פורסם 2008 בדצמבר 2516 שנים אתה רוצה הסבר מה עושים בכל המשימות במשחק? אני רוצה לדעת מה אני צריך לעשות, התקנתי את המשחק הפעלתי ואני במשימה הראשונה, מה אני צריך לעשות בה, איך, מה מי מו. הכל.
פורסם 2008 בדצמבר 2516 שנים תודה.ואיך אני יודע על איזה איכות רץ המשחק שלי? כאילו High low ואיך אני מפעיל את ה FPS אם ככה רושמים את זה.
פורסם 2008 בדצמבר 2516 שנים אוי ואבוי !!!כדי להינות מהמשחק צריך לדעת לנצל את כל מה שהוא מציע - לכן אני ממליץ לך לעיין בהוראות ההפעלה באתר הרישמי
פורסם 2008 בדצמבר 2516 שנים לא יפה לצחוק עליו :nutty:, אני מאמין שהוא שואל באמת...בדרך כלל נכנסים לOPTIONS ושם תהיה תווית או "מחלקה" לגראפיקה (משם משנים רזולוציות או איכות תמונה למשל...).זה תקף כמעט לכל משחק...
פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים מחבר הנה עוד כמה תמונות לבקשת חברי הפורום מהמפה החדשה של ה PATCH 1.3 - Savanna הפעם שחקתי בשרת 24/7 : זריחה: מי בא לשחק ????
פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים מה יהיה SHADOW.. אתה בכוח רוצה שאני אכנס לעשות סדר ;Dהרבה זמן לא נגעתי בו, הגרפיקה מדהימה אבל משהו חסר לי.
פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים די לריב ילדות. חכו שאבא יסדר את STEAM וירביץ בכן תורה מתישהו ב . . . 2009 ;D
פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים די לריב ילדות. חכו שאבא יסדר את STEAM וירביץ בכן תורה מתישהו ב . . . 2009 ;Dאני תמיד מוכן ללמוד תורה וסוף סוף (אני בספק) מישהו יראה לי מאיפה משתין הדג ;D
פורסם 2008 בדצמבר 2816 שנים אי אפשר שלא לראות את התמונות [shadow=red,left]המדהימות [/shadow]האלו ושלא יהיה לך חשק לשחק! רק חבל שאצלי זה פועל על המינימום... אז זה לא כזאת אטרקציה אבל אני יבוא אלייך כבר איזה יום ואני ישחק אצלך (אחריי שיגמרו הקאסמים אצלך..)
פורסם 2008 בדצמבר 2816 שנים אני תמיד מוכן ללמוד תורה וסוף סוף (אני בספק) מישהו יראה לי מאיפה משתין הדג ;Dיא רקיק תודה בזה שאני ועומרי היינו מפרקים לך ת'צורה.. לך תכין קפה יא נוב
פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים שיחקתי עכשיו במפת SAVANNA.וואו . . . הHUMMER עם הרובה חייזרים עליו מדהיםהרחפת מדהימההנשקים החדשים מדהימיםפשוט כיף.מעצהן אותי ב CRYSIS שכ הזמן אנשים על מצס STEALTH ולא רואים אותם עד שהם יורים בך. אני מאלה שמחפשים את האקשן וישר רצים לתופת אז הורגים כל פעם כי מעצבן אותי לשבת מסביב לחכות לקורבן שליח כמו איזה *ו*ו ;D
פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים למה האיכות אצלי כזאת מסריחה אני משחק על הגדרות gamer ורזולוצייה הכי גבוהה 1280X1024 בלי פילטרים ותיראו איזה גועל נפש הינה תמונה: http://www.zix.co.il/images/z-1560037830.JPG הכל ניראה כזה מטושטש למה זה קורה? יש לי דרייברים הכי מעודכנים 180.48 הכרטיס מסך 9800gtx+ מעבד e8400 ולמה זה ככה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.