עבור לתוכן

אם שווה לעשות CF בין HD3870 ל- HD4850 או אולי להחליף לnVidia GeForce 9800GTX+

Featured Replies

פורסם

ערב טוב לכולם

אני יודע שעשיתי טעות אבל קניתי ניתי לפני כמה חודשים מחשב בחלקים ולא חיקיתי וקניתי אתץ הHD3870 ולא חיקיתי לHD48XX ולכן אני חושב שאם כבר יש לי את הHD3870 אז אולי אני אעשה CF עם הHD4850 אז מה אתם חושבים כדי לי כי משום מה המישחקים קצת ניתקעים ולכן חשבתי שאולי זה ישפר לי את המישחקיות.

או שאולי כדי לי להחליף לTwintech nVidia GeForce 9800GTX+ XT שהמחיר שלו מדהים 890 שקל, כי אני אוהב לשחק אבל אני מתכוון לילמוד גרפיקה וביגלל זה מעניין אותי לדעת אם בזה שאני מחליף את הכרטיס המסך ל9800GTX+ אז זה ישפר לי את הביצועים

דבר נוסף יש לי ספק כוח 450W אז השאלה השניה שלי היא האם הספק הכוח שלי יספיק לי

יש לי מסך 21''

תודה לכל העונים

פורסם

תצא מהסרט, אין את ה Twintech nVidia GeForce 9800GTX+ XT במלאי וגם לא יהיה, זה סתם נועד לעשות גלים ופרסומת לחנות...

דבר שני, ATI לא תומכים רשמית ב CF בין סדרת HD3 ל HD4 לכן יש סיכוי גבוהה שיהיו לך בעיות בהרצת משחקים.

אם זה ממש מציק לך היתי ממליץ לך למכור את הכרטיס הנ"ל ולקנות אחד אחר במקומו או לחלופין לקחת עוד HD3870 וולעשות ביניהם CF ... :xyxthumbs:

פורסם

תצא מהסרט, אין את ה Twintech nVidia GeForce 9800GTX+ XT במלאי וגם לא יהיה, זה סתם נועד לעשות גלים ופרסומת לחנות...

למה אתה חושב כך?

נחכה ונראה חודש הבא, אני מכיר גם כאלה שכבר הזמינו את המוצר...

פורסם

לדעתי CF בין שני הכרטיסים יהיה יותר חזק מ9800GTX לבדו.

הבעיה העיקרית שלך כרגע היא הספק שאני לא יודע אם הוא מספיק...

פורסם

עזוב אותך משדרוג הכרטיס, תהנה ממה שיש לך. קנית כרטיס סביר+ ואפשר להנות גם ממנו. כל השדרוג הזה יכניס אותך לסתם הוצאה כספית מיותרת לפי דעתי..

הבדל בתוכנות גארפיות - לא יהיה. במשחקים כן, אבל לא משהו שמצדיק כלכלית עכשיו את ההחלפה.. (אפשר לחשוב כבר איזה משחקים יוצאים ששווים את זה..)

תעלה על הרכבת הזו של כרטיסי המסך בתחנה הבאה כבר.. (ואם לא היה מובן אז הכוונה היא בדור הבא שיכניס עוד יותר שיפור..)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים