ליאייטיונס נורא כבדה אני לוחץ להפעיל אותה אחרי איזה דקה היא רק נפתחת מה יש למה כזה כבד...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.