פורסם 2009 בינואר 616 שנים אוקיי. אז אני שם אותו על 0. ומקווה שיהיה לי איכות יפה יחסית לקרייסיס. ומה בקשר לשאלה השנייה שלי?
פורסם 2009 בינואר 616 שנים ה- AA משמעותי באיכות הוא מרכך את הקוים הגסים בגדול AA מכפיל תיאורטית את הרזולוציה - משמע - מצריך מחשב עצום בעוצמתו !!! אני יודע מה עושה הAA , זאת לא הנקודה, אמרתי שבאיכות כזאת 1680*1050 לא נורא גם בלי, בכלל לא, תחזור כמה דפים קודם תראה שהבאתי מהמחשב שלי שתי תמונות ,אחת עם ואחת בלי ושתיהן בפול גראפיקה 1680*1050 V.HIGH, ומה בקשר לשאלה השנייה שלי? שאלתי אותך האם בסינגל פלייר, לא ברשת, האפשרות האחרונה קיימת?
פורסם 2009 בינואר 616 שנים אני חושב שבגלל שזה רשת אז הוא חוסם לך את האופציה לפי המיפרט, זה היגיוני כי אם יש לך תקיעות וירידת פריימים אז גם הפינגים שלך משתנים בהתאם.
פורסם 2009 בינואר 616 שנים תודה רבה לך על העזרה עשיתי לפי ההגדרות שאמרת, רואים שיפור בביצועים, אבל הגרפיקה לא כזו איכותית.
פורסם 2009 בינואר 616 שנים אגב, שאני מריץ את ה-Wars (הרשת), האפשרות האחרונה חסומה לי.למה?האופציה הרביעית חסומה בXP, אתה צריך ויסטה בשביל זה.
פורסם 2009 בינואר 616 שנים האופציה הרביעית חסומה בXP, אתה צריך ויסטה בשביל זה.מה ז"א? גם בסינגל או רק ברשת?כי אם אתה מתכוון לשניהם אז היא בכלל לא חסומה
פורסם 2009 בינואר 916 שנים שאלה,מישהו זוכר איך נקרא השלב הזה?http://www.youtube.com/watch?v=cSAHuT0h1-Uתודה. חייב להיזכר.
פורסם 2009 בינואר 1116 שנים במסך 22 אינץ'?אני עם המפרט שלי באותה רזולוציה מקבל 20 גג, המעבד בסטוק אצלך? אני חושב שזה בגלל ה3 גיגהיכול גם להיות שזה הספק שלי? כמה הזוי שזה נשמע?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.