פורסם 2008 בספטמבר 2517 שנים יש לי באג במשחק והוא הזוי!לקראת סיום השלב הראשוןכשאני מגיע ואני צריך לפוצץ את הטנק הזה.אז אני פיתאום קולט שכשאני יורה כדוריםיוצאים לי משם תרנגולות!ולא.. אלו לא השעות חחחממש הזוי!זה גם ממשיך ככה לקראת השלב השני.למישהו יש הצעות לפתור את זה?
פורסם 2008 בספטמבר 2517 שנים יש לי באג במשחק והוא הזוי!לקראת סיום השלב הראשוןכשאני מגיע ואני צריך לפוצץ את הטנק הזה.אז אני פיתאום קולט שכשאני יורה כדוריםיוצאים לי משם תרנגולות!ולא.. אלו לא השעות חחחממש הזוי!זה גם ממשיך ככה לקראת השלב השני.למישהו יש הצעות לפתור את זה?חחחחחחאתה חייב להעלות תמונה
פורסם 2008 בספטמבר 2517 שנים זה רק אני והמחשב שלי או שקריסיס ו- WARHEAD רצים בערך על אותו FPS למרות ההבטחות ?
פורסם 2008 בספטמבר 2517 שנים כן, בערך אותו FPS, אבל הם שיפרו עוד יותר את הגרפיקה, אז יכול להיות שהכוונה שלהם שנריץ על גיימר ( שזה יהיה כמו ה-VHIGH של CRYSIS ) ושהאינטוזיזסססטטט יהיה V-V-VHIGH
פורסם 2008 בספטמבר 2517 שנים ההגדרות האופטימליות המומלצות אצלי הן על enthusiast ועדיין הממוצע על 20 FPS... בפיצוצים יורד ל______ (לא נעים)
פורסם 2008 בספטמבר 2517 שנים בכל אופן אל תתנו למשחקים גמו קרייסיס להשפיע על קניית כרטיס הסמך שלכם לדוגמא, אני מכיר מספיק טיפשים סחלו לי על הביטוי,שקונים כרטיס מסך והדבר היחיד שמעניין אותם זה קרייסיס, ואז הם מסיימים את המשחק ומוצאים את עצמם משועממים
פורסם 2008 בספטמבר 2517 שנים אני לא מסכים איתך!מכרטיס מסך לא נהנים רק מקרייסיסמצתער להודיע אני מכיר אישית לא מעט אנשים שכשהם קונים כרטיס הם חופרים לי בשכל קרייסיס קרייסיס קרייסיס!כבר יצא לי ללוות כמה חברים בדרך לחנות מחשבים...כשאני קונה כרטיס אני חושב, AC UT3 ונכון, גם אני שיחקתי קרייסיס אבל צריך לקחת את המשחק בערבון מוגבל, וזה לא רק הייפ בארץ בכל העולם זה ככה
פורסם 2008 בספטמבר 2517 שנים מה רע בזה שאתה קונה כרטיס מסך שאחרי שהוא כיסה את CRYSIS אתה מקבל מעל ומעבר FPS בשאר המשחקים אם יש לאותו בן אדם שקנה את אותו כרטיס מסך את הכסף לזה ? שום דבר רע.אני לדוגמה קניתי שני 4870 לשחק בראשוןאח"כ ביטלתי כרטיס אחד.אח"כ הגיע WARHERAD, סיימתי אותו וביטלתי שוב את הכרטיס עד שיבוא FAR CRY 2 או COD 5 שאולי יהיה הרבה יותר חזק מ COD 4. אני מצד שני אני באמת זקוק לו, אני משחק על 1920X1200 על 24 אינץ'. מי שקונה כרטיסים כאלה למסכים קטנים באמת עושה שטות.
פורסם 2008 בספטמבר 2617 שנים מה רע בזה שאתה קונה כרטיס מסך שאחרי שהוא כיסה את CRYSIS אתה מקבל מעל ומעבר FPS בשאר המשחקים אם יש לאותו בן אדם שקנה את אותו כרטיס מסך את הכסף לזה ? שום דבר רע.אני לדוגמה קניתי שני 4870 לשחק בראשוןאח"כ ביטלתי כרטיס אחד.אח"כ הגיע WARHERAD, סיימתי אותו וביטלתי שוב את הכרטיס עד שיבוא FAR CRY 2 או COD 5 שאולי יהיה הרבה יותר חזק מ COD 4. אני מצד שני אני באמת זקוק לו, אני משחק על 1920X1200 על 24 אינץ'. מי שקונה כרטיסים כאלה למסכים קטנים באמת עושה שטות.אפשר לדעת למה ביטלת?, מזה נתן לך?.
פורסם 2008 בספטמבר 2617 שנים אפשר לדעת למה ביטלת?, מזה נתן לך?.א. זה נתן לו את אותו האפקט שנותן כיבוי תנור חימום ליד הרגליים בעונת הקיץ [בחורף הוא יפעיל אותו שוב].ב. זה נתן לו חיסכון גם ב[הוצאות] חשמל...עריכה:ג. זה חסך לו גם רעש של פן [FAN] אחד, לפחות בעת מאמץ...
פורסם 2008 בספטמבר 2617 שנים מישהו יודע מה אני עושה בשלב הזה?הרגתי את כולם ואומרים לי LOCATE THE TRAIN, מצאתי אותה היא נמצאת בחדר שבתמונה, אבל פשוט לא קורה כלוםלשלב קוראים below the thunder[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בספטמבר 2617 שנים מהכניסה שנכנסת לאולם הזה יש עוד חדרים שהימני ביניהם יוביל אותך לשלב הבא.אל תחפש יותר מדי תעלה במדרגות, כנס לחדרים וכבר תמצא את ההמשך
פורסם 2008 בספטמבר 2617 שנים בדיוק מה שהוא אמר רק תשים לב ללכת לחדר שליטה ממול זה שנכנסת ממנו לאולם, כי שניהם נראים אותו הדבר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.