עבור לתוכן

האם יש בעית תאימות במחשב חדש?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי בעיה מוזרה שבגללה המחשב הוחזר לחנות. אמרו לי שב 15 דקות אתם תמצאו את הפתרון.

הבעיה היא שלפעמים המחשף לא נכבה עד הסוף, או שלא עולה אחרי הפעלה מחדש, או שלפעמים לא עולה בהדלקה רגילה.

המפרט:

מעבד AMD Athlon 64 X2 4850e

לוח אם GIGABYTE GA-MA78G-DS3H

כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB

זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 4-4-4-12 DHX

צורב LG GSA-GH20N X20 DVD

מארז כולל ספק Antec NSK4480B Black 380W

בחנות טוענים שיש בעיית תאימות כי הרכיבו כמו שצריך, עידכנו ביוס, החליפו מעבד, זכרונות ושום דבר לא עוזר. גם החלפת לוח לא עוזרת והם מחזירים לספק שני לוחות. האם הפתרון של לעבור ללוח GA-MA78GM-S2H , שבעצם פותר את הבעיה הוא הפתרון הנכון לדעתכם?

פורסם

מה זה אומר בדיוק "לא נכבה עד הסוף"?

ו"לא עולה בהדלקה", המחשב נדלק?, אתה רואה משהו על המסך?

פורסם
  • מחבר

לא נכבה עד הסוף- הכוונה שיש יציאה מווינדואוס, המסך משחיר, אבל המחשב לא נכבה (תאורה ומאווררים)

לא נדלק- זה בדיוק ההפך, נדלק המחשב, אבל המסך נשאר שחור.

מה שמעניין שזה לא קורה תמיד, וב skypc אין פיתרון (כרגע לפחות).

---------

כנראה שזאת באמת בעיית תאימות

פורסם

יותר נראה לי שזאת בעיית לוח אם או ספק...

פורסם
  • מחבר

ירדתי בלוח האם ובנתיים נראה שהבעיה נפתרה.

פורסם

לדעתי סתם התנערות מאחריות שלהם, למה לא החליפו לך את הספק או הלוח בכדי לבדוק?

ובכל מקרה כל הרכיבים מתאימים, די ברור שזו בעיה ספציפית של חלק לא תקין אחד או משהו בסגנון.

פורסם
  • מחבר

היי,

יש פירוט השתלשלות ארועים יותר מפורט של מה שקרה בפורום מעבדים ולוחות אם http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=361393.0

בגדול הם טוענים שהחליפו את הלוח בלוח אחר והבעיה לא נפתרה, הם גם ניסו מעבד וזיכרונות אחרים אך לא הצליחו.

חיפשתי לשדרג למשהו מעט יותר טוב, אבל כשהתחלתי לחפור ברשת, גיליתי שיש בעיות בכל מיני דגמים של לוחות אם. מיכוון שלא הייתה כאן בפורום המלצה למשהו אחר יותר טוב, ובגלל שהלוח GA-MA78GM-S2H מופיע כלוח M מומלץ בפורום לוחות M וגם בפורום מפרטים, החלטתי לשנמך טיפונת ולא לעשות יותר מידי בלגן.

פורסם

טוב כרצונך, לא מבין למה לא החליפו לך את הספק כדי לבדוק גם כן - זה די הגיניו לחשוד בו בסה"כ.

זכותך לקבל את החלקים שהזמנת כי ברמת העיקרון ל צריכה להיות בעיה. אם אחרי שהיו מחליפים הכל ולא מגלים - בסדר, הגיוני.

פורסם
  • מחבר

בזמנו לא חשבתי לשאול לגבי הספק. בכל אופן היום אספתי את המחשב ונראה שהמחשב עובד כרגע בסדר, אבל אוכל לדעת יותר רק לאחר שאתקין מחדש מערכת הפעלה ואשחק איתו קצת.

בינתיים מעצבן כי הם שכחו להחזיר לי את כבל החשמל ושוב צריך לחזור אליהם :pissed:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים