עבור לתוכן

Crysis Warhead - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

כן ברור שהכל מותקן, ורק במשחקים האלה זה קורה.

האמת שסיימתי אותם מממן אבל לפעמים אני בוחר איזה שלב ומשחק אותו שוב, העניין הוא שזה פעם ראשונה שזה קורה לי.

• תגובות 1.7k
  • צפיות 170.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

שיש תקיעות קטנות זה קורה כימעט הרבה שיורים עליי[br]פורסם בתאריך: 23.01.2009 בשעה 12:26:48

מוזר תיראו איזה איכות טובה יש לו אני אפילו לא מיתקרב לזה http://il.youtube.com/watch?v=JqQ29T-YbdM&feature=related
פורסם

TAMIRRR013

1. אתה עובר על חוקי הפורום - דאבל פוסטינג

2. תפסיק לחפור

3. כנראה הרזולוציה שלו נמוכה

4. זה מה יש תתמודד - אולי ה- GTX שלו עם קירור חנקן ב- OC מטורף

פורסם

:goodposting:

יש למישהו מושג למה גם בקרייסיס הזה וגם ברגיל, כשאני משנה מרזולוצייה של 1680X1050 לרזולוצייה נמוכה כלשהי, האפשרות של לבחור בחזרה ב-1680X1050 נעלמת לי?

בשני המשחקים זה קורה...

תגלול למטה...גם אני נתקלתי בזה פעם..

פורסם

אני אנסה תודה.

פורסם

אני די בהתחלה של המשחק, הגעתי לחוף ואני צריך לחסל טנק.

ניסיתי עם 3 הרימונים ולא הצלחתי. ניסיתי לירות עליו את כל התחמושת וזה גם לא עבד.

יריתי עליו שעה מתוך הג'יפ וגם לא התפוצץ.

זה חלק ממש מייאש, מה עושים? החלק ברמה נקרא psycho לפי הsave.

פורסם

^

אתה אמור למצוא מתחת לאחת הפרגולות שיש לך שם איזה מין מטול כזה, לכוון ,לפוצץ ,זה אמור לקחת איזה שני טילים כדי לפוצץ טנק, לא יותר.

פורסם

אני די בהתחלה של המשחק, הגעתי לחוף ואני צריך לחסל טנק.

ניסיתי עם 3 הרימונים ולא הצלחתי. ניסיתי לירות עליו את כל התחמושת וזה גם לא עבד.

יריתי עליו שעה מתוך הג'יפ וגם לא התפוצץ.

זה חלק ממש מייאש, מה עושים? החלק ברמה נקרא psycho לפי הsave.

לך לאמצע החוף, איפה שיש ביקתה כזו ומסביב לה מים, יש שם כמה חמושים תהרוג אותם, ואז תקח מהרצפה באחד המקומות יש שם בזוקה.

תפוצץ תטנק פשוט וקל..רק תזהר כשהוא יורה עלייך פגזים.

פורסם

כמה מוקשים נגד טנקים יעשו את העבודה ויותר מאתגר.

הכי קל לירות עליו מרחוק 8)

פורסם

אני בכלל תקוע בשלב שמגיעה אליי מפלצת ממש ענקית, ועוד מפלצות קטנות יחד איתה ואני צריך לחסל את כולן וזה פשוט מקשה כי גם הענקית יורה עליי ועל הצוות שלי.

פורסם

המשחק לא פועל לי ממש חלק יש לי כרטיס מסך 9800gtx+ ומעבד e8400 4gb ram ואני משחק על רזולוצייה 1280X1024 עם הגדרות very high בלי פילטרים ויש לי 30-35 fps והמשחק טיפה ניתקע ליפעמים שאני מסובב את המסך אז יש תקיעה לשנייה! למה זה קורה? המחשב שלי אמור להפעיל חלק

פורסם

אם יש לך מסך שמסוגל להריץ רזולוציה 1680*1050 אז פשוט תחליף לרזולוציה הזאת ותוריד לGAMER את כל ההגדרות, מילבד:

SAHDERS : Enthusiast

MOTION BLUR תשאיר על מדיום ותוריד את הפס לחצי ,אני זוכר שב7600GT שהיה לי היתי עושה הרבה פחות מזה ,אבל אלה הדברים שהיו חונקים את המחשב כשהיתי מסתובב וכאלה.

בכל אופן, תנסה את זה, במידה והרזולוצייה המקסימלית שלך הי 1280*1024 אז עדיין תשנה את זה.

פורסם

המקסימום של המסך שלי הוא 1280X1024 הבעיה שזה גם עדיין על gamer המשחק זז חלק אבל ליפעמים שיורים עלי או שאני עושה כוונת עם הרובה אז יש תקיעה לשנייה ואז ממשיך ככה זה צריך להיות?

פורסם

לא יודע אם זה ככה, אצלי זה לא, אצלי זה רץ ממש חלק ,תנסה OC לכרטיס מסך, זה משהו ששיחרר לי את התקיעות האלה, (רק בגראפיקה גבוהה 1680*1050 V.HIGH התקיעות האלה היו) .הOC שיחרר לי את זה, משום מה גם אחרי שהסרתי את הOC פעם אחת עדיין עבד טוב :P .

ד"א תנסה רק לבטל את המושיין בלור לגמרי, תראה אם עדיין יש לך את זה, ד"א זה מוזר ,יש מקומות שאני מפעיל אפילו עם AA X2 ,שלבים מסויימים ועובד רגיל, אני מקווה למצוא תוכנה טובה לצילום שמשקפת את המציאות ,לא כמו FRAPS.

ואני אעלה כבר ותראה.

פורסם

כן גם לי זז חלק אפילו על 2x aa המשחק זז ממש חלק רק הבעיה שמתי שאני עושה זום עם הרובה כוונת אז זה כזה לשנייה תקיעה וממשיך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים