עבור לתוכן

Crysis Warhead - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

למה האיכות אצלי כזאת מסריחה אני משחק על הגדרות gamer ורזולוצייה הכי גבוהה 1280X1024 בלי פילטרים ותיראו איזה גועל נפש הינה תמונה: http://www.zix.co.il/images/z-1560037830.JPG הכל ניראה כזה מטושטש למה זה קורה? יש לי דרייברים הכי מעודכנים 180.48 הכרטיס מסך 9800gtx+ מעבד e8400 ולמה זה ככה?

אתה בטוח שזה קרייסיס?! חחח

מה זה האיכות הזו? :-\

תנסה להפעיל פילטרים בשביל איכות נורמלית.

• תגובות 1.7k
  • צפיות 170.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

תעלה את הMODELS רמה אחת למעלה, וכן זוהי איכות גיימר... אין מה לעשות

פורסם
  • מחבר

זה נראה כמו MEDIUM

תראה עמוד קודם ששמתי תמונות מהמולטי איך נראה GAMER (ששני הגדרות על VERY HIGH)

פורסם

יש איזה קונפיג לfps או משהו?? אני חייבב

ובואו נשחק באיזה סרבר יאללה תארגנו משהוו

פורסם

רגע gamer זה איכות high? ואין אפשרות יותר גבוהה חוץ מ enemhsht משהוא כזה שזה הכי גבוהה ניראה לי! זה v high? עם לאא אז איפו יש אפשרות יותר טובה מ gamer?

פורסם

רגע gamer זה איכות high? ואין אפשרות יותר גבוהה חוץ מ enemhsht משהוא כזה שזה הכי גבוהה ניראה לי! זה v high? עם לאא אז איפו יש אפשרות יותר טובה מ gamer?

gamer זה high ו Enthusiast זה very high

פורסם

אז מישהוא יכול להגיד לי למה האיכות אצליי לא טובה? כמו אצל כולם יש לי מעבד e8400 וכרטיס 9800gtx+ עזרה בבקשה זה מבאס

פורסם

אז מישהוא יכול להגיד לי למה האיכות אצליי לא טובה? כמו אצל כולם יש לי מעבד e8400 וכרטיס 9800gtx+ עזרה בבקשה זה מבאס

אין שום בעייה ,ברגע שתעלה לרזולוציה כמו 1680*1050 תראה את ההבדל המשמעותי, בכל אופן הגראפיקה אצלך היא בדיוק כמו שאמורה להיות.[br]פורסם בתאריך: 29.12.2008 בשעה 15:18:33

הנה ,עשיתי שני פינט סקרינים בשבילך שתהיה לך אינדיקציה,

הראשון:

1680*1050 על very high בלי פילטרים

השני:

1680*1050 על very high עם פילטרים X8 ,ז"א מקסימום גראפיקה שאפשר להוציא ברזולוציה כזאת.

תראה את שתי התמונות ותשווה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

אבל זה על מקסימום רזולוצייה אצלי יש לי מסך 19 אינץץ וזה המקסימום למסך אז האיכות אמורה להיות יותר טובה אני צודק?

עוד משהוא יש מצב אתה מצלם לי תמונה לא של ים? של עצים

פורסם

אבל זה על מקסימום רזולוצייה אצלי יש לי מסך 19 אינץץ וזה המקסימום למסך אז האיכות אמורה להיות יותר טובה אני צודק?

ראה את התמונות הנמצאות לעיל, לגבי השאלה שלך, אתה לא צודק כי ככה רואים גם אצלי כשאני מגדיר גראפיקה כזאת, ההבדל בין 1280*1024 לבין 1680*1050 הוא משמעותי ביותר ,בין שתי אלו נמצאות בערך 6 רזולוציות (אם אני לא טועה) אז תשים לב שיש הבדל משמעותי.

ד"א רואים אצלך אחלה , לא זיהתי שום בעייה.

פורסם

רגע אתה בה להגיד לי שיש הבדל בין רזולוצייה 1280X1024 למסך 19 אינץ לבין רזולוצייה 1680X1050 למסך 22 אינץ?

כי במסך 19 אינץ אין אפשרות לשים 1680X1050 רק במסך 22 אינץץ וכמו שלי פועל על רזולוצייה מקסימלית וגם לך זה פועל על רזולוצייה מקסימלית למסך שתינו אמורים ליראות אותו איכותת אבל זה לא ככה למה?

פורסם

מה פתאום אותה איכות?

איך הגעת לזה?

אז למה במסכים של 32 " אין רזולוציות הרבה יותר גבוהות מ 1680*1050 ?

יותר גבוהות אומנם ,אבל לא בהרבה, זה שהמסך יותר גדול לא אומר שאין הבדל באיכות ,אחרי הכל אתה מעלה את הגראפיקה.. כפי שאמרתי כבר, כשאני שם גראפיקה כמו שלך אז רואים בדיוק כמו בתמונה שלך ,זה הכל,

פורסם

אז רגע לפי מה שאתה אומר עם אני יקנה מסך 22 אינץ ויפעיל על רזולוצייה 1680X1050 האיכות תיהיה לי הרבה יותר טובה מאחשיו?

פורסם

בהחלט, אני אומר זאת מניסיון, כי כשאני מחבר את המחשב למסך בסלון (32") אני יכול לנצל רזו' יותר גבוהות אבל בדקתי גם את הרזו' הנ"ל 1680*1050 ראו בדיוק כמו במחשב וכשירדתי ל רזולוציה של 1440*900 היה הבדל משמעותי בחדות של כל האפקטים וההצללות של השמש וכו' ,זה נכון גם לגבי המסך שלי (22") ,ההבדל משמעותי.

מה שאתה אומר הוא נכון לגבי זה שנגיד אני מפעיל את המשחק ב1680*1050 ואתה על 1280*1024 אז אנחנו רואים את אותו הגודל של האובייקטים והדמויות וכו' ביחס לגודל המסך ,אבל הגראפיקה שונה.

פורסם

זה פשוט שככל שהרזו' יותר גבוהה יש יותר פיקסלים וככה התמונה נראית עם יותר פרטים, הצללות וכו'

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים