פורסם 2009 בפברואר 916 שנים אני יודע מה כתוב לי ,סתם צחקתי, קצת חוש הומור, לגבי השאלה שלך,אם בקונפיגורציה כזאת זה לא עובד משהו אז אין אפשרות שיראו טוב יותר וגם יעלה קצב הפריימים, OC?? ניסית?
פורסם 2009 בפברואר 916 שנים תגיד...יש לי אוברקלוק לכרטיס...אני יכול לשנות את המצב שלו בזמן שהוא דולק?יש לי smart swich
פורסם 2009 בפברואר 1216 שנים השגתי קונפיג ועכשיו אני משחק את המשחק על אותה רזולוציה וחצי מהדברים על GAMER והחצי השני על הכי גבוה...לא זוכר איך רושמים את זה חח..ואני יכול להעלות את הרזולוציה..שמתי על 1400..וזה נתקע טיפה טיפה..זה מעולה לכרטיס שלי...!
פורסם 2009 בפברואר 1216 שנים נתקעתי במשימה blow the tunel . אני תקוע שם מלא זמן ואל מצליח לצאת ממנה לא מוצא מה לעשות.
פורסם 2009 בפברואר 1216 שנים זה משימה אחת אחרי האזור של הקרח פתאום אתה מגיע למערה חשוכה כזאת המשימה מתחילה שאתה לבד לגמרי והמכישיר ניווט שלך לא עובדים כל המשימה (המפה).
פורסם 2009 במרץ 616 שנים יש לי בעיה פתאומית..כל פעם שאני מנסה להכנס זה נתקע לי ב82%.. למישהו יש פתרון?אגב זה לא נחשב הקפצה אני מקווה כי זה נושא רשמי וגם המנהל הפנה אותי
פורסם 2009 במרץ 816 שנים מה ז"א נתקע? פשוט קופא באותה תמונה ולא עושה כלום או שיוצא מהמשחק, קורס?תפרט קצת יותר.אתה ב OC.?
פורסם 2009 במרץ 816 שנים זה כנראה באג שקרה בהתקנה...תשמור את השמירות, תמחק את המשחק, תתקין אותו מחדש ונראה אם הוא יעבוד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.