פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים תמיר אתה באמת סתם מגזים האיכות שלך בסדר גמור והתמונה שההוא הביא מאוד דומה לאיך שהאיכות אצלך.תהנה מהמשחק עצמו ומהאקשן ותפסיק להתפס לקטנות.
פורסם 2009 בינואר 116 שנים לא עובד לי על הויסטה , למה?הוא טוען את השלב הראשון, בא להראות תמונה וכלום, מה עשיתי לא טוב?ד"א כל מישחק עובד לי פיקס ויש כאלה שמנצלים גם DX10 ושיפרו גראפיקה אבל CRYSIS פשוט קורס.המעבד שלך בOC?
פורסם 2009 בינואר 116 שנים אז למה איזה אחד אמר פה שהאיכות שלי ממש לא ניראית כמו קרייסיס וגם אחד אמר שהוא מנהל פה הוא אמר עם יש לי הגדרה של ערפל או משהואא כי כניראה זה באמת לא ניראה טובב מה הבעיה מי יכול לעזור
פורסם 2009 בינואר 116 שנים המעבד שלך בOC?לא, בדקתי הכל בסטוק , מוזר לי לגמרי, המישחק פשוט מסרב לעבוד לי על המערכת הזאת,מה הסיבה שהוא לא יעבוד? במיוחד שכל מישחק אחר רץ לי יפה.
פורסם 2009 בינואר 216 שנים למישהו יש מושג איך עוברים את שלב 3 או שזה 4 אני לא זוכרהשלב מתחיל ויש מולי שני חיילים קפואים...ויש את הרימונים האלו שמנטרלים את החליפה שלויש למישהו מושג מה צריך לעשות שם?נ.בזה שלב אחרי שעולים לספינה
פורסם 2009 בינואר 216 שנים אתה יוצא מהספינה (MAXIMUM STRENGTH בחליפה וקופץ) אחר כך אתה הורג את היפנים בחליפות נענע שיש בחוץ ואז אתה ניכנס לרכב שהם שמרו עליו.
פורסם 2009 בינואר 216 שנים מחבר מצאתי פקודה ש''מנקה'' את כל האיקונים מהמשחק (בלי שעון זמן, מצפן, מדד חיים וכו') CL_HUD=0 לנקות אייקוניםCL_HUD=1 להפעיל הנה:
פורסם 2009 בינואר 216 שנים מאיפה אפשר לארגן נשקים במשחק רשת?אני מתחיל על אקדח בלבד.איך אני מארגן רובה?
פורסם 2009 בינואר 216 שנים אתה יוצא מהספינה (MAXIMUM STRENGTH בחליפה וקופץ) אחר כך אתה הורג את היפנים בחליפות נענע שיש בחוץ ואז אתה ניכנס לרכב שהם שמרו עליו. וואי אתה תותח אחי אני כבר כמה ימים לא מבין מה אני עושהתודה רבה
פורסם 2009 בינואר 316 שנים שאלה!יש את הפאצ'ים בעמוד הראשון1.11.21.3עכשיו אני צריך להוריד את כולם או רק את 1.3?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.