עבור לתוכן

Crysis Warhead - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

לך לאמצע החוף, איפה שיש ביקתה כזו ומסביב לה מים, יש שם כמה חמושים תהרוג אותם, ואז תקח מהרצפה באחד המקומות יש שם בזוקה.

תפוצץ תטנק פשוט וקל..רק תזהר כשהוא יורה עלייך פגזים.

תודה אבל לא זכור לי שראיתי בזוקה, אם יש לכם הסבר באיזה בקתה בדיוק זה יעזור כי יש מלא בקתות

• תגובות 1.7k
  • צפיות 170.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

זאת הביקתה

[attachment deleted by admin]

פורסם

logass בבקשה תעזור תיראה ב 3dmark06 אני מקבל ציון יחסית טוב 13k+ ואיך אני לא יכול להריץ קרייסיס ע לgamer?

פורסם

זאת הביקתה

תודה! :) עכשיו שאלה אחרת, אם ההגדרות במשחק כמעט הכי גבוהות (הורדתי לAAX4) ברזו' 1280x1024 ויש לי קרטועים במשחק מדי פעם, זה בגלל המעבד או משהו אחר? מה עושים במצב כזה?

המפרט שלי נמצא ב'מפרט מחשב'

פורסם

כי אתה על 4x aa אז ברור שיהיו תקיעות תוריד לגמריי את ה aa

פורסם

אין אופציה אחרת חוץ מלבטל AA? על איזה רכיב הוא מעמיס ומה צריך לעשות כדי שזה יעבוד עם AA?

פורסם

antialiasing הוא פילטר מאוד כבד... אתה מדבר כאילו אתה ממש צריך את זה, אבל למעשה אין שום סיבה להפעיל את זה אלא במקרים בהם הFPS אצלך הוא אסטרונומי.

מה עוד, ככל שהרזולוציה כבדה יותר כך גם אפקט הAA יעמיס יותר

אז מה עושה AA? בקצרה מחליק קצוות ו"מורח" פיקסלים כדיי להחליק כמה שיותר את השינון שאתה רואה בקצוות של אובייקטים

עם AA:

antialiasing.png

וזה בלי^

אז מה זה X2\X4 וכו'? זאת בעצם דרגת ה"מריחה"

AA הוא אפקט שמעמיס על כרטיס המסך שלך.

פורסם

אין לך צורך ,תוריד לגמרי AA ,תשחק בV.HIGH ואם יש לך מסך מתאים אז על 1680*1050 ,ברזולוצייה כזאת הAA משפיע אבל הרבה פחות מהרזולוצייה שאתה נמצא בה.

פורסם

אוף איזה עצבים יש לי מעבד טוב e8400 כרטיס מסך 9800gtx+ עם דרייברים 181.20 והוא לא פועל לי חלק על gamer הוא פועל חלק אבל שמסובבי םא תהמסך או עושים כוונת יש מין תקיעה לאיזה חצי לשנייה וזה ממשיך או שאני רץ אז יש איזה תקיעה ויש לי 30-35 ואני משחק על רזולוצייה 1280X1024 ב 3dmark06 קיבלתי 13k+ ואני לא מבין למה קרייסיס לא פועל לי חלק! אני משחק עם windows xp sp3 32bit האמת שלא עידכנתי את המשחק אל ה פאטץ הכי חדש אבל זה לא ניראה לי קשור מישהוא יכול לעזור להגיד לי למה לא פועל חלק ללא תקיעות? אהה וגם יש לי 4gb ram

פורסם

^

:lol:

אתה לא אמיתי.

פורסם

מה קשור אתה לא אמיתי

פורסם

מה קשור אתה לא אמיתי

שאתה שוב פעם מעלה את זה שאתה לא מרוצה מהמשחק

צריך להפנט אותך ולהסיר כל קשר מהמשחק מהמחשב שלך ולהשכיח שהוא קיים

כבר הספאמת את הנושא הזה בדיון לפחות 10 פעמים (אם לא יותר)

פורסם

מה הקשר תבין אני פשוט כבר הרבה זמן לא מבין למה המחשב שלי לא מסוגל להריץ את המשחק הזה ילדים עם 9600 מריצים על gamer ואני מפעיל עם תקיעות ליפעמים

ותיראה שמתי לב שהתקיעות הקטנות האלה קוראות מתי שהמשחק טועת טקסטורות ודברים שהכרטיס טוען כי שרצתי לכיוון הים היו כמה תקיעות וראיתי את העץ מישתנה כזה ניטען ומתי שזה קורה יש תקיעה קטנה ושאני אומר תקיעה זה לא טקיעה זה ממש לפחות מיחצי שנייה כזה לרגע המשחק ניתקע וממשיך

פורסם

נו אז לא קריטי :cool2:

פורסם

אבל פשוט ניראה לי מוזר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים