פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים סרטון נחמד מאודאבל לא הבנתי למה הם אמרו שצריך לקנות גם את קריסיס וגם את ההרחבה כדי לשחק בהרחבהאני משחק בהרחבה ואין לי את המקורי מותקן...........
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים מחבר ^מאיפה קראת את זה ?לא הבנת את זה נכון...WARHEAD זה משחק בפני עצמו שלא תלוי בקרייסיס.
פורסם 2008 בנובמבר 2217 שנים תגידו איך אני מפעיל בCRYSIS את הDX10 ?שמעתי את כל ההגדרות אחרי הGAMERעריכהמשהו מאוד מוזר שקורה לי בCRYSIS WARHEADאני יורה וזה יורה לי .........................תרנגולות!!! מזה הדבר הזה?ולא יכולים להרוג אותי ואני לא יכול להרוג גםאני יורה וזה לא מזיז להם כנל לגבימה יכולה להיות הבעיה ?
פורסם 2008 בנובמבר 2217 שנים משהו מאוד מוזר שקורה לי בCRYSIS WARHEAD אני יורה וזה יורה לי .........................תרנגולות!!! מזה הדבר הזה? אני חושב שקוראים לזה . . . סמים. תקטין את המנה ותתעורר
פורסם 2008 בנובמבר 2217 שנים ל REALODED יש חנות ;DANYWAY חבריםשאלה קצת יותר רציניתאיך אני מפעיל את המשחק ע לDX10 בXP ?
פורסם 2008 בנובמבר 2217 שנים ל REALODED יש חנות ;DANYWAY חבריםשאלה קצת יותר רציניתאיך אני מפעיל את המשחק ע לDX10 בXP ?שאלה שסותרת את העצמה. ;Dאתה צריך כרטיס מסך שתומך ב-DX10 ווינדוס ויסטה.
פורסם 2008 בנובמבר 2217 שנים מחבר ל REALODED יש חנות ;DANYWAY חבריםשאלה קצת יותר רציניתאיך אני מפעיל את המשחק ע לDX10 בXP ?VERY HIGH IN XPhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=361672.msg3129121#msg3129121
פורסם 2008 בנובמבר 2217 שנים ^מאיפה קראת את זה ?לא הבנת את זה נכון...WARHEAD זה משחק בפני עצמו שלא תלוי בקרייסיס.לא לא, אני יודע שזה ככהאבל הוא אמר באחד הקטגוריות היה תיקו בין FC2 ל CRYSIS אבל הוא הוסיף שבגלל שWARHEAD שבר את השיוויון בקצת אז הוא נותן את הנקודה ל CRYSIS אפילו שבשביל לשחק בWARHEAD צריך לקנות את שניהם
פורסם 2008 בנובמבר 2217 שנים Crysis Wars Patch v1.2 Released -Shadow-, תערוך בבקשה את ההודעה הראשונה בדיון בהתאם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.