עבור לתוכן

Crysis Warhead - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

יש לי באג במשחק והוא הזוי!

לקראת סיום השלב הראשון

כשאני מגיע ואני צריך לפוצץ את הטנק הזה.

אז אני פיתאום קולט שכשאני יורה כדורים

יוצאים לי משם תרנגולות!

ולא.. אלו לא השעות חחח

ממש הזוי!

זה גם ממשיך ככה לקראת השלב השני.

למישהו יש הצעות לפתור את זה?

• תגובות 1.7k
  • צפיות 170.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

יש לי באג במשחק והוא הזוי!

לקראת סיום השלב הראשון

כשאני מגיע ואני צריך לפוצץ את הטנק הזה.

אז אני פיתאום קולט שכשאני יורה כדורים

יוצאים לי משם תרנגולות!

ולא.. אלו לא השעות חחח

ממש הזוי!

זה גם ממשיך ככה לקראת השלב השני.

למישהו יש הצעות לפתור את זה?

חחחחחח

אתה חייב להעלות תמונה

פורסם

זה רק אני והמחשב שלי או שקריסיס ו- WARHEAD רצים בערך על אותו FPS למרות ההבטחות ?

פורסם

כן, בערך אותו FPS, אבל הם שיפרו עוד יותר את הגרפיקה, אז יכול להיות שהכוונה שלהם שנריץ על גיימר ( שזה יהיה כמו ה-VHIGH של CRYSIS ) ושהאינטוזיזסססטטט יהיה V-V-VHIGH :P

פורסם

ההגדרות האופטימליות המומלצות אצלי הן על enthusiast ועדיין הממוצע על 20 FPS... בפיצוצים יורד ל______ (לא נעים)

פורסם

בכל אופן אל תתנו למשחקים גמו קרייסיס להשפיע על קניית כרטיס הסמך שלכם לדוגמא, אני מכיר מספיק טיפשים סחלו לי על הביטוי,

שקונים כרטיס מסך והדבר היחיד שמעניין אותם זה קרייסיס, ואז הם מסיימים את המשחק ומוצאים את עצמם משועממים

פורסם

אני לא מסכים איתך!

מכרטיס מסך לא נהנים רק מקרייסיס

פורסם

אני לא מסכים איתך!

מכרטיס מסך לא נהנים רק מקרייסיס

מצתער להודיע אני מכיר אישית לא מעט אנשים שכשהם קונים כרטיס הם חופרים לי בשכל קרייסיס קרייסיס קרייסיס!

כבר יצא לי ללוות כמה חברים בדרך לחנות מחשבים...

כשאני קונה כרטיס אני חושב, AC UT3 ונכון, גם אני שיחקתי קרייסיס אבל צריך לקחת את המשחק בערבון מוגבל, וזה לא רק הייפ בארץ בכל העולם זה ככה

פורסם

מה רע בזה שאתה קונה כרטיס מסך שאחרי שהוא כיסה את CRYSIS אתה מקבל מעל ומעבר FPS בשאר המשחקים אם יש לאותו בן אדם שקנה את אותו כרטיס מסך את הכסף לזה ? שום דבר רע.

אני לדוגמה קניתי שני 4870 לשחק בראשון

אח"כ ביטלתי כרטיס אחד.

אח"כ הגיע WARHERAD, סיימתי אותו וביטלתי שוב את הכרטיס עד שיבוא FAR CRY 2 או COD 5 שאולי יהיה הרבה יותר חזק מ COD 4.

אני מצד שני אני באמת זקוק לו, אני משחק על 1920X1200 על 24 אינץ'. מי שקונה כרטיסים כאלה למסכים קטנים באמת עושה שטות.

פורסם

מה רע בזה שאתה קונה כרטיס מסך שאחרי שהוא כיסה את CRYSIS אתה מקבל מעל ומעבר FPS בשאר המשחקים אם יש לאותו בן אדם שקנה את אותו כרטיס מסך את הכסף לזה ? שום דבר רע.

אני לדוגמה קניתי שני 4870 לשחק בראשון

אח"כ ביטלתי כרטיס אחד.

אח"כ הגיע WARHERAD, סיימתי אותו וביטלתי שוב את הכרטיס עד שיבוא FAR CRY 2 או COD 5 שאולי יהיה הרבה יותר חזק מ COD 4.

אני מצד שני אני באמת זקוק לו, אני משחק על 1920X1200 על 24 אינץ'. מי שקונה כרטיסים כאלה למסכים קטנים באמת עושה שטות.

אפשר לדעת למה ביטלת?, מזה נתן לך?.

פורסם

האם כדאי לקנות את המשחק? מבחינת הסינגל פלייר ומבחינת המולטי?

פורסם

אפשר לדעת למה ביטלת?, מזה נתן לך?.

א. זה נתן לו את אותו האפקט שנותן כיבוי תנור חימום ליד הרגליים בעונת הקיץ [בחורף הוא יפעיל אותו שוב].

ב. זה נתן לו חיסכון גם ב[הוצאות] חשמל...

עריכה:

ג. זה חסך לו גם רעש של פן [FAN] אחד, לפחות בעת מאמץ...

פורסם

מישהו יודע מה אני עושה בשלב הזה?

הרגתי את כולם ואומרים לי LOCATE THE TRAIN, מצאתי אותה היא נמצאת בחדר שבתמונה, אבל פשוט לא קורה כלום

לשלב קוראים below the thunder

[attachment deleted by admin]

פורסם

מהכניסה שנכנסת לאולם הזה יש עוד חדרים שהימני ביניהם יוביל אותך לשלב הבא.

אל תחפש יותר מדי תעלה במדרגות, כנס לחדרים וכבר תמצא את ההמשך

פורסם

בדיוק מה שהוא אמר רק תשים לב ללכת לחדר שליטה ממול זה שנכנסת ממנו לאולם, כי שניהם נראים אותו הדבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים