עבור לתוכן

Crysis Warhead - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

באקספי המשחק ירוץ הרבה יותר טוב, בגלל שהוא פחות מכביד על המערכת, ויסטה מתקיע !

אני מציע לך לעבור לאקספי.

• תגובות 1.7k
  • צפיות 171.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני משחק בוויסטה ואין לי שום בעיה (PB אבל זה לא קשור... ;D ), תבדוק שאתה לא כופה עליו הגדרות גם מהדרייבר...

פורסם

לא מוצא =\

מחר או מחרתיים יחזור אליי המחשב ואדריך אותך בידיוק היכן זה נמצא :xyxthumbs:

פורסם

הבחור מעליי הדריך אותך לגבי NVIDIA ואני רואה שיש לך 4870X2 אז ראה תמונה, ככה זה צריך להיות אצלך בדיוק,

תתייחס לחץ ,רק הוא רלוונטי, כל שאר האופציות לא חשובות לנו כרגע כי אני בטוח שהן ככה אצלך:

[attachment deleted by admin]

פורסם

אוקיי עשיתי את זה. תודה.

אז עכשיו אני לא חייב לסמן VSYNC במשחקים ? הוא לא יעשה את הTEARING?

פורסם

לא אתה לא חייב, ולא הוא לא יעשה את הקריעות שהפריעו לך בעבר :xyxthumbs:

פורסם

ואיי תודה רבה!

פורסם

בושה, שיחקתי בכמה שרתים אחרי הפסקה של חודשיים ומה אפשר להסיק- החברה בארץ התחילו לשחק בצורה יותר מגעילה...

יש מודים טובים שאתם מכירים לסינגל?

פורסם

:yelclap:

נכון אני משחק בויסטה

מה עושים חוץ מלהוריד את הויסטה? אני אוהב ויסטה :kopfpatsch:, המפרט שלי ירוץ על הפנים עם XP ...

אבי.

לי אישית זה קרה בכל מיני משחקים גם בXP.תנסה לעשות Alt+Shift,כלומר צירוף המקשים שעושים כשרוצים להחליף שפה בכתיבה.אין לי מושג למה,אבל אני זוכר שזה עבד לי פעם אחת

פורסם
  • מחבר

ניצנים ראשונים של Crysis 2

http://www.incrysis.com/index.php?option=com_content&task=view&id=570&Itemid=2

http://www.incrysis.com/index.php?option=com_content&task=view&id=760

the second part is to resume not only history around Koreans and Aliens

According to him, the developer's attention will be even more focused on graphics. There will be numerous improvements regarding textures (especially facial textures) and 3D-animations. Their ambitious aim is to push the game's visuals to an advanced level, that could be considered near photorealistic movie quality.

ועוד יהיה שיפור עצבני בגרפיקה...אלוהים יעזור לי :lol:

פורסם

וואי איזה עצבים יש לי כרטיס מסך טוב 9800gtx+ 4gb ram מעבד e8400 אני משחק על רזולוצייה 1280X1024 הגדרות gamer ונכון זה כל fps בסדר 30-35 אבל יש קטעים שיש תקיעות קטנות מעצבנות כמו בשלב שקרוב מאוד לאחרון שיש מלא חייזרים ויורים עליך אז היה לי הרבה תקיעות כאלה לשנייה קטנות ומתי שיש את התקיועת זה יורד ל 15 fps ויש ממש תקיעה לשנייה וממשיך איזה בעסה הייתי בטוח מחשב כזה חזק יצליח להפעיל לי חלק

פורסם

אם זה רק בקטע אחד של המשחק יכול להיות שהקטע הזה פשוט לא מומש טוב(כמו שבCrysis הראשון היו קטעים עם נפילות FPS עצבניות,כמו הקרב מול החייזר הענק בסוף על הספינה) או שזה פשוט הקטע הכי כבד במשחק מבחינה גרפית.

פורסם

זה גם לא רק שם יש כל מיני מקומות כמו שאני ביער ושיורים יש תקיעות ליפעמים קטנות גם לכם יש ככה זה אמור להיות?

פורסם

יש למישהו מושג למה גם בקרייסיס הזה וגם ברגיל, כשאני משנה מרזולוצייה של 1680X1050 לרזולוצייה נמוכה כלשהי, האפשרות של לבחור בחזרה ב-1680X1050 נעלמת לי?

בשני המשחקים זה קורה...

פורסם

זה גם לא רק שם יש כל מיני מקומות כמו שאני ביער ושיורים יש תקיעות ליפעמים קטנות גם לכם יש ככה זה אמור להיות?

זה היה ככה תמיד?

יש למישהו מושג למה גם בקרייסיס הזה וגם ברגיל, כשאני משנה מרזולוצייה של 1680X1050 לרזולוצייה נמוכה כלשהי, האפשרות של לבחור בחזרה ב-1680X1050 נעלמת לי?

בשני המשחקים זה קורה...

המסך שלך מותקן? הדרייברים שלך מעודכנים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים